|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόβλημα με κουνουπια
γεια σας
Θέλω να χτίσω μια λίμνη για κοι αλλα φοβάμαι ότι θα εχω πρόβλημα με κουνούπια καθώς ζω στην Κρήτη. Εσείς τι λέτε? Ευχαριστώ!
|
|||
|
|||
Από τη στιγμή που θα έχεις ψάρια μέσα, δε θα αφήσουν τίποτα να γεννήσει...
|
|
|||
|
|||
εχω λίμνη με κοι στο νησι μου και δεν ειχα ποτέ προβλημα με τα κουνουπια μην σου πω πως απο τοτε εξαφανιστηκαν και αυτα τα κουνουπια που ειχαμε και τωρα δεν εχουμε καθολου.... ξεκινα τι λιμνουλα σου ψαξου πρωτα πολυ ομως διαβασε αρκετα εδω ρωτα και ξεκινα θα ξετρελαθεις με το χομπι αυτο και θα κολλησεις οπως ολοι μας... καλη συνεχεια και εγω θα πω απο τωρα καλως ήρθες στο club...!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Οι γόνοι των κουνουπιών είναι πολύ καλή τροφή για τα ψάρια. Για αυτό δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κουνούπια.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ!
Με τρία ενυδρεία στο σπίτι θα επεκταθώ τωρα και στον κηπο
|
||||
|
||||
Τι ψαρια θα βαλεις στη λιμνη;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ουπς...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιδακι για κουνουπια, μυρωδια και ψαρια.. | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 13-06-14 13:00 |
Κουνουπια! | Hurinios | Bettas | 6 | 10-06-12 17:15 |
ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-04-05 15:12 |