|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
την πιττα μπορω να την φτιαξω εγω εαν δεν φοβαστε
γι αυτο και ρωτησα τα ατομα,γιατι δεν εχω φτιαξει ποτε μεγαλη ποσοτητα,αλλα εαν ειναι για τοσα ατομα,το χω! ειπαμε 27/1. την ωρα,την ειπαμε?πρωι η απογευμα? προσωπικα με βολευει περισσοτερο το πρωι. γι αυτον που θα κερδισει το φλουρι,εχω στο μυαλο μου κατι χειροποιητο, οταν το σιγουρεψω θα σας πω. δωρακια μπορουμε να φερουμε απο ενα ο καθενας και να μοιραστουν... α!επισης θελω κι εγω κερατοφυλλο και καμια ανουμπια,μερσι! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οσο για την χειροποιητη πίτα...πρώτα θα φάνε οι 'πράσινοι' και μετα εμείς!!!!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Ενα κοματι και για μενα!
Παίδες σας ζηλεύω γιατί εκτός του ότι βρίσκομαι μακριά δουλεύω στις 27...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
την πιτα θα την παμε με ηλικιακη σειρα,να φευγουν πρωτοι οσοι εφαγαν τα ψωμια τους..χαχαχαχαχαχαχα!!! |
|
||||
|
||||
ωραια, δηλαδη κλεισαμε για 27. Να σας πω την αληθεια το μερος δεν μου πολυ αρεσει, αλλα δεν πειραζει...αφου εχει χωρο εκει καλως.
Οσο για την πιτα και τα λεφτα ειναι λιγο καπως το θεμα...δηλαδη οποιος θα ερχεται θα πληρωνει και λεφτα...? Αυτο που ηθελα εγω περαν των συμμετοχων να ειναι ανοικτο για τον καθενα... anyway....αρα πρεπει να παρουμε το μαγαζι να κανονισουμε να εχει χωρο. Leda, δεν θα ειναι δυσκολο να καθησεις να φτιαξεις πιτα για 30+ ατομα? δεν υπαρχει προβλημα να παμε να την παρουμε...
|
||||
|
||||
μεσα και εγω .
|
|
||||
|
||||
καλα,30 ατομα δεν πιστευω να ειμαστε...μακαρι,αλλα εδω εχουμε δηλωσει ουτε 15 κι αυτοι εαααν δεν δουλευουν...
οπως και να χει,εαν θελετε εγω την φτιαχνω με μεγαλη μου χαρα (τωρα να υπολογισω και ακριβως τα ατομα δεν μπορω,απλα θα φτιαξω μια μεγαααλη πιττα). εννοειται οτι δεν θελω χρηματα γι αυτο,θελω ομως πολυ κερατοφυλλο γιατι δεν εχω καταφερει να σταυρωσω κουνουποψαρομωρο τοσους μηνες πρωι θα γινει? |
|
||||
|
||||
παιδια ας συμπληρωσουμε διπλα στην λιστα τι ωρες μπορουμε να δουμε το συνολο!!
οκ πιτα λοιπον απο την Ledaaa!! ευχαριστουμε πολυ...
|
||||
|
||||
Λυδακι τα εξοδα της πιτας ειναι "δικα" μου ... Απλα στειλε μου πμ ποσα θα πανε για να στα στειλω ....
Ειτε καταφερω να ερθω - ειτε οχι ...
|
||||
|
||||
no way! ας πουμε πως ειναι ενας τροπος να δειξω κι εγω το ευχαριστω μου,σε οτι βοηθεια πηρα απο το φορουμ..
παει αυτο,τελειωσε... την ωρα να αποφασισουμε,εξαλλου εαν ειναι πρωι,ολο και θα προλαβεις να εισαι κι εσυ εκει,εφοσον πιανεις δουλεια στις 2.. εγω λεω κατα τις 12 το πρωι..πως το βλεπετε? μεχρι τις 1 δηλαδη να εχουμε μαζευτει ολοι... |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ με την Leda
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν εχουμε απαιτηση να εχουμε και πιτα στην ...πιτα, πρεπει καποιος να την προπληρωσει και να την φερει. Το κοστος της (αν ηταν αγοραστή και ποιος ξερει για ποσα ατομα τελικα θα ειναι) θα καλυπτοταν ειτε ομαδικα, ειτε ατομικα. Θα αναλαμβανες να το καλυψεις μονος σου για να ειναι "ανοιχτο για τον καθενα"? ΥΓ Για κλαδεματα κλπ, ας μη γραφουμε εδω, ποιος θελει τι, και ποιος θα φερει.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
γιαυτο ανοιξα το ποστ να ριξουμε ιδεες για την οργανωση του... απο φυση μου δεν ειμαι και το πιο οργανωτικο ατομο ειναι η αληθεια..... τεσπα, θα το βρουμε στην πορεια....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα ανοίξω νέο ποστ...και θα φτιάξω ΑγιοΒασιλιατικη λίστα...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν ειναι δυσκολο. Οπως γινονται οι ομαδικες αγορες. Βαζει οποιος θελει, ενα συμβολικο ποσο σε ενα λογαριασμο και αγοραζεται η πιτα. Αν περισσεψουν χρηματα βλεπουμε. Μπορει να αγοραστουν και μικρα δωρακια, "για το καλο". Αν δεν φτασουν θα φαμε κουλουρακια αντι για πιτα Και κανεις δεν θα εχει και παραπονο. Κι ετσι δεν φορτωνουμε κανενα φορουμ και κανενα συλλογο με τα εξοδα μας. Ουτε κρεμομαστε απο τα φρυδια κανενος σπονσορα. Ελεος ουτε μια πιτα δεν μπορουμε να αγορασουμε ομαδικα? Που να ξαναιδρυοταν κι ο συλλογος και να χρειαζονταν χρηματα απο τα μελη του (που δεν θα πληρωναν συνδρομη οπως ειχα προτενει) για τη διοργανωση σεμιναριων κλπ διοργανωσεων, ετσι ωστε να ειναι αυτονομη η καθε πολη με τα εξοδα της.
|
|||
|
|||
Θα παρακαλέσω να μην δώσουμε συνέχεια στο θέμα... για την αγορά της πίτας...!!!
|
|
||||
|
||||
ναι ρε παιδια,κανω καλες πιτες και δωρεαν,γιατι δεν με πιστευετε?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
εγω εχω μια αλλη απορια...
για το δωρο του φλουριου,σκεφτηκα κατι χειροποιητο,φτιαγμενο ειδικα για το συγκεκριμενο γεγονος (ειναι μοναδικο δηλαδη) και συζηταω με αυτον που θα το φτιαξει για το πως μπορει να γινει... επειδη ομως θα φτιαχτει εξ αρχης και δεν ειναι κατι ετοιμο να αγοραστει, συμφωνειτε να το αναλαβω εγω με το δικο μου γουστο δηλαδη? η εχετε καποια αλλη προταση? επισης,ποιος αναλαμβανει το δευτερο δωρακι σε περιπτωση που το φλουρι πεσει μισο μισο? |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα φέρω την πεθερά μου...!
|
|||
|
|||
¶μα είχα πεθερά θα την έφερνα και εγώ...χαχαχα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- ολο υποσχεσεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 11-01-13 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
κατι θα φερετε ολοι,για να ανταλλαξουμε δωρακια ετσι κι αλλιως. θα μπουμε στην διαδικασια να βρουμε και ποιος θα φερει κατι πιο "εξαιρετικο" ας πουμε,για τον φλουριτζη? το δωρο αυτο το αναλαμβανω (και χρεωνομαι) εγω εκτος κι αν θελετε να μπει σαν δωρο κατι αλλο συγκεκριμενο . για το δευτερο τι θα γινει εαν πεσει μισο μισο?? να το παρει ο γιωργος? κι αν δεν πεσει μισο μισο? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
πριιιτς! δεν ειναι αυτοοοο
ειναι ας πουμε κατι σαν γουρι... ------------------------- θα τα καααψωωωωωωωω ,τα ρημαδια τα λεφτααα μουυυυυυυυ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 11-01-13 στις 19:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ελληνιδα κροισος με 4 γραμματα
|
|
||||
|
||||
η φτωχια θελει καλοπεραση! |
|
||||
|
||||
Εγώ προτείνω να βάλουμε ένα ποσό ο καθένας σε έναν λογαριασμό για την βασιλόπιτα κ ότι περισσέψει να το κάνουμε δώροεπιταγή σε ένα ενυδρειακο κατάστημα. Ο νικητής θα εξαργυρωσει την επιταγή σε ότι χρειάζεται. Ετσι δεν θα είναι υποχρεωμένος κάποιος που δεν έχει να φέρει κάποιο δώρο.
|
Tags |
το κοπη τη πιτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |