|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το μεγάλο πρόβλημα τις καραντίνας!
Η καραντίνα μου έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πρόβλημα τσακώνομαι με τον εαυτό μου γιατί σε ένα κομμάτι του έχει μπει μια κακή ιδέα αλλαγής στο ενυδρείο σε ψαρια πιο μεγάλα όπως τα Cyrtocara moorii με κάποια Haps.μέχρι τώρα έχουν επικρατήσει τα Mbuna που έχω αλά τίποτα δεν είναι σίγουρο τις επόμενες μέρες τις καραντίνας.
|
|
||||
|
||||
Κόλλησε κανένα καινούργιο ενυδρείο και θα περάσει ο καιρός
|
|
|||
|
|||
Έχεις καμία αποθήκη να με φιλοξενήσεις αν τολμήσω να κάνω τετοια κουβέντα. |
|
||||
|
||||
Να διώξεις τις κακές ιδέες (εμένα κόντεψαν να με διώξουν απ' το σπίτι )
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Και έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι όποτε καταλαβαίνεις. |
|
||||
|
||||
χαχαχα καταλαβαίνω καταλαβαίνω. Έχω τέσσερα θηλυκά (τα δύο σκυλάκια)
Σκέψου ένα all male haps για να έχεις συμμάχους |
|
|||
|
|||
Για να ξεφεύγουμε λίγο η μεγάλη μου κόρη δουλεύει στο ακτινολογικό του νοσοκομείου Σπάρτης ευτυχώς δεν έχουμε ακόμη κανένα θετικό στην περιοχή!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα έχω διαβάσει πολλες φορές το θέμα Μικρός οδηγός για Aulonocara και Haps του Κλεόβουλου Φλαμουρόπουλου και την ομάδα των Haplochromis μπορώ να πω ότι έχω κολλήσει στα Nimbochromis venustus μπορούν να μπουν με Cyrtocara moorii η κάποια άλλα Haps στα 170*70*70 και ο θεός βοηθός να μην χρειαστώ δικηγόρο για διαζύγιο.
|
|
||||
|
||||
Μπορείς να βάλεις βενούστους έχοντας υπόψη ότι γίνεται όμορφος γίγαντας περ. 30εκ. και το αρσενικό δεν ανέχεται εύκολα παρουσία δεύτερου, ενώ θέλει αρκετά θηλυκά (4+). Αν φτιάξεις σωστό χαρέμι δεν θα έχεις πρόβλημα στα λίτρα σου. Τα πιο "ήσυχα" ή μικρόσωμα είδη πρέπει να μπουν πρώτα.
Κάποια βοήθεια μπορώ να δώσω για συνδυασμούς με άλλα είδη αλλά όχι για δικηγόρους |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Τα Cyrtocara moorii δεν είναι ανταγωνιστικά με τα βενούστους αλλά είναι αρκετά πιο ήσυχα ψάρια και ίσως τρώνε καμμιά σφαλιάρα.
Κάποια όμορφα είδη από τα οποία θα μπορούσες να διαλέξεις: Otopharynx lithobates, Protomelas taeniolatus, Placidochromis sp. "Phenochius Tanzania", Sciaenochromis fryeri, κάποιο Copadichromis. και ανάλογα με το τι θα βρεις στην αγορά το συζητάμε. Είδα ότι εμφανίστηκαν στα μαγαζιά και Synodontis njassae. Αν είναι καθαρά, είναι μια καλή προσθήκη σε ένα τέτοιο ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Θα έβαζα 4 συνολικά χαρέμια αν είναι ενήλικα ψάρια. Μικρά μπορούν να μπουν και περισσότερα αλλά αργότερα θα υπάρχει θέμα.
Αυλονοκάρες δεν θα έβαζα με τόσο μεγάλα haps αν και κάποιοι έχουν πετύχει ομαλή συμβίωση. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ευχαριστώ ας περάσει η καραντίνα με το καλό και τα ξαναλέμε. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
και Nimbocromis venestus 2,5-3 cm να τα πάρω και να τα μεγαλώσω εγώ σε ένα ενυδρείο 60-80 λίτρων. |
|
||||
|
||||
Καλημέρα! Μια χαρά.
(το "FIGHTING" τι είναι πάλι? ) |
|
|||
|
|||
Αυτό είναι Copadichromis borleyi (Kadango)
το "FIGHTING"?????? |
|
|||
|
|||
Καμιά πρόταση για τροφές καλές?
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
https://misirlis-aquarium.gr/40-anal...469607541.html https://misirlis-aquarium.gr/40-anal...731091848.html https://misirlis-aquarium.gr/40-anal...615075182.html https://misirlis-aquarium.gr/40-anal...222224209.html |
|
||||
|
||||
Αυτές που σου πρότεινε ο Κλεό είναι από τις καλύτερες!!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Το μικρο στήθηκε και περιμένει να τελειώσει η καραντίνα να έρθουν τα Nimbocromis venestus και Copadichromis borleyi (Kadango).
|
|
|||
|
|||
Ήρθαν σήμερα από Θεσσαλονίκη τα μικρά Nimbochromis venustus, και Copadichromis borleyi (Kadango) από τον Ioannis Batzios με πολύ καλή συσκευασία και μετά από προσαρμογή μπήκανε στο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
Καλώς τα δέχτηκες Θόδωρε!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Κλεόβουλε να σαι καλά!Τροφές έκανα παραγγελία και αυτές που μου είπες.
|
|
||||
|
||||
Καλώς τα , τα παιδιά!!!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα ήρθαν έχω αγώνα να τα μεγαλώσω!
|
|
|||
|
|||
Ένα προσχέδιο για το νέο νταμάρι πως το βλέπεται?
|
|
||||
|
||||
Δεν μ' αρέσει
Θα πρότεινα μια πιο μεγάλη πέτρα δεξιά και γύρω/μπροστά της μικρότερες. Λίγο πιο αριστερά μια μεγάλη (σαν κι αυτή που έχεις δεξιά) και γύρω/μπροστά της μικρές. Ο υπόλοιπος χώρος κενός από πέτρες και φυτεμένος στις άκρες με μακρύφυλλα φυτά. *λέω εγώ τώρα αλλά το προσωπικό γούστο έχει σημασία και βασικά η άνεση για τα ψάρια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγάλο πρόβλημα θορύβου με σωλήνες σαμπ λόγω αέρα | Νικολέτα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 95 | 10-06-18 16:50 |
Μεγάλο Πρόβλημα!!! | tzetzos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-03-13 18:46 |
Χρήση Dennerle nano cube aquarium ως μαιευτηρίου ή καραντίνας? | Memas 13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-08-08 07:46 |
Ενυδρείο καραντίνας | Mikepap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 21-01-08 17:36 |
Νέο (μεγάλο) ενυδρείο | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 10-06-05 00:17 |