|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Extrem macro-αυγα σαλιγγαριου
Διακρινονται τα μωρα ετοιμα να εκκολαφθουν. Πιο κοντα απλα δεν γινεται με τον εξοπλισμο που εχω
Η 2η φωτο τραβηχτηκε σε RAW format και μετα εγινε μεγενθυνση σε actual pixels και τελος μετατραπηκε ξανα σε jpeg. |
|
||||
|
||||
Απιστευτο!!
Σχηματισμενα τα σαλιγκαρακια .... Αλεξ θα μας τρελανεις με τις φωτο που βγαζεις!!
|
|||
|
|||
Ξεχασα να πω οτι τα αυγα ειναι απο Ramshorn.
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιες....
Πιο κοντα μονο με μικροσκοπιο. |
|
|||
|
|||
Aσε και το εχω σκεφτει κι αυτο.. ειναι ακριβα τα μικροσκοπια και ενας ανταπτορας για το φακο;
|
|
||||
|
||||
Περνας σε εντελως αλλο επιπεδο.
Μια χαρα ειναι κ ετσι. Μετα θα βλεπουμε κ τα δοντια των σαλιγκαριων που ειναι μεσα στα αυγα ακομα (με ενα φτηνο μικροσκοπιο). Με ενα ακριβο,ουτε μπορω να φανταστω. |
|
|||
|
|||
Βάλε μια πιο κοντινή φωτό, δεν διακρίνεται το φύλλο τους (α σόρρυ, τα Ramshorn είναι ερμαφρόδιτα...)
|
|
||||
|
||||
τι φακο εχεις ειπαμε?
|
|
||||
|
||||
Φανταστικη εικόνα !!! Κοιταξτε τα ιριδιζων χρώματα στις αυγοθηκες....
|
|
||||
|
||||
μονο με μικροσκοπιο θα μας εδινες πιο κοντινη,μπραβο ρε raven !
καθε ποστ σου ειναι επιμορφωτικο και διδακτικο! και ι φωτο σου απιστευτες! αλλα καθε φορα που ανεβαζεις φωτο με ξενερωνεις γιατι εγω με τα 3 mp δεν ανεβαζω φωτο! |
|
||||
|
||||
Γιου ντοντ χεβ γιορ γκοντ Raven!Μπορεί το άκουσμα σαλιγκάρι να ξυνίζει αρκετούς αλλά με τέτοιες φωτογραφίες
|
||||
|
||||
με ενα ακριβο θα φωτογραφιζει απευθειας το dna των ψαριων για υβριδικη διαγνωση.....συγκεκριμενα ενα ενα τα αμινοξεα των βασεων θα φωτογραφιζει..
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εκπληκτικες οι φωτογραφιες Αλεξανδρε . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πως έκανες την μετατροπή σε actual pixels; Έκανες από το photoshop Save as και διάλεξες Jpeg και Quality στο 12; Ή έκανες κάτι άλλο;
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Eχω επιρρεαστει λιγο απο τον φιλο μου τον Peter (sorab) και τις εκπληκτικες του super micro φωτογραφιες εδω: http://www.aquatic-photography.com/f...6149-Pond-life |
|
|||
|
|||
Υπαρχουν και τα USB microscopes.
κυκλοφορουν καμποσα... Η ποιοτητα της εικονας δεν ειναι αρκετα καλη οπως ενος μακρο φακου αλλα μπορεις να παρακολουθεις ζωντανα την εικονα απο το μονιτορ του υπολογιστη σου... |
|
||||
|
||||
εχω ενα τετοιο αλλα ειναι καπως παιδικο. ειναι μεχρι 200χ αν θυμαμαι και τραωαει και βιντεο. το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν πουθενα drivers για windows 7
|
|
||||
|
||||
Μας έχουν τρελάνει αυτές οι φωτογραφίες.
|
||||
|
||||
Λες και βλέπουμε από στερεοσκόπιο!!! Μετά από αυτό όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω ... μόνο με μικροσκόπιο!!!
.... γλυκουλίνια που είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Αν σας αρεσουν οι super macro , εχω κι αλλες...
Κοχλίας Τρυφεροτητες.. |
|
||||
|
||||
Αν μπορω να διακρινω καλα στην 1η φωτο υπαρχει ελλειψη ασβεστιου αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
Βαλε κ αλλες. Τρελαινομαι για macro.... |
|
|||
|
|||
Οι δαγκανες των amano. Εχει βουρτσακια ! καπως ετσι ξεκινησαν και οι Bamboo και το πηγαν ενα επιπεδο παραπερα με τα εργαλεια φιλτρανσης..
|
|
||||
|
||||
Να φανταστω οτι χρησιμοποιεις το εξωτρικο φλας με τριποδο κ γρηγορες ταχυτητες κλειστρου?
Γιατι δεν νομιζω να καθονται ακινητες οι γαριδες.... |
|
|||
|
|||
Super macro -Κερατοφυλλο
|
|
||||
|
||||
μας εχεις ζαλισει αλεξανδρε!!
να δω τι αλλο θα βγαλεις ........
|
||||
|
||||
Μπραβο Αλέξανδρε, ανεβάζεις πολύ ψηλά το χόμπι !!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεοι φακοι Sigma macro 90mm-Tamron 70-300mm | Raven | Φωτογραφίες μελών | 11 | 30-01-10 11:29 |
Αναγνωριση Σαλιγγαριου. | delta66 | Σαλιγκάρια | 1 | 10-06-08 08:35 |
αυγα | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-11-07 23:26 |
Η λειτουργία Macro σε compact και D-SLR μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 28 | 03-05-07 10:20 |
αυγα?? | Mariel | Αναπαραγωγή | 19 | 31-01-07 08:48 |