|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κοφτης/διαμαντι για τζαμι
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,
Εχω ενα κομματι 7αρι τζαμι και θα ηθελα να το κοψω για να κανω ενα diy ενυδρειο... Γνωρίζετε εαν πουλανε σε καταστήματα τυπου praktiker/leroy καποιον κοφτη για τζαμι μήπως επιχειρήσω να το κοψω... Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
φιλε μου με το συμπάθιο, αλλα δεν αφηνεις να μαγκαιβεριλικια .....
πανε καλύτερα σ ενα τζαμα.safety first |
|
|||
|
|||
Θα παω καταρχας γιατί δεν θελω να κλαιω το τζαμι δεν εχω και αλλο σε τετοιο μηκος αλλα λεω μηπως εβγαινε μετα απο καποιες προβες σε αλλα μικρότερα...
|
|
||||
|
||||
Θέλει πρόβες , θα το χαλάσεις...
Πάνε το σ'ένα Τζαμά και κοφτο... Λογικά δεν θα σου πάρει και λεφτά. Αργότερα αν θες να "παίξεις" ,πάρε ένα ποιοτικό κοφτακι , όχι του ενός ευρώ και να το χεις πάντα μέσα σε λίπανση πχ πετρελαιο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 26-04-19 στις 11:41 |
|
||||
|
||||
Οπως φαινεται τοσο απλο οταν το κανει ο τζαμας τοσο περιπλοκο ειναι...
Θελει καλο διαμαντι, εγω ειχα παρει ενα φθηνο εκανα την δουλεια μου αλλα, χαλασα αρκετα. Με λιγα κοψιματα χαλασε και το κοφτακι... Και μιλαω για 5αρι τζαμι... |
|
|||
|
|||
Καταλαβα. Θα το πηγαινα σε τζαμα ουτως η αλλος αλλα λεω μηπως και μπορουσα να τλ επιχείρηαω μονος με επιτυχία. Αλλα ειναι 1.40*75 και τα αλλα που θα εκοβα θα ηταν και σε μηκος μικρότερα και σε παχος. Οποτε το παω σε τζαμα και βλέπουμε.
Σας ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Αυτα τα κοφτακια του practiker , μετα απο μια δυο κοπες δεν κόβουν ουτε προφιτερολ.προσφατα πηγα στον τζαμα της γειτονιάς να μου κόψει ενα 10 αρι ..........εμεινα ουτε πιεση νομιζω δεν εβαλε .τον ρωτησα που μπορω να βρω τετοιο κοφτακι κ πόσο κανει,μου απαντησε 250 ευρω.
|
|
|||
|
|||
Εκτός από τα φτηνά και τα πολύ ακριβά διαμάντια υπάρχει και αυτό έχω κόψει πολλά τσάμια και είναι μια χαρά.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Θυμασαι αυτο απο που το πήρες και ποσο; |
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά είμαι από Σπάρτη σε ένα φίλο μου που είχε τα φτηνά τον ρώτησα αν μπορούσε να μου φέρει καλύτερο είναι πολλά χρόνια δεν θυμάμαι πόσο ίσος μετά τις γιορτές να μπορέσω να δώσω περισσότερες πληροφορίες.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 26-04-19 στις 20:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SweepingFish : 26-04-19 στις 21:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Πάρε ένα κομμάτι τσάμι 5αρι και κανε δόκιμες με σταθερό χέρι δεν είναι πολλή δύσκολο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζαμι | ΔημήτρηςΤ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 21-02-16 22:50 |
Μούχλα στο τζαμι; | mpoumpoula | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 21-01-11 12:00 |
τζαμι με παχος 5mm | xrigeorgis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-07-08 19:30 |
Τζαμι 5 χιλ | eliasfot1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 19-05-06 19:17 |
τζαμι | menios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-11-05 03:26 |