|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εγώ κι ο Χαραμάδας θα έρθουμε γύρω στις 5:00 να στήσουμε τα μικράκια. |
|
|||
|
|||
Ο Κύριος Χαραμάδας επιμένει στο λάθος ενυδρείο των 15 λίτρων να βάλει δύο mini disk
|
|
||||
|
||||
Τη ωρα θες να ερθης?????
------------------------- Ωραια φωτο ποιος ειναι αυτος που τριβει??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 31-01-11 στις 23:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
έλεγα να περάσω το πρωί, αλλά προέκυψε μια συνάντηση οπότε θα είμαι εκεί κατά τις 17:00....
πάντως και την Πέμπτη και την Παρασκευή, έχω κανονίσει τις δουλειές μου ώστε τα πρωινά να είμαι στο σταντ ------------------------- είναι το μοντέλο του 11888, ο μασέρ γυψοσανίδας... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη QS-Plan : 31-01-11 στις 23:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αληθεια τωρα τον ξερεις τον γιψοσανιδα |
|
|||
|
|||
Μάλλον ο Πρόδρομος είναι.
|
|
||||
|
||||
χαχαχαχαχαχαχα
Μαλλον ουτε εγω ειμαι γιατι στη φωτογραφια βρισκομαι απο πισω του... |
|
||||
|
||||
και εγω ετσι θα λεω,
εκανα μια μ..... πατησα διακοπη συνδρομης καταλαθος και εχασα τα θεματα ,τωρα τα βρηκα απο αλλου, πως θα τα βρω ξανα ??? ------------------------- οκ το βρηκα το θεμα .. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 01-02-11 στις 00:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Νέο μεγάλο κουίζ-μυστήριο: Όποιος βρει τον 1 εργάτη με τα άσπρα που τον επιβλέπουν 6 "εργοδηγοί", κερδίζει όλα τα φυτά της έκθεσης.
|
|
||||
|
||||
Εσυ μεταμφιεσμένος.
|
|
||||
|
||||
kostaskich
Ε οχι αυτο παει πολυ,να μου μοστραρεσε για γυψοσανιδας.η αληθεια φαινετε στις φωτο.
|
||||
|
||||
Κυρ Κώστα το βρήκα;
|
|
|||
|
|||
αχαχαχα, δεν είναι τόοοσο στημένο, άλλος είναι, αλλά ποιός??? Μήπως ο Μπάμπης (jiraiya)???
Γιατί για τον panos1972 δεν δείχνει, όσο και να "κόβει" το λευκό... |
|
||||
|
||||
Βρε εσύ τώρα μπορεί να πείς οτι ήμουν και εγω για να κερδίσεις τα φυτά χαχαχαχα.
|
|
|||
|
|||
Για φυτα θα φερω το απογευμα.Οχι κλαδεματα, αλλα ολκληρα φυτα για το ενυδρειο που στηνει ο Βασιλης και για της Ολγας.
Επισης φοντο πισω για τα ενυδρεια, οποτε καλο θα ειναι να τελειωσουν σημερα τα στησιματα για να περαστει το φοντο. Μαυρο και γαλαζιο ( αν χρειαστει να μπει σε κανενα ενυδρειο) εχω ηδη συννενοηθει με τον Paco. Τα φυτα θα μπουν στα ενυδρεια με την προυποθεση οτι κυριακη βραδυ ΔΕΝ θα γινουν πλιατσικο. |
|
||||
|
||||
Γιωργο, μονο μαυρο φοντο θελουμε, γαλαζιο μη φερεις.
Τα φυτα χρειαζονται μονο για τις ολγας,για το δισκαδικο, αν ταιριαζει κατι, και για το χρυσοψαραδικο, αν ταιριαζει κατι. Του Βασιλη εχει ολοκληρωθει, και αν δεν μπορεσει να κατεβει στηνεκθεση, δεν θα το πειραξουμε κανεις, εκτος αν εχει συνεννοηθει με το Βασιλη. οταν λες τα φυτα να μην γινουν πλιατσικο τι εννοεις? Διευκρινησε, τα θελεις πισω?θα τα παρουν η ολγα και ο βασιλης? θελεις να μοιραστουν δικαια? Εαν θα εισαι εκει την Κυριακη το βραδυ θα τα διαχειριστεις οπως θες, εαν δεν εισαι, οποιος τα ζητησει θα τα παρει, αν δεν μας πεις τα θελω πισω, ή να τα παρει ο ταδε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε μάγκες, και πολύ, και καλή δουλειά.
Με τον απαραίτητο βέβαια από ότι φαίνεται χαβαλέ. Εγώ βέβαια θα την πω την λαλακία μου............... Δεν θα ήταν πιο ωραίο αν τα ενυδρεία ήταν λίγο πιο ψηλά τοποθετημένα και ίσως ακόμη καλύτερα όχι όλα στο ίδιο ύψος;;;;;;; Μπορείτε ευχαρίστως τώρα να μου τα χώσετε τα καντήλια....... |
|
||||
|
||||
Εχθες συζητησαμε αυτο το θεμα, και ειπαμε πως για την επομενη εκθεση, θα κανουμε τροποποιηση, στις βασεις να ανεβουν πιο ψηλα.
αλλα να ειναι σε διαφορετικα υψη, δεν με βρισκει συμφωνο.
|
||||
|
||||
Το λέω γιατί προσωπικά θα μου άρεσε να είναι σε διάφορα επίπεδα, και να μην είναι σε μια ευθεία στο μάτι, ειδικά καθώς θα έχουν και διαφορετική θεματολογία.
Αλλά τέλος πάντων......... 50% συμφωνία δεν είναι και άσχημα για αρχή....... |
|
||||
|
||||
Eπίτηδες το κάναμε να σκύβουν οι επισκέπτες ....
|
||||
|
||||
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό να πω την αμαρτία μου..............
|
|
||||
|
||||
Τις επισκέπτριες εννοείτε;
|
|||
|
|||
για τις επισκέπτριες θα δείχνουμε και τα φίλτρα... στο επίπεδο του εδάφους είναι και πίσω από αυτά που έβαφε ο Μπάμπης... τυχαίο??? δεν νομίζω
|
|
||||
|
||||
Ε, και αν χρειάζεται να τις σπρώχνετε και λίγο για να πάνε πιο χαμηλά, θα κάνετε την κρδιά σας πέτρα και θα τις διευκολύνετε....
|
|
|||
|
|||
Παιδιά μας βρήκε ΣΥΜΦΟΡΑ. Μόλις γύρισα από την Έκθεση, με ειδοποίησαν ώρα 9:00 το πρωί να πάμε επειγόντως, γιατί συνέβη κάτι πολύ σοβαρό.
Πήγαμε με τον Λεωνίδα και τον Κώστα τον Παπαδόπουλο να δούμε τι τρέχει και πάθαμε ΣΟΚ. Μπήκαν κάποιοι χθες το βράδυ, μας έκλεψαν όλα τα ενυδρεία και τον εξοπλισμό και μας κατέστρεψαν το σκηνικό με τις γυψοσανίδες. Οι γυψοσανίδες ήταν εντελώς άχρηστες πια και αφού ενημερώσαμε και τον Μιχάλη, τις ρίξαμε και το τραβήξαμε με το κινητό μου: Το μόνο καλό είναι ότι η ΔΕΘ αναλαμβάνει την ευθύνη και μας είπαν ότι θα μας αποζημιώσουν πλήρως για τα κλαπέντα. Το κακό βέβαια είναι ότι δεν προλαβαίνουμε με τίποτε να τα ξαναστήσουμε και φυσικά δεν έχουμε και την διάθεση. Κρίμα τόσο κόπο που έκαναν όλα τα παιδιά, μας είπαν ότι γύρω στις 12:00 θα έρθει η Σήμανση, αλλά δεν άντεχα να καθήσω άλλο. |
|
||||
|
||||
Κύριε Κώστα, είναι Φεβρουάριος, έχουμε ακόμα 2 μήνες για τα πρωταπριλιά...
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Δεν κάνετε πλάκα;;;
|
||||
|
||||
Kαλό το αστειάκι
|
|
||||
|
||||
ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ Ή ΌΧΙ;
|
|||
|
|||
Τι πλάκα βρε Τηλέμαχε?? Λες να έχω διάθεση για πλάκες αυτή τη στιγμή??
Γιώργο πάρε τον Μιχάλη να σου πει λεπτομέρειες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |