08-02-09, 23:31 | #1 |
Παροχή CO2
08-02-09, 23:31
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Έχω παροχή με το Bio CO2 1λτ της JBL στο 80λτ μου (πλήρες σετ). Δυστυχώς δεν βρίσκω μόνο τη φιάλη, αλλά όλο το σετ πάλι. Όταν τελειώσει η παραγωγή πως μπορώ να την αναπληρώσω? Να προσθέσω ζάχαρη σε πόση ποσότητα? Τι είδους ζάχαρη? Ένζυμα έχω στο φακελλάκι της αρχικής αγοράς που το συντηρώ στο ψυγείο σύμφωνα με οδηγίες χρήσης προϊόντος.
Εμφανίσεις: 2897
|
|
||||
|
||||
δε ξερω το συγκεκριμενο προιον αλλα αν ειναι diy co2 τοτε δες εδω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9723
|
||||
|
||||
Refill CO2
Ναι αλλά δεν είναι DIY. Είναι εργοστασιακή αλλά δεν βρίσκω μόνο φιάλη και έτοινη να γίνει DIY.
------------------------- Guys any other options????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Serafeim : 09-02-09 στις 00:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
συγνωμη φιλε αλλα πως ειναι αυτο το σετ?? στο ιντερνετ το βρισκω αλλα δε μπορω να δω λεπτομερειες...ανοιγει η φιαλη?? αν ανοιγει ακολουθεις την αναλογια ζαχαρης μαγιας που σου εδωσα στο λινκ και ξανακλεινεις ερμητικα τη φιαλη....
εκτος αν δε καταλαβα καλα πως λειτουργει το συστημα...
|
||||
|
||||
Οκ. Η φιάλη ανοίγει κανονικά βιδωτά, Θα την κάνω DIY. Δυστυχώς στη σελιδα της εταιρείας παρουσιάζει άλλη συσκευή που κι αυτή δεν δείχνει λεπτομέρειες. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι Ισπανία και άντε να συννενοηθείς εδώ.....Από Αγγλικά δράμα..... Ευχαριστώ προς το παρών. Ελπίζω οι απορίες μου να λύνονται πριν τις υποβάλλω, όπως και με τα εργαλεία για κλάδεμα....'Έγραψες πάλι.... Να 'σαι καλά...
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παροχή CO2!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-01-09 12:01 |
Πρόβλημα παροχής CO2 | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 07-10-08 10:22 |
Πρόβλημα με παροχη co2 diy | panaghs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-10-08 20:33 |
Αεραντλία /παροχή διοξειδίου | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 15-04-06 09:20 |
Συστημα παροχης CO2 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 65 | 12-09-05 09:43 |