|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ερώτηση για πολλαπλασιασμό φυτών.
Γειά σας. Έχω τρεις echinodorus bleheri. Παρατήρησα ότι έχουν πετάξει κάτι σαν κλαδάκι. Από φωτογραφίες και άρθρα που διάβασα, είδα ότι είναι άνθος που βγαίνει στην επιφάνεια. Από κάτω όμως έχει κάτι σαν ριζούλες. Αν το κόψω άπό το κυρίως φυτό και το φυτέψω, θα φυτρώσει??
Υπάρχει τρόπος να πολλαπλασιάσουμε τα φυτά μας? Θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
|
|||
|
|||
Γεια σου πατριωτη.
Εγω εχω ενα echinodorus osiris και εδω και 2 εβδομαδες εχει βγαλει ενα κοτσανι το οποιο ανα διαστηματα εχει βγαλει μικρα φυλαρακια χωρις ριζες Τα ευνοει το κλιμα της πολης μας φαινεται. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31499 Ετσι ηταν τις πρωτες μερες. |
|
||||
|
||||
πανω στο κλωναρακι θα βγουν μικρα "εχινοδωρακια"..τα οποια θα αποσπασεις απο το κυριως φυτο και θα τα φυτεψεις για να δημιουργηθουν νεα φυτα...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πρέπει να τα αφήσω να μεγαλώσουνε πολύ?? Αυτή την στιγμή έχει βγάλει τρία φύλλα. και το νέο φυτό είναι 3-4 εκατοστά. Θα πρέπει να το κόψω από τώρα ή να το αφήσω ακόμα? Έχει βγάλει μία μικρή ριζούλα απο κάτω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
|
||||
|
||||
Βρε βιαστικέ, άστα 2-3 μέρες ακόμα να "πιαστούν" λίγο-να γίνουν φυτάκια με περισσότερα ριζίδια...
|
||||
|
||||
χα.χα
με έχει πιάσει η φαγομάρα μου, το ξέρω είμαι ανυπόμονος. οκ σε ευχαριστώ
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απολύμανση φυτών | Filou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 08-04-16 14:14 |
Δέσιμο φυτών. | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 08-02-08 22:12 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |
Αναγνώριση φυτών | GhostShip | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-04-07 04:57 |
Ανάπτυξη φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 14-02-04 15:51 |