|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Kοπή της πίτας για το 2010 στη Θεσσαλονίκη
Ο ΠΣΦΕ σας προσκαλεί όλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας, του Κλιμακίου Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου του 2010 και ώρα 12.00μμ.!
Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο καφέ Βennigan’s στο εμπορικό κέντρο Florida στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής απέναντι από το ΙΚΕΑ. Να είσαστε όλοι εκεί! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παρακάτω καταστήματα για την υποστήριξη και για τις προσφορές τους στην εκδήλωση μας : nemoworld.gr Osmosis Aquarium Concepts Ro-man.gr Water Waves Βιβλιοπωλείο "Σείριος" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 23-02-10 στις 14:14 |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Θα είμαστε.
|
|
||||
|
||||
Εννοείται!
|
||||
|
||||
το κοπή τη πίτα
θα είμαστε εκεί!
|
|||
|
|||
Να ρωτήσω κάτι? Καλά να βρεθούμε για την πίτα 28 Φλεβάρη, αλλά μια εβδομάδα μετά, στις 7 Μαρτίου έχει προγραμματισμένη συνάντηση.
Μήπως έρθει πολύ? Μήπως θα ήταν καλύτερα η πίτα να κοπεί μια εβδομάδα αργότερα, στην κανονική συνάντηση, για να μην γίνουν 2 εκδηλώσεις με διαφορά 7 ημερών και υπάρξει μικρή συμμετοχή και ανταπόκριση? |
|
|||
|
|||
....δυστυχως θα δουλευω
|
||||
|
||||
Γιατι να ειμαι τοσο μακρια???
|
|
||||
|
||||
Aφού θα κοπεί πίτα και στην Αθήνα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=37533 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
ΟΚ, ευχαριστώ Γιώργο, εγώ θα είμαι εκεί.
|
|
||||
|
||||
Όλοι θα είμαστε εκεί
|
|
||||
|
||||
παιδιά μπορεί να έρθω κ εγώ...
λες να πάρω κ φέτος το ενυδρειο σαν πρόπερσι??
|
|||
|
|||
Παράθεση:
που δεν μας καταδέχεται κι όλο στην Αθήνα κατεβαίνει, για "το κοπή τη πίτα το Μαρούσι". |
|
||||
|
||||
η μονη κοπη που καταφερα να παρευρεθω ηταν μια φορα στη θεσσαλονικη.....προπερσι με τον aaaooll...
|
||||
|
||||
Πανο αν παω θα σε παρω οπωσδήποτε... γουρι γουρι!!
|
||||
|
||||
αν τα καταφερω και ερθω και κερδισεις παλι ενυδρειο....μισο-μισο...
εσυ τη γυαλα...εγω το καπακι και τον εξοπλισμο...
|
||||
|
||||
οκ deal!!
|
|||
|
|||
Να ρωτήσω, η συμμετοχή είναι 30 ευρώ όπως μου έιπανε?
|
|
||||
|
||||
Τι σου είπανε ακριβώς ;
|
|
||||
|
||||
Στάνταρ βρώμα του Bokostas που φαντάζομαι προσφέρθηκε να προσκομίσει εκείνος τα χρήματά σου μαζί με τα δήθεν δικά του, για να μη τρέχεις....
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Όχι βρε Χάρη, πού το άκουσες? Το μόνο 30άρι που "παίζει" είναι η προαιρετική εγγραφή στον ΠΣΦΕ, την οποία σου συνιστώ ανεπιφύλαχτα να κάνεις, γιατί κάπως πρέπει να το συντηρήσουμε όλο αυτό το πράγμα που μας ομόρφηνε τη ζωή και που προσφέρει τόσα στο χόμπυ, έστω κι αν αναγκαζόμαστε να ανεχόμαστε κάποια "καλόπαιδα" σαν τον προλαλήσαντα panos1972. Είναι όμως άσχετο με την κοπή της πίτας, η συμμετοχή στην οποία είναι ελεύθερη (γι' αυτό θα έρθει κι ο γερο-Λαδάς Πάνος) Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος από τους παλιότερους, γιατί κι εγώ πρώτη φορά θα συμμετάσχω στην εκδήλωση. |
|
|||
|
|||
Η εγγραφη στον Συλλογο ειναι προαιρετικη.
Η συμμετοχη στην κοπη της πιτας του Συλλογου ειναι δωρεαν, και για ολους, μελη και μη. |
|
|||
|
|||
Αυτό θα πει άγρυπνος φρουρός του Συλλόγου, ευχαριστώ Τόλη.
|
|
||||
|
||||
Εγώ θα έρθω σίγουρα στην κοπή για να επανορθώσω και για την σημερινή απουσία!!!
|
|
||||
|
||||
Ισως ειμαι και γω εκει. Τασοοοοοο μαζι ειχαμε παει και πηρες το ενυδρειο οχι με τον Πανο. Θελω και γω μεριδιο. Θα παρω το φιλτρο. χεχεχεχεχε
|
|
||||
|
||||
ναι ρε, μαζι πήγαμε, αλλα ηταν κ ο πανος εκει... κατσε να το κερδίσω...
|
||||
|
||||
Ρε ελάτε στην κοπή στην Αθήνα να σας δω και Live......κόπροι, παλιοβόρειοι κόπροι.
|
|
||||
|
||||
μωρο μου θα εισαι στην Αθηνα???
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μακάρι να μπορούσα!!! Υπόμονή! Σε 29 χρόνια, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, θα βγω στη σύνταξη και τότε.... ποιός με πιάνει!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 27-02-09 17:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |