15-04-21, 17:37 | #1 |
Εμφάνιση ΑΤΥΑ (αγνώστου ταυτότητας υδρόβια αντικείμενα)
15-04-21, 17:37
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλησπέρα παιδιά
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό που μου έχει εμφανστεί της τελευταίες ημέρες; Επίσης, γιατί οι άκρες του κερατόφυλου είναι καφέ; Έχει πάθει κάτι; Σας ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 3846
|
|
||||
|
||||
Τι εχει μέσα στο ενυδρείο απο κατοικους?
|
|||
|
|||
7 guppy και κάτι σαλιγκάρια που μου ήρθαν με την ανουμπια .
Να βάλω φοτος; |
|
||||
|
||||
Σαν αυγά από σαλιγκάρια μου φαίνονται
|
|
||||
|
||||
Δεν μου μοιαζουν για αυγα προσωπικα. Απο ramshorn σίγουρα δεν είναι.
Φίλε βάλε να δούμε τι σαλιγκάρια εχεις. Το κέρατοφυλλο ποσο καιρο το εχεις? Στο έδωσαν απο αλλο ενυδρειο?
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά... 3 διαφορετικά πρέπει να είναι. Το κερατοφυλο είναι το τελευταίο που έβαλα σε περίπτωση που γεννήσουν τα guppy. Από μαγαζί το πήρα και το έχω 15 μέρες περίπου αν θυμάμαι καλά. |
|
||||
|
||||
Το κατω ειναι αδειο κελυφος Ramshorn τα λενε ετσι γιατι μοιαζουν με κέρατο κριαριου. Το πανω ειναι Physa fontinalis. Αυτο αριστερα δεν μου φαίνεται για σαλιγκάρι.
Απο τα παραπανω ειδη εχω και εγω στο ενυδρείο αλλα τετοια αυγα δεν εχω δει. Καλύτερα πεταξε τα, αυτό θα εκανα εγω. Το κερατοφυλλο θελει νιτρικα εαν καφετιασει ή αρχισει να λιωνει και να ριχνει τις βελόνες τότε θελει λιμασμα .
|
|||
|
|||
Τι εννοείς δεν είναι σαλιγκάρι ;.... είμαι πραγματικά γεμάτος τέτοια.... για βοηθάτε ρε παιδιά.
Προτείνεις να κόψω το κερατοφυλο με τα άσπρα και το πετάξω; |
|
||||
|
||||
Δεν φαινεται καθαρα ψαξε για Malaysiam Trumpet snail μηπως μοιαζει.
Εγω θα το πέταγα. Εαν ειναι οντως αυγα απο σαλιγκάρια και εχει ηδη δεν τα χρειάζεσαι.
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
UFO Πλάσμα αγνώστου ταυτότητας | stelouni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-09-20 18:53 |
Μωρα ψάριων αγνώστου ταυτότητας στο ενυδρείο μου! | AGGELOSAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 09-01-17 21:08 |
Πως στοχεύω με την φωτογραφική μικρά αντικείμενα; | lucy | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 12 | 21-04-11 23:04 |
Βοήθεια .σαλιγκάρια αγνώστου ταυτότητας | Ηλίας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 11-10-08 02:34 |
Αγνωστης Ταυτοτητας Κολλημένα Αντικείμενα | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-04-06 23:23 |