|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αυγα σαλιγκαριων......
αυτο το τσαμπακι το βρηκα σημερα στο καπακι του 60λιτρου μου.....σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω.......να το αφαιρεσω και να το τοποθετησω στο 110λιτρα που τωρα στρωνω και στο οποιο δεν υπαρχουν ψαρια και κυριως ο κλοουν μου που τον εχω δει απειρες φορες να τσιμπαει τα σαλιγκαρια?????
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
thanks...........
|
||||
|
||||
Σκέψου το καλά αν θα το κρατήσεις...
Μιλάμε για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σαλιγκάρια... ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.... ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! |
|
||||
|
||||
φιλε Iann το ξερω οτι θα ειναι πολλα,ομως επειδη ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει στο ενυδρειο μου θα τα κρατησω(δηλαδη μολις γεννηθουν θα τα χαρισω) .....και επειδη τα λυπαμαι αν ξανασυμβει δεν προκειται να τα πεταξω τα τσαμπια.....ή θα τα χαρισω ή θα τα αφησω να εκκολαφθουν και θα τα χαρισω σε καποιο pet shop.....
|
||||
|
||||
Ακριβώς έτσι το σκέφτηκα και γω
Τώρα, 1-2 μήνες μετά, έχω ακομα 30-40 στο 96αρι, 14-15 στο 56αρι και 10 στο 240αρι. Καμία 50αρια στο σύλλογο και άλλα τόσα σε άλλους χομπίστες και petshop... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπεριφορα Σαλιγκαριων.. | ob-la-di | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 02-05-07 22:45 |
Πιθανή λύση για προβλημα σαλιγκαριων! Απόψεις παρακαλω. | georgesa | Σαλιγκάρια | 15 | 03-04-07 20:59 |
Κελυφη σαλιγκαριων | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 09-12-06 00:28 |
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ | ΓιαγκΤ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-12-04 21:35 |
HELP! AΒΓΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ? | iro | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-06-03 10:35 |