|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
PH tanganika Malawi
Απο οτι ειδα σε ενα site οι κιχλιδες τανγκανικα θελουν ψηλοτερο ph απο οτι οι μαλαουι ισχυει αυτο?Για τανκανικα ελεγε περιπου 7.8 - 9 και για μαλαουι γυρω στο 7.5-8!Στην Αθηνα το ph αν δεν κανω λαθος ειναι στο 7.5- 7.6 οποτε λογικα δεν θα πρεπει να το ανεβασω.Η θα πρεπει?Σκεφτομαι καποια στιγμη να ασχολειθω με μαλαουι οποτε αν θα μπορουσατε να με συμβουλεψετε τον καλυτερο δυνατο τροπο ανεβασματος ph.
|
|
||||
|
||||
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
απο σκληροτητες gh, kh τι εχεις εκει ?
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Αναζήτηση Ψάρια Tanganika | sifo | Tanganyika | 9 | 25-01-07 15:58 |
Γνωρίζει κάποιος για αυτόν τον pH κοντρόλερ? “Reef Fanatic PH Controller “ | chris the trik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 22-01-07 19:15 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
Κιχλίδες Tanganika | npap | Tanganyika | 21 | 14-12-04 13:36 |