|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νέο look 620 lit με Δίσκους
Πληροφορίες
Διαστάσεις:130 Χ 60 Χ 80 Όγκος: 624 lit. Κατηγορία: Freshwater με Δίσκους και Φυτά. Φυτά: Ανούμπιες και βαλλισνέριες. Ψάρια / ¶λλα είδη: Δίσκοι, cory, Ροδόστομοι. Διακοσμητικά υλικά: Λευκή χαλαζιακή (ψιλή) άμμος,πέτρες λάβας και κορμοί. Φόντο: Ανούμπιες τοποθετημένες στο τζάμι της πλάτης,σε φόντο αφίσας ποταμού. Φωτισμός: 2x36w t8 grolux,1x36w t8 aquastar,3x39w t5 arcadia. Διάρκεια φωτισμού: 17 ώρες σπαστά. Φιλτράρισμα: 2 x Eheim 2012 εσωτερικά,Eheim 2227 με φλωτέρ,Eheim 2213 βιολογικό, Fluval 403 βιολογικο. Θερμοστάτης: 1x Tetra 300w, 1x Jager 250w. Λίπανση: Σήδηρος και κάλιο. Παροχή CO2: Οχι. Αεραντλία: Tetra PH control: Hanna Παράμετροι: pH: 7.0 Γενική σκληρότητα (GH): 10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 7 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 Αλλαγές νερού: 80 lit. A/O + 40 lit. νερό βρύσης με aquasafe. Θερμοκρασία: 28.5 Φωτογραφία: Παρακάτω. |
|
||||
|
||||
Αν και για τα δικά μου γούστα είναι παραγεμισμένο να ρωτήσω τι νόημα έχει το PH control που αναφέρεις χωρίς την παροχή CO2 ?
Πως θα ρυθμίσει δηλαδή?
|
|||
|
|||
Το ph control το έγραψα λάθος.Είναι ph μετρο ηλεκτρονικό τοποθετημενο σε σταθερό σημείο και δείχνει συνεχώς την τιμή του ph.
|
|
||||
|
||||
Τώρα το είπαμε καλύτερα! Ποιο συγκεκριμένο έχεις ?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
Τροφή για Δίσκους | geokary | Δίσκοι | 2 | 02-05-07 21:08 |
Εισαγωγή στους δίσκους | dimitris21 | Δίσκοι | 21 | 02-05-07 07:45 |
Ενυδρείο με Δίσκους | ilios | Δίσκοι | 11 | 03-01-07 09:40 |
βιβλίο για δίσκους | anasios | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 4 | 06-09-05 21:17 |