|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
δουλεια δεν ειχα
καλησπερα,δουλεια δεν ειχα και εβγαλα μερικες φωτο με το τηλεφωνο βεβαια απο το μικρο μου ενυδρειο πριν το αποχαιρετησω!!!!!!!!!!!(για να παω σε αλλο βεβαια.απλα τα εχω στρημωξει ολα εκει τωρα για μερικες μερες).αλλα επειδη ποτε δεν συστηθηκα και να πω καλως σας βρηκα,τωρα μου ηρθε η εμπνευση(η ρακι φταιει) καλως σας βρηκα.και καλησπερα σε ολους
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 31-10-06 στις 21:55 |
|
||||
|
||||
εεεεε αυτό είναι το μικρό σου ?
Πόσα λίτρα είναι αυτός ο μικρός παράδεισος ? Όμορφοοοοο |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο αυτό που βλέπω!!!!!!
|
|||
|
|||
Πολύ καλό.
Περιμένουμε λεπτομέρειες και για το συγκεκριμένο και για το καινούργιο.
|
|||
|
|||
ΧΑΛΙΑ φαίνεται το ενυδρείο σου!!! Πως αντέχεις να το βλέπεις;;;
Δώσε περισσότερα στοιχεία. |
|
||||
|
||||
καλησπερα.το ενυδρειο ειναι 150 λιτρα.
εχει ενα εσωτερικο φιλτρο με σφουγγαρι,σιποραξ,και substrat,και ενα εξωτερικο diy φιλτρο με τα ιδια υλικα οπως στο εσωτερικο.απο λαμπες εχει 4 grolux 15w μια aquastar 25w.DIY CO2.απο λιπασματα χρησημοποιω seachem. τα φυτα που εχω ειναι ceratopteris thalictroides limnophila aquatica hydrophila polysperma rosanerviq ludwigia repens rubin rotala spec,nanjenshan rotala ratundifolia ludwigia inclinata cryptocoryne beckettii microsorum pterotus anybias bacteri nana anubias java moss nymphaea lotus οσο για το αλλο που σε μερικες μερες θα μπει σε λειτουργεια ειναι http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12810
|
||||
|
||||
μερικες ακομα φωτο
|
||||
|
||||
καταφερα και βρηκα καμερα να βγαλω μερικες καθαρες φωτο
|
||||
|
||||
δε ΜΕ λες...???εχεις βαλει στο μπροστινο τζαμι το σπρευ μπαρ του φιλτρου.........................γιατι....????
|
|
||||
|
||||
οπως ειπα και πριν θειε klaz τα εχω στριμωξει προς το παρον εκει γιατι τα υπολοιπα ενυδρεια ειναι γεματα.το σπρευ μπαρ το εχω βαλει τωρα στην εξοδο του εσωτερικου φιλτρου γιατι ειχε μεγαλη ροη και τρομαζαν τα δισκακια μου
|
||||
|
||||
......
|
|
||||
|
||||
ολα για τα δισκακια μας klaz
|
||||
|
||||
οχι μονο......και κατι παραπανω....!!!!!!
|
|
||||
|
||||
τι να κανουμε,αδυναμιες ειναι αυτες
|
||||
|
||||
Οι δίσκοι σου είναι πανέμορφοι. Φτου φτου....
|
|
||||
|
||||
Φίλε GP250381 καλησπέρα από έναν ακόμη που μένει στα Χανιά. Ωραίο το ενυδρείο σου κ οι δίσκοι σου. Περιμένουμε να δούμε κ το ''μικρό'' που ετοιμάζεις ολοκληρωμένο.
Αλήθεια το 150λιτρο τι σκοπέυεις να το κάνεις; |
|
|||
|
|||
Νομιζω οτι βρηκες αγοραστη για το μικρο ενυδρειο...
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου....εύγε φίλε μου
|
||||
|
||||
ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
το 150αρι σκοπευεται για reefaki.μολις στρωθω και διαβασω τα σχετικα με το θαλλασινο θα το ξεκινησω ΥΓ.οταν εννοουσα οτι θα το αποχαιρετησω εννοουσα απο το γλυκο νερο.θα το ξεστησω και θα μεταφερω τα φυτα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |