|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
υπομονή και θα τα ανεβάσουμε και εδώ !!!
|
|
||||
|
||||
αν και συμμετειχα το τελευταιο 48ωρο στην ομαδικη απολυση που πραγματοποιησε η εταιρεια που δουλευω πιθανοτατα λογω πτωχευσης...καταχαρηκα με ολα αυτα που συμβαινουν στον συλλογο μας για τον συλλογο μας....ΜΠΡΑΒΟ σε ολους οσους βοηθησαν,και περιμενουμε να δουμε το βιντεακι......
|
|
||||
|
||||
αντε και στον τηλεβοα του παρα 5 ο παναγιωτακης
και ενα παραπονο ρε παιδια να θυμισω οτι ο δημητρης και εγω οταν κολαγαμε το ενυδρειο στο συλογο ειχαμε τρομερη φωτογενεια (ολοι συμφωνουν απο οτι βλεπω με την θεληση τους)ετσι θα επρεπε να γινουμε και επεισημα υπευθηνοι τυπου του ΠΣΦΕ ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Ήδη πραγματοποιήθηκε από το μεσημέρι η πρώτη εγγραφή μέλους στον Σύλλογο χάρη στην εμφάνισή μας (του Συλλόγου εννοώ) στον ΑΝΤ1.
|
|
||||
|
||||
Και εισασταν και παιδαραδες και οι δυο σας...... Θα σκισουμε στο γυναικειο πληθυσμο..... Το μονο παραπονο μου ειναι οτι δεν αναφερατε καθολου το ονομα μου Εστω μια φωτογραφια μου κατι θα μπορουσατε........
|
||||
|
||||
τελικα κανενα βιντεακι??
|
||||
|
||||
αμα το δειξει συνδρομοι,
θα βανουμε απο ολα προς το παρον βρισκεται στο μαστερ του μεγκα οπου επεξεργαζεται... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
μιλαω για το του συλλογα Γεωργιε.
ελαβε χωραν εις τον συλλογα , αντιλαβού?? μια που θελει και τονο ο αζορες... |
|
|||
|
|||
Και ξανα μπραβο και απο εμενα σε ολους , ετυχε και ειδα τα 5 απο τα 7 λεπτα και οντως ηταν παρα πολυ ωραια , καλες ερωτησεις και πολυ καλες απαντησεις απο τα παιδια , μπραβο και παλι σε ολους τους εμπλεκομενους.
|
|||
|
|||
Μπράβο
Πολλά μπράβο και απο μένα .
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια και απο εμένα ,αν και δεν σας ειδα(λογω σχολικών υποχρεώσεων)για την κίνησή σας.Bravo
|
|
||||
|
||||
μπραβο παιδια!!λογω της βαρβαρης ωρας δεν το ειδα,αλλα εβαλα τη μανα μου να το δει και να μου το γραψει
|
||||
|
||||
Μπράβο Μπράβο
|
|
||||
|
||||
Τι θα γινει ρε παιδια μ'αυτο το βιντεακι που λεγαμε?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|