27-02-09, 13:54 | #1 |
Έγκυος ή dropsy?
27-02-09, 13:54
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Γεια σας παιδια. Θελω να μου πειτε αν αυτος ο αρλεκινιος ειναι εγκυος ή εχει drospy? Σορρυ για την κακη ποιοτητα των φωτογραφιων.
|
|
Εμφανίσεις: 3134
|
|
||||
|
||||
Καμια απαντηση βρε παιδια?
|
|
||||
|
||||
πιο πολυ για παραταισμενος μου φαινεται....με θολη φωτο ομως δε μπορω να πω σιγουρα...
αν τα λεπια του ειναι ανασηκωμενα εμφανως τοτε μιλαμε για ντροπσυ.. οτι και να ειναι ομως βγαλτον απο το κουτι τον καημενο...
|
||||
|
||||
Το εχω βγαλει απο το πρωι για λιγο τον αφησα. Οχι δεν εχει ανασηκωμενα λεπια. Τωρα που στο ενυδρειο μου εχω 3 νανογκουραμια και 6 αρλεκινους ποσο περιπου τροφη πρεπει να τους ριχνω καθε φορα που θα τα ταιζω, αν τα ταιζω 2 φορες τη μερα?
|
|
||||
|
||||
τοση ωστε να τρωγεται πρωτου φτασει στον πατο
|
|
||||
|
||||
θα ριχνεις τοση τροφη ωστε να την τρωνε σε 1-2 λεπτα...και να μην εχουν μετα ετοιμες να σκασουν κοιλιες...και τα παραταισμενα ψαρια και τα αδυνατα φαινονται.....να κοιτας να ειναι με "σωστο σχημα"...και μια μερα τη βδομαδα νηστεια....καθε τροφη ειναι διαφορετικη....και τα φυλλαρακια σε διαφορετικα μεγεθη ..οποτε δε μπορουμε να σου πουμε τοσο η τοσο...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έγκυος guppy | zissis | Ζωοτόκα | 5 | 07-02-09 10:02 |
Dropsy | panagiotis265 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-06-08 00:08 |
dropsy!! | Marios-cy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 07-02-08 09:58 |
dropsy; | bakogiannisd | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 10-01-06 10:44 |
dropsy? | ALKAR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-11-04 12:59 |