13-02-09, 00:48 | #1 |
πληροφοριες για co2
13-02-09, 00:48
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Θα μπορουσε καποιος να μου στειλει ενα λινκ για να διβασω για το co2?! το ενυδρειο που θα φυτεψω ειναι αρκετα μεγαλο(1,50*50*60) κ εφοσον λεω να το φυτεψω πολυ θα το χρειαστω σιγουρα...εχω κοιταξει λιγα πραγματα σε διαφορα ποστ αλλα δεν εβγαλα ακρη γιατι ο καθενας εχει κ διαφορετικο, σε απαιτησεις, ενυδρειο!!
|
|
Εμφανίσεις: 3727
|
|
||||
|
||||
Μπα, για κανονική μπουκάλα πάει το παιδί... Που είναι πάλι εκεινο το αναλυτικό post του xontros? Έπρεπε να γίνει υπομνημα..
|
|
||||
|
||||
Ναια για κανονικη παω....αλλα στο 55λιτρο που λεω να στεισω με τα πρωτα κλαδεματα που θα κοψω θα μπορουσα να το εφαρμωσω! αλλα κραταει για κανα μηνα ετσι?την ειδα προσφατα την πατεντα...ενδιαφερων...
------------------------- Γενικοτερες πληροφοριες που βρησκω?! -πως την βαζω στο ενυδρειο κτλ ειδα πχ καπου που ελεγαν οτι δεν πρεπει να ειναι συνεχεια εν λειτουργια σωστα!? αυτο πως το πετυχαινω?! χρονοδιακοπτη?! μπορω γενικοτερα αν εχω ενα λινκ που να μιλαει αποκλειστικα για την εγκατασταση του συστηματος co2 αναλυτικα?! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Psytrancer : 13-02-09 στις 11:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
best of! πολυ καλο το αρθρο! μου λυθηκαν-μπορω-να-πω-και-ολες οι απορειες!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφοριες-Γαριδες | kanarini | Γαρίδες του γένους Caridina | 51 | 01-11-10 01:40 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | CHRIS4204 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-10-08 10:50 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ | maiktr | Bettas | 5 | 21-08-08 21:21 |
Πληροφοριες | maiktr | Ζωοτόκα | 5 | 03-11-05 12:57 |