|
|||
|
|||
Αγορα Koi
Γειά σας. Εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι να βάλω ορισμένα ψάρια σε μία δεξαμενή 8500 lt κρύου νερού. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν τα Koi. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής
1) Σε τι τιμές μπορώ να βρω τα συγκεκριμένα ψάρια? Ξέρω ότι η τιμή τους εξαρτάται από το μέγεθός τους. Μπορώ να βρω μικρά οπότε και φθηνότερα? 2) Πως μπορώ να ξεχωρίσω τα αρσενικά από τα θηλυκά ακόμη και σε μικρή ηλικία? 3) Εκτός από χρυσόψαρα και Koi υπάρχουν άλλα ψάρια κατάλληλα για το περιβάλλον αυτό? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Συνήθως τα αρσενικά είναι μακροστενα και πιο δραστήρια από τα θυληκα που είναι πιο παχουλά και σχετικά αργοκίνητα Αλλά μην σε προβληματίζει τόσο. Για τα λίτρα σου μπορείς να έχεις περίπου 8-10 κοι, οποτε θα τύχει να έχεις και από τα δύο. |
|
|||
|
|||
Τα sterlet συμβιώνουν με koi.
|
|
||||
|
||||
κοι
κουκλα εχω δυο κοι στην κατοχη μου , μπορεις να δεις και φωτο τους αν θες..
θελω τους επομενους μηνες να τα δωσω και ψαχνω ατομο, να ειναι fun του ειδους, και οσο μπορω να διασφαλισω οτι τα ψαρακια μου θα εχουν ενα καλο και μακροχρονο μελλον αν θελεις δωσε καποιες λεπτομεριες ως προς το χωρο που θελεις να τα βαλεις, τις συνθηκες και κυριως που μενεις και το ξανασυζηταμε.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποψεις για αγορα R.O.... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 14-10-05 16:20 |
ενημερωση για αγορα live rock | chrisstam | Θαλάσσια Βιολογία | 0 | 08-04-05 09:45 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |
Αγορα φυτων απο internet | lee_gore | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 18-02-03 19:01 |