|
||||
|
||||
θορυβος αεραντλιας....
καλημερα!!! χθες πηρα μια αεραντλια hagen elite 803 αλλα παιδια κανει πολυ θορυβο και θα την παω σε λιγο πισω....
ψαχνοντας βρηκα αυτην εδω... http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=719 που ειναι θυθιζομενη στο ενυδρειο. την εχει κανεις??? λογικα θα ειναι αθορυβη μεσα στο νερο ε?? τι λετε?
|
|||
|
|||
Είναι παντελώς αθόρυβη, επειδή είναι βυθιζόμενη, αλλά δεν στη συνιστώ.
Εμένα μου δούλεψε 3 περίπου μήνες και μετά σταμάτησε και δεν ξαναπήρε μπροστά, βρε την καθάρισα, βρε την άνοιξα, τίποτε, πάπαλα. Μπορεί και να έτυχε, εγώ πάντως την πέταξα από τα νεύρα μου κι ας ήταν μέσα στην εγγύηση και δεν την ξαναπαίρνω με τίποτε. ¶λλωστε τι την θέλεις? Με καλή ανατάραξη της επιφάνειας, η αεραντλία είναι απολύτως περιττή. |
|
||||
|
||||
κακος την πεταξες γιατι εχουν εγγυηση. αν ηταν αθορυβη οπως λες τελεια!!!!
στο ενυδρειο μου οπως ξερεις θα βαλω δισκους. οι δισκοι εκτος απο το οτι θα ειναι σε 30 θερμοκρασια, θελουν χαμηλη ροη, πολυ καθαρο νερο ( πολυ βιολογικο υλικο ) και πολυ οξυγονο. οποτε αναταραξη δεν θα εχω, βιολογικο υλικο θα εχω παρααααα πολυ, και με μια αεραντλια θα ειμαι οκ και με το οξυγονο τους.... οταν θελεις να κρατησεις δισκους σωστα η αεραντλια ειναι απαραιτητη θα ελεγα....
|
|||
|
|||
Πάω πάσσο, δεν το ήξερα ότι χρειάζεται για τους δίσκους.
|
|
||||
|
||||
πιο σωστα θα ελεγα χρειαζοντε οξυγονο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εχω και μια αεραντλια απο την αλλη μερια αλλα δε νομιζω να εχουν προβλημα γιατι δε βαζεις μια αεροκουστινα απο πισω η να βαλεις την αντλια να παταει καπου η να την κρεμασεις
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αν η αντλια που βυθιζεται δεν κανει θορυβο εχω πολυ χωρο πισω απο τα ξυλα να την βαλω...
|
||||
|
||||
Πολύ σωστά ...
αεροκουρτίνα δεν θα πρότεινα διότι είναι κάτι το αφύσικο στο μάτι .. με ΚΑΛΗ ανατάραξη επιφάνειας νερού δεν θα έχεις πρόβλημα ...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δεν θα εχω αναταραξη αρκετη γιατι θα εχω πιστια και επιδη οι δισκοι θελουν οξυγονο πολυ θα βαλω μια αεραντλια πισω απο τα ξυλα... δεν θα φενεται...
|
||||
|
||||
και θα πεταει την αμμο στο θεο
για σκεψου το καλυτερα
|
||||
|
||||
γιατι να πεταει την αμμο?? και ας πουμε οτι θα την πεταει θα ειναι πισω απο ξυλο και οπως δεν θα βλεπουμε την αντλια ετσι δεν θα βλεπουμε αν λειπει απο εκει λιγο αμμο...
|
||||
|
||||
θες τη γνωμη μου αν και μπορει να μην ειναι σωστη
εγω εχω σκατο ανχωθει με αυτα τα ψαρια παω να τα δω με την ενοια θα φανε δε θα φανε μεχρι στα γονατα μπενω τι να πω αμα με δεις θα γελας τελος παντων στο θεμα μας προτημας να εχεις κατι που ακουγετε και να μη τους ενοχλει η κατι που να μην ακουγετε και να το φοβουντε μη ξεχνας οτι ο ηχος μεσα στο νερο ειναι δυνατοτερος γιαυτος που ζουν εκει δοκιμασες την αντλια να την βαλεις κατω στα πλακακια και οχι στο επιπλο που συντονιζει εγω εχω της ελιτ που δεν ειναι και οι καλυτερεσ και απο θορυβο τιποτα αμα ειναι στα πλακακια
|
||||
|
||||
την αντλια αν και θα γελασεις θα την δοκιμασω....
αν κανει θορυβο δεν θα την βαλω... γελα εσυ τωρα.. κι εγω την ελιτ πηρα αλλα το πατωμα μου ειναι ξυλινο οπου και να την βαλω το ιδιο ειναι....
|
||||
|
||||
δε θα γελασω
γιατι αμα με παρει κανενας φιλος πρεφα τη κανω θα με δειτε στο u tube 2 μετρα στα γονατα μπουσουλοντας να ταισω να μη τρομαξουνε αμα βαλεις ενα σφουγκαρι απο κατω ενα πανι κατι δε θα κανει κραδασμους εγω το λεω μη δινεις τσαμπα λεφτα και δε κανει στο τελος
|
||||
|
||||
μολις χτες πηρα φιλε μου την tetra aps 50 και ειναι μια χαρα αθορυβη.μονο αν τη βαλω να λειτουργει τερμα τοτε κανει λιγο θορυβο αλλα μην φανταστεις τπτ..αν τα εχεις ολα κλειστα θα ακουγεται λιγακι..με την τηλεοραση ανοιχτη δεν ακουγεται ουτε λιγο.και γω στο σαλονι το εχω γι'αυτο εψαχνα αθορυβη..
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οποτε μια αεραντλια παντα ειναι χρησιμη.... παντος μην τα κακομαθενεις τα δισκακια... μαθε τα να σε βλεπουν... αν το πας ετσι δεν θα μπορεις να τα βλεπεις ποτε....
|
||||
|
||||
κανω προοδο καθε μερα στην αρχη εμπενα ερπιν μετα στα γονατα και τωρα κανω στασεις καθε 30 εκ και αμα κατσω απεναντι μου ερχοντε να φανε
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα πάθεις δισκοπάθεια Χάρη! |
|
||||
|
||||
πιστευω μεχρι να γερασεις θα εχεις καταφερει να τα ταιζεις και με το χερι...
|
||||
|
||||
Πάρε μια EHEIM που είναι παντελώς μα παντελώς αθόρυβη και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,αφου το βράδυ έλεγα δουλεύει ή χάλασε τόσο αθόρυβη.
|
|
|||
|
|||
xa xa ¶κου δισκοπάθεια, με τους δίσκους, πολύ καλό. |
|
||||
|
||||
θα σας βαλω φωτογραφιες σε λιγες μερες και θα μου πειτε ειναι να μην παθεις αφου ειναι αστερια
------------------------- καλα καλα κατσε να ερθουν και θα σου πω αμα πηγενεις κοντα και τους βλεπεις να μαυριζουν και ερπην θα κανεις και μετανιες
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 30-01-10 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
2 μέτρα ? κόψε κάτι! άντε 1,95 το πολύ!
|
|
||||
|
||||
η αντιπολυτευση
γιαυτον ελεγα αμα με δει θα με δειτε στο u tube
|
||||
|
||||
youtube? και λίγα λες! μην σου πω στο star!
|
|
||||
|
||||
καλα καλα κατσε να ερθουν και θα σου πω αμα πηγενεις κοντα και τους βλεπεις να μαυριζουν και ερπην θα κανεις και μετανιες[/QUOTE]
η ωρα πλησιαζει!! αν ολα πανε καλα την πεμπτη θα ειναι ελλαδα... + 10 μερες το μαγαζι για παρακολουθηση....και μετα σπιτι μου οποτε χοντρικα σε 15 μερουλες ξεκιναω λες μπουσουλισμα??? χαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
Βλέπω κολάτε την αρρώστια άσχημα
Είναι άλλο πράγμα τα παλιόψαρα αυτά |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εγω δεν θα τα κακομαθω, θα πρσπαθησω τουλαχιστον...
|
||||
|
||||
ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιγμα αεραντλιας το βραδυ(ενυδρειο με φυτα) | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 19-01-09 14:29 |
Χρηση αεραντλιας και αλλες ιστοριες.. | netblues | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-04-08 07:36 |
Θορυβος σε MCE-600 skimmer | thanpapa | Φίλτρανση | 5 | 06-04-08 16:44 |
Mειωση θορυβου | Nik25 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 2 | 26-12-07 23:25 |