|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Moss
Φάρμα γαρίδων που έχει και Moss
http://aquanet.tv/Video/155-mr-cryst...isayasu-suzuki |
|
|||
|
|||
O κυριος αυτος ειναι ο ανθρωπος που ανακαλυψε το 1996 την πρωτη ασπρο/κοκκινη Bee και ξεκινησε να τις αναπαραγει. Σε αυτον οφειλεται η υπαρξη των CRS.
|
|
||||
|
||||
Μπας και ανακαλυψε και την Suzuki?
Καλα χαλια τα δεσιματα στους κορμους-ριξες! Αλλα οφειλουμε ενα ευχαριστω για το ειδος που ανακαλυψε...
|
||||
|
||||
αυτες ειναι δουλειες .....
ομορφες γαριδες ελα τωρα με τις κακιες για τα δεσιματα :ρ |
|
||||
|
||||
με αυτο που δενει τις μοσσ ειναι ελαστικο νημα.κατι τετοιο χρησιμοποιω και εγω να τις δενω και μπορουμε να το βρουμε στα ειδη αλιειας.οι γνωστες ξερουν.ειναι για να δενουμε δολωματα πανω στο αγκιστρι χωρις να μας φευγουν.χειρουργος ο τυπος.
|
|
||||
|
||||
εγω το εχω δει και σε κατι οικοδομες αντι για νημα ακριβως το ιδιο ελαστικο
|
|
||||
|
||||
ναι για να παιρνουν ευθειες σωστα.αυτο πρεπει να ειναι πιο χοντρο ενω αυτο που λεω ειναι πιο λεπτο.
|
|
||||
|
||||
ντε ξερει αμα ειναι πιο χοντρο αλλα 99% ειναι πιο οικονομικο
|
|
||||
|
||||
δεν το γνωριζω.εγω το ειχα παρει 2 ευρω και εχει 50 μετρα.θα παω να ρωτησω και για τετοιο.
|
|
||||
|
||||
τοτε παω πασο 2ε 50μ ειναι πολυ καλη τιμη
|
|
||||
|
||||
το αλλο ποσο εχει;;ναι ειχε και πιο χοντρο αλλα ακριβοτερο.
|
|
||||
|
||||
Σε οποιοδηποτε καταστημα αλιειας ζητηστε ενα καρουλι απο την πιο ψιλη διαφανη πετονια που εχει πχ 0,14 (πιο χοντρη θα φαινεται).....απο ¤1 ξεκινανε οι κινεζικες καρουλακι των 100 μετρων
|
|
||||
|
||||
η πετονια δεν ειναι ελαστικη....
το αλλο δεν ξερω ποσο εχει αλλα νομιζα πως αυτο στα ειδη αλιειας οτι θα ειναι πολυ πιο μικρη ποσοτητα... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ισα ισα οι μη ελαστικες ειναι και ακριβες |
|
||||
|
||||
δεν ξερω αμα εχεις δει αυτο που λεμε αλλα ειναι σαν λαστιχο απο αυτα που βαζουν στα κασερια αλλαντικα σε sυper market σε ελαστικοτιτα αλλα αριστης ποιοτητας
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΕΙναι νιμα δεσιματος για μανες και γενικα μεγαλα δολωματα...απλα στην πετονια γινεται πιο δυνατος κομπος κατι που δεν θελουμε στο δολωμα αλλα πιθανον να χρειαζεται αν δεσεις πχ μια πετρα γιαυτο το λεω.. |
|
||||
|
||||
μα το ελαστικο νημα δεν θελει καν δεσιμο.το τυλιγεις 2 φορες απο πανω και στεκεται μια χαρα.+οτι δουλευτε καλυτερα και μπορεις να το κανεις πιο πυκνο.
|
|
||||
|
||||
Κλοστουλα του θεου και κανεις και γ... της δουλειες δεν φενεται το παραμικρο, αρκει να εχεις υπομωνη και να πιανει το χερι σου (10-20 λεπτα το καρουλι)! Τι νημα ελαστικο και μπετονιες, αυτα ειναι χημικα ειδη απο pvc!
|
||||
|
||||
Και δεν διαλύεται η κλωστή με τον καιρό; Τι βάζεις, DMC;
|
||||
|
||||
εγω βασικα βαζω κλωστη μεχρι να χαλασει εχει πιασει το φυτο/ μοςς
|
|
||||
|
||||
και γω νομιζα εδινες mossαλλα και το βιντεο πολυ καλο...
|
|
||||
|
||||
Την γάτα στο 1:54 την πρόσεξε κανένας ?
|
|
||||
|
||||
+1000
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφες ολες ! μπορεις να κανεις πολυ ωραια πραγματα με moss,αρκει να σου πηγαινει
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SAE + Moss | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-08-10 21:07 |
MOSS | stelios_ant | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 14 | 10-06-10 08:18 |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |