|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αναγνώριση ψαριού
Ονομασία;
|
|
|||
|
|||
κανε ενα ψαξιμο στον γκουγκλ για Beaufortia kweichowensis (Chinese Hillstream Loach) ή κανενα ξαδερφακι του του ιδιου γενους.
|
|
||||
|
||||
Borneo Suckers...... Ωραιο ψαρακι αλλα θελει δροσερο νερο!!!!!
|
|||
|
|||
πολυ ωραιο ψαρακι με τι ψαρια μπενει ??
εκτελει τα καθηκοντα του καθαρηστη ? |
|
||||
|
||||
Ο Κωστης (ΑΖΟΡΕΣ) που ειχε φερει παλαιοτερα μια παρτιδα απο αυτα τα ψαρακια ελεγε οτι τρωνε πολυ την αλγη.
http://www.loaches.com/hillstream_loaches.html http://www.aquariacentral.com/articles/hillstream.shtml http://www.aquahobby.com/gallery/e_hillstream.php |
|
||||
|
||||
έχει ακόμα ο Κωστής 5-6. τα είδα σήμερα. φαίνεται και η καρδιά τους που χτυπάει από κάτω
|
|
|||
|
|||
τεριαζει με όλα τα ειδη ψαριων ?
|
|
||||
|
||||
¶σχετη ερώτηση...
Στην δευτερη φωτο, το κορυντορας αυτο ειναι στερμπάι;;; Και βλεπω ανάμεσα σε αυτο και το ψάρι που ρωτάει ο γαια, ένα άλλο μικρότερο ή μου φαινεται; αν όντως είναι ψάρι, τι ψάρι είναι;;; Μερσι
|
||||
|
||||
Sc. ονομασία : Gastromyzon borneensis
Κοινή ονομασία : Borneo Sucker ΥΓ έχω έχω Πολύ χαριτωμένο ψαράκι Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
εισαι σιγουρος ?
δεν μου φενεται για σαλιγκαρι εμενα |
|
||||
|
||||
Σαλιγκαρι ειναι !
|
|
|||
|
|||
αυτο εδω ??
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
α καταλαβα !!!!!!!!
ειναι απο αυτα τα κονικα ! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δυστυχώς δεν φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία γιατι μπορεί να ειναι και sterbai. Ποιο σίγουρα μπορεί ο gaia να μας πεί τι είναι. |
|
||||
|
||||
Τα δύο borneo που έχω τρώνε άλγη αλλά την περισσότερη ώρα είνα κρυμένα και βγαίνουν να φάνε τ' απομεινάρια της τροφής που ρίχνω σε αντίθεση με τα O.affinis που γυρνάνε συνέχεια τρώγοντας άλγες και αγνοούν τις τροφές που πέφτουν. Τα έχω δει όμως να τρώνε την "μούχλα" που έβγαζε σ' ένα σημείο μια ρίζα και δεν την έχουν αφήσει να ξαναβγεί.
Το corry στην φωτό είναι sterbai (έχω 8 sterbai και 1 julii) και το σαλιγκάρι δεν είναι σαλιγκάρι αλλά Nanacara anomala επτά εβδομάδων. |
|
||||
|
||||
κι εγώ τώρα με τη σειρά μου θα ρωτήσω γι'αυτά τα μικρά ψαράκια... τι είναι?
|
|
||||
|
||||
Ειναι καιρος να σου κανω μια επισκεψη Γιωργο μου!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Nanacara anomala είναι Ηλία.
Μιχάλη μόλις βγάλω τιμή θα σ' ενημερώσω Δημήτρη έχεις φοβερό μάτι στην φωτογραφία μοιάζει εκπληκτικά με σαλιγκάρι . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Γερναμε και δεν βλεπουμε καλα μου φαινεται !
Εγω γιατι ακομα το βλεπω σαν σαλιγκαρι ; Θα μου πεις...ο καθενας αμα θελει κατι να το δει...το βλεπει ! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
(ξερω δεν ειναι και πολυ καλο αλλα...) |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση ψαριού | dim | Reefsafe | 7 | 01-12-05 09:26 |
Αναγνώριση Ψαριού [Microgeophagus ramirezi - golden] | Archon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 27-05-05 21:00 |
Αναγνώριση αλγοφάγου ψαριού | profitia | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-12-04 23:34 |
Αναγνώριση ψαριού... [Barbus titteya] | elf | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-06-04 06:12 |
Αναγνώριση (?) Ψαριού | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 23-04-04 02:09 |