|
||||
|
||||
ΓΕΝΝΑ CONVICT
Εχω δυο μικρα convict σε λιγα λιτρα για τις δυνατοτητες τους (μολις 50 λιτρα) κ πριν προλαβω να τα μετακομισω σε νεο ενυδρειο που θελω να αγορασω μου γεννησαν!!Δεν μπορω καν να μετρησω τα μικρα που ειναι μολις 2 ημερων κ σημερα εκαν την εξοδο τους απο την φωλια μαζι με τους γονεις !!!Θελω να ρωτησω 1)προς το παρον ειναι πολυ μικρα για φαγητο για μωρα αφου αυτο επιπλεει κ δεν μπορουν να ανεβουν να το φανε κ θα το ρουφιξει κ το φιλτρο,τους ριχνω ταμπλετα κ οι γοννεις την θρυμματιζουν σε σκονη κ τρωνε κ αυτα,κανω καλα ? Ποτε θα μπορεσω να βαλω την οικογενεια στο αλλο ενυδρειο ?Τα μικρα θα πρεπει να εχουν μεγαλωσει αρκετα για μια τετοια αλλαγη περιβαλλοντος ?? Ειναι ωφελιμο να κανω αλλαγες νερου πιο συχνα για να μην εχω απωλιες απο νιτρικα αφου τα μωρα ειναι πιο ευαισθητα?Καθε δυο μερες 40 % ειναι καλα ??
|
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν.
|
|
|||
|
|||
Καθε δυο μερες 40% ειναι καλα.
Την τροφη σε σκονη μπορεις να την μουλιαζεις λιγα λεπτα σε λιγο νερο του ενυδρειου και θα βυθιζεται αμεσως. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια!!!!!!!!!Εγινα κ γω μπαμπας δεν το πιστευω κιολαςςςςςς
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Convict+Firemouth | sackett | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 3 | 07-02-08 20:10 |
Convict | CHRISTOS222 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 72 | 01-03-07 08:41 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
Convict κικλίδες.... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-11-04 13:48 |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ CONVICT!!!!!! | ASCCO1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 20-12-03 22:19 |