|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ζωοτεχνία 2017 (2-5 Φεβρουαρίου)- θα είμαστε εκεί?
Θα πάμε παιδάκια το 2017 ??? Για δηλώστε συμμετοχές να δούμε
|
||||
|
||||
Εγώ μέσα
Όσοι δεν έχετε πάει σε έκθεση, να ξέρετε πως είναι τέλεια!! Πολλή δουλειά στα ενυδρεία αλλά όλα γίνονται εκπληκτικά γρήγορα και σε πολύ χαρούμενο και φιλικό κλίμα. Θα το ευχαριστηθείτε Οι ημερομηνίες είναι 2-5 Φεβρουαρίου του 2017 http://www.helexpo.gr/zootechnia/el
|
||||
|
||||
Και γω μεσα πριν και μετα την δουλεια.
|
|||
|
|||
Μέσα είμαι!!!!
|
|
||||
|
||||
Πρεπει να βρεθουν καποιοι να ηγηθουν, καποιοι με χρονο και ορεξη......Καποιοι που θα το παρουν πανω τους ......
Εξοπλισμος και διαφορα τσιμπραγκαλα υπαρχουν αφθονα..... Χρονος δεν υπαρχει...... Να οργανωθουμε και να ανοιξει ενα σωστο θεμα!!!
|
||||
|
||||
Αν πραγματικα το θελετε,να ξερετε οτι εχει καποιο κοστος χρηματικο για το περιπτερο,κατα τα αλλα θα χρειαστείτε μονο χρονο και μερακι!
|
||||
|
||||
:)
Εδω μπορω να ρθω κ γω!!!
Μεσα λοιπον κ γω!!! |
|
||||
|
||||
GAB Movers on the road again...
και εγω μεσα σαφως
|
|||
|
|||
Εγώ μέσα είμαι από τώρα!
Ένα θαλασσινό θα το στήσουμε! Φυσικά υγεία και άδεια να έχουμε! |
|
||||
|
||||
Ορεξάτους σας βλέπω
Χρειάζονται αυτοί που λέει ο Pritanis κατά τα άλλα, ενυδρεία-εξοπλισμός υπάρχουν όπως και ψάρια-φυτά. Δηλώστε συμμετοχή (βασικοί είναι αυτοί που θα μπορούν να είναι στη πόλη 1 με 6 Φεβρουαρίου και βεβαίως ενισχυτική δύναμη όσοι θα είναι παρόντες έστω κάποιες μέρες) να καταμετρηθούμε και να δούμε μετά για χώρο και αν μπορούμε να καλύψουμε το ενοίκιο. Εδώ αναμνήσεις από την τελευταία συμμετοχή (ως πσφε) το 2013 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68600 |
|
|||
|
|||
σε ποιο μέρος θα γίνει να αρχίσουμε να φτιαχνομαστε;
|
|
||||
|
||||
Σάκη εγώ μεγάλωσα κι εσύ δεν βλέπεις πάτα το λινκ
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Θα ήθελα πολύ να είμαι και εγώ μέσα. Θα μπορέσω όμως? Θα δείξει Φοβερή εμπειρία η όλη φάση αυτή, δεν είναι για να την χάνει κάποιος.
|
|
||||
|
||||
Φυσικα και ειμαι μεσα, οπως την προηγουμενη φορα
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Aν φτιαχτει μια ομαδα που θα το τρεξει ο mikenuke που γιορταζει σημερα....μπορει να τους κατατοπισει με τα σχετικα......εχει εμπειρια απο αυτο το χωσιμο.....Απλα να δηλωσουν ποιοι μπορουν να αφιερωσουν ΧΡΟΝΟ ωστε να το παρουν πανω τους...
|
||||
|
||||
και καποιος Mod να το κανει ξεχωριστο θεμα για 2017
|
||||
|
||||
οι μοντ σήμερα κάτι έπαθαν....2 δεν βλέπουν
το ξεχωρίσαμε |
|
||||
|
||||
Δε νομιζω να μπαινει ο mike ή να προκειται να ασχοληθει ενεργα, εκτος και αν κανω λαθος.
Προσωπικα, δε νομιζω να εχω τον ιδιο χρονο που ειχα το '13 στην ιδια εκθεση. Θα δειξει, αλλα λογικα δεν θα μπορω να ειμαι ολη μερα στα στησιματα και στο ολο τρεξιμο.
|
||||
|
||||
Ο Μιχάλης θα βοηθήσει σε άλλα πράγματα....θα τον βρούμε όταν χρειασθεί
|
|
||||
|
||||
Τον βρισκω και εγω αν χρειστειτε.
|
||||
|
||||
Και εγω μεσα οπως και την προηγουμενη φορα!!!
Η λυση του πσφε δεν υπαρχει πλεον ετσι; Sent from my U7 Plus using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Δεν γίνεται εσύ να λείπεις
|
|
||||
|
||||
Τι λυση ειναι αυτη Σπυρο??
|
|||
|
|||
Σπύρο θα τα πούμε εκεί μου φαίνεται!
|
|
||||
|
||||
Δεν λειτουργεί βρε παιδιά ο Πσφε δυστυχώς.
|
|
||||
|
||||
Θα σε πω αλεξη αφου δεν υφισταται (δυστηχως μιας και προσφερε ανεκτιμητα) ας μην το πιασουμε εδω. Κλεοβουλε ηταν μοναδικη εμπειρια το 2013 και ευελπιστω να γινει προσπαθεια αναλογη με την προσφατη του gab που με αφησε αναυδο. Ορεξη και χρονο ναχουμε
Sent from my U7 Plus using Tapatalk ------------------------- Α απαντησε ο θοδωρης απο πανω αλεξη. Χαχα Sent from my U7 Plus using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 08-11-16 στις 21:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Θα γινει μεγαλυτερη προσπαθεια Σπυρο, μιας και θα ειμαστε αρκετα περισσοτερα ατομα σε σχεση με το '13 απ' οτι φαινεται. Και πλεον ως GAB, επισης. Καλα να ειμαστε και θα κανουμε πολλα πραγματα.
|
||||
|
||||
Τσιπουρο θα φερεις;
|
|
||||
|
||||
Θα σας στείλω εγώ τσίπουρο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάμε Βέλγιο τον Μάϊο του 2017? | Κλεόβουλος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 31-10-16 09:52 |
Ζωοτεχνια 2013 θα ειμαστε εκει.(7-10 Φεβρουαρίου Θεσ/νίκη) | snakepanos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 366 | 18-02-13 22:46 |
Παράξενο! Πως βρέθηκε εκεί; | crywolf | Malawi | 5 | 16-11-11 00:46 |
αξονας/προπελα για eheim 2017 | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-05-06 14:57 |