|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κλεοβουλε θα σου φερω εγω κερατοφυλλο
|
||||
|
||||
σ' ευχαριστώ Βασίλη!
|
|
||||
|
||||
Παιδιά...
... κι εγώ ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να περάσω! Μιχάλη δε σε βλέπω στους συμμετέχοντες... Αν έρθεις και δεν είναι κόπος, θα θελα το τεύχος 11 του περιοδικού.
|
|
|||
|
|||
Κλεόβουλε θα σου φέρω εγώ pistia
|
|
||||
|
||||
Και από μένα εάν θέλεις κερατόφυλλο. Πίστια έχω μόνο για μαγιά....
|
|||
|
|||
Παράθεση:
έτσι, για να μάθεις να συμμαχείς με τον βδελυρό συκοφάντη και αχρείο λασπολόγο Πάνο (που σε γλύφει με κερατόφυλλο). Σοβαρά τώρα, δυο φίλοι μας από Μυτιλήνη, ο Ηλίας που μας στέλνει τα σαλιγκαράκια και ο Μίμης, μου ζήτησαν να τους στείλουμε μερικά φυτά, γιατί εκεί βρίσκουν μόνο ανούμπιες. Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή αρκετά κλαδέματα για να στείλω, οπότε θα πρότεινα, εκτός από αυτά που θα ανταλλάξουμε μεταξύ μας, αν ο καθένας φέρει κι από 1-2 κλαδεματάκια για τους νησιώτες, μπορεί να μαζευτεί μια αξιοπρεπής ποσότητα, που να αξίζει τον κόπο και τα έξοδα για να σταλεί στη Μυτιλήνη. Εγώ για αρχή βάζω το κερατόφυλλο και την πίστια που δεν θα δώσω στον Κλεόβουλο, και αναλαμβάνω να τους στείλω ότι καταφέρουμε να μαζέψουμε. Όποιος θέλει προσθέτει ότι μπορεί, ακόμη κι ένα κλάδεμα από τον καθένα θα βοηθήσει. |
|
||||
|
||||
έχω αρκετή πίστια και θα μπορέσω να βγάλω και μια ποσότητα umbrosum. κι όπως πάντα.....η άλγη δώρο
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ και τους Νίκο και Πάνο για την προσφορά.
Κώστα θα σου δώσω και τα μισά για τα παιδιά απο τη Μυτιλήνη(που είναι και η δεύτερη πατρίδα μου) {αλλά θα στο 'χω κρατημένο..} |
|
|||
|
|||
Εγώ μπορώ να φέρω μια σχετικά μικρή ποσότητα microsorum pteropous
Αυτές τις ριζούλες με τα φυλλαράκια που βγαίνουν πάνω στα φύλλα. Α και σκληρή πράσινη φακή από το μονομαχοενυδρείό. Δυστυχώς είχα κάνει προληπτική θεραπεία με αλάτι και επηρεαστήκαν αρκετά οι egeria,vallisneria,κερατοφυλλο και είναι τώρα σε φάση ανάκαμψης(ελπίζω).. |
|
|||
|
|||
Στην προηγούμενη συνάντηση είχε ο ΠΣΦΕ σκουλήκια? Αν ναι θα φέρετε πάλι? Θα ήθελα να αγοράσω.... Αν όχι, απο που/ποιον αγοράζω?
|
|
||||
|
||||
Θα βρούμε grindal και για σένα, μην αγχώνεσαι
|
|
|||
|
|||
Τι να πω...
|
|
|||
|
|||
Αν το ξεχάσει ο Μάκης, θα σου δώσω εγώ Χάρη και σε καλή τιμή, 1 ευρώ το σκουλήκι.
|
|
|||
|
|||
οκ, κράτα μου καμιά 15,000 κομμάτια. .
|
|
||||
|
||||
σκουλικια....... επεξηγηση τι κανουν πως ειναι γιατι χρειαζονται
|
|
||||
|
||||
Είναι απαίσια, σιχαμερά, άσπρα, λεπτά και είναι καλή τροφή για τα ψάρια...
Μπλιαχ....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο βδέλας!!!
|
||||
|
||||
Κώστα μήπως έχεις καθόλου artemia να μου φέρεις;
Pistia φακή και κερατόφυλλο έχω για όποιον θέλει. Έτσι όπως πάμε, κερατόφυλλο θα έχω κάθε μήνα.... |
|
|||
|
|||
Φερτε πράγμα, θα φέρω εγώ , και θα τα πάρει όλα ο Κώστας
|
|
|||
|
|||
Μήπως θέλει κανένας ένα αρσενικό tricogaster trichopterus ( three spot gourami, blue gourami), να του το δώσω στη συγκέντρωση; Μου περισσεύει
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(Ρωτάς κιόλας;;; )
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οποιος αλλος θελει κατι ας μου πει. Επισης τωρα που περασαν τα Χριστουγεννα και ξεστολισα την Christmass Moss θα φερω μπολικη και για τα παιδια της Μυτιλινης, την αλλη φορα να μας στειλουν και κανα Ουζακι ομως, οχι μονο μεζεδες!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
εεε λοιπον μιχαλη φερε και το μπλοκ των αποδειξεων για να κανουμε και καμια εγγραφη μελους οχι μονο παρε - δωσε να κανουμε και κανενα καλο στο συλλογα που μας προσεχει ετσι!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
θα ειμαι και εγω με την γνωστη πιστια στρατιωτες
ρε παιδια αλλαξτε το. Ετσι που το γραφετε ειναι σαν να λεει οτι η συναντηση θα γινει στις 6 του μηνος αν καποιος εχει λιγο μπολι απο μικρογουρμς τσαμπα ας το φερει |
|
|||
|
|||
-Χρήστο, ξέμεινα κι εγώ από αρτέμια, την έφαγαν τα μωρά σε χρόνο dt.
-Λεωνίδα, θα φέρω και το λίπασμά σου, που δεν αξιώθηκες να περάσεις να το πάρεις. -Πάνο, ευχαριστώ για τη σύγκριση, αλλά υπερβάλεις, τα γκρίνταλ είναι πιο χρήσιμα από εμένα. -Χάρη, θα το μετανιώσεις που συμμάχησες με τον βδελυρό συκοφάντη, διασταυρώνω ήδη ξιφοφόρους με πιράνχας. Α, μην το ξεχάσω, τα σαλιγκαράκια που σου είχα κρατήσει, το έσκασαν και δεν τα πρόλαβα. Alex_Salonica panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 Thrillos drbig paraskevi gr aquaman repanas6 zipo kingrim Τσιόνογλου Σταύρος paco chemical mac chris129 lion Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. kalaxan lmaikl Kotsos cpapakon mikenuke seleykos |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
...επειδη θα κατεβω με τον Γιαννη (lingistis) "παιζει" τιποτα για "μασα" μετα τη συναντηση???
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Και όποιος άλλος έχει σκοπό να στείλει φυτά ή κλαδέματα στα παιδιά στη Μυτιλήνη, ας τα φέρουμε όλοι στη συνάντηση, να τα δώσουμε στον Σταύρο, που θα στείλει ούτως ή άλλως, για να γίνει μια αποστολή και μια χρέωση κούριερ. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
ΟΚ Σταύρο, εγώ το είπα για να πάνε σίγουρα, αν μου τα δώσετε εμένα, μπορεί να μπω στον πειρασμό να τα κρατήσω, χε χε Alex_Salonica panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 Thrillos drbig paraskevi gr aquaman repanas6 zipo kingrim Τσιόνογλου Σταύρος paco chemical mac chris129 lion Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. kalaxan lmaikl Kotsos cpapakon mikenuke seleykos lingistis |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |