|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Άγνωστο φυτό
Παιδιά έχω πάρει ένα φυτό εδώ και 15 μέρες που είναι πατάτα στις ρίζες και τα φύλλα του είναι τρύπια, σαν φιλές. Έχει σε όλη την επιφάνεια του φύλλου μικρές τρυπούλες. Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα πως λέγεται?
|
||||
|
||||
Άγνωστο φυτό
Καλησπέρα μήπως θα ήταν πιο συνετό να μας έδειχνες και καμιά φώτο για να δούμε καλύτερα το φυτό που μας περιγράφεις? Λέω εγώ τώρα
|
|
||||
|
||||
Βασικά δεν έχω την δυνατότητα να βγάλω φώτο αυτή την στιγμή, ίσως κάποια άλλη ώρα. Απλά το συγκεκριμένο φυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος για το πώς λέγεται και ποια θα είναι η εξέλιξή του όταν αναπτυχθεί.
|
||||
|
||||
Aponogeton madagascariensis |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ obelix, αυτό είναι το φυτό μου. Απ’ότι βλέπω στην tropica είναι εύκολο φυτό και με όμορφη εξέλιξη.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
πανεμορφο
πανεμορφο
Image the fishes swiming by this plant Πουλιεται αυτο ελλαδα ? |
|
|||
|
|||
Re: πανεμορφο
Παράθεση:
οι μαγαζάτορες σιγά μην ασχοληθούν. αντε vallisneria και άμα πουν να φέρουν κάτι να κάνουν την διαφορά φέρνουν anubias |
|
||||
|
||||
Το εχω πετυχει τελευταια σε τρια διαφορετικα μαγαζια στην Αθηνα..
|
|
|||
|
|||
Δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο, αλλά για μια μεγάλη κατηγορία φυτών που κατά του καταστηματάρχες θεωρούνται αντιεμπορικά, οπότε αντί να πάρουν το ρίσκο μήπως τα πετάξουν, προτιμούν να μην τα φέρουν καθόλου.
|
|
|||
|
|||
a
ολο αθηνα και αθηνα.....
Εδω εγω πηγα αμαζονιο θεσσαλονικης και ολα τα φυτα ηταν πρασινου χρωματος και μετα απο ερωτηση μου γιατι,δεν υπαρχουν αλλα χρωματα (ακομα δεν ειχα μπει στο board :P ) μου ειπε,υπαρχουν λιγα τα οποια ειναι πολυ ακριβα και δεν τα φερνω...... |
|
||||
|
||||
Ειχε και το κουικο.
Για το που ειναι ακριβα,μαλλον σε προετοιμαζε για να στον πιασει την επομενη φορα! χαΧΑΧΑ Τι να κανουμε κατι πρεπει να πει και μαγαζατορας.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|