|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
16η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ
ημουν και εκει....εχω καποιες ακρες....να σφυριξω??
|
||||
|
||||
Εχω ξεκόψει πλεόν απο τα Σταρτιωτικά (εκανα θεραπεία ),αλλα εχω βαρεθει (οπως και πολλοι άλλοι)να βλέπω άτομα χωρίς λόγω να προσπαθούν να βρούν τρόπο να τσακωθούν.Good wines No 6150πως θα έλεγαν κάποιοι παλιοί εδω μέσα.
|
|
|||
|
|||
Σταύρε μας λείπεις!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Γεια σου Σταύρο... άσχετο αλλά νύμφη στα γεράματα... πως????
|
||||
|
||||
Μιας και ειναι συλλογοσυζητηση .... σε Ηρακλειο μερια υπαρχει κανα στεκι του συλλογου ή οτι κινησεις κανεις καθενας και απανω του ;;;
Ξερω οτι υπαρχει πυρηνας , αλλα δεν τους εχω συναντησει σε κανενα φορουμ μεσα να παρω πληρωφοριες !
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν νομίζω ότι κανείς είπε ποτέ (και το τονίζω αυτό έχοντας πλήρη επίγνωση αυτών που γράφω) ότι αυτοί είναι του GAB ή αυτοί είναι του GD ή αυτοί είναι του AZ ή αυτοί είναι του όποιου άλλου φόρουμ που ασχολείται με το χόμπι του ενυδρείου και επομένως πρέπει να αντιμετωπιστούν διαφορετικά. Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής, όλα αυτά με έχουν κουράσει και με έχουν κάνει να μην συμμετέχω στα forum όπως παλιότερα. Μπορεί η οικονομική κατάσταση όλων μας να μην είναι στα καλύτερά της αλλά θεωρώ ότι τα γραφεία του ΠΣΦΕ δεν θα πρέπει να κλείσουν, το που θα βρεθούν όμως οι πόροι αυτό είναι κάτι που αδυνατώ να δώσω λύση καθώς οι λύσεις δεν δίνονται ούτε από έναν ούτε από όσους αποτελούν το ΔΣ καθώς το ΔΣ είναι συντονιστικό όργανο και συντονίζει εν προκειμένω εθελοντές, ανακοινώσεις έχουν γίνει προσπάθειες έχουν γίνει και άτομα του απερχόμενου ΔΣ έχουν συμβάλει πέραν των υποχρεώσεών τους στην λειτουργία του Π.Σ.Φ.Ε. ....ας αναλογιστούμε όλοι τι θα πει σύλλογος ! Good Wines 9.999 .....
|
||||
|
||||
ελληνες και να μη τρωγομαστε μεταξυ μας γινεται;; να μη διαιωνιζουμε βεντετες γινεται; και μετα περιμενουμε να δωθουν λυσεις στα προβληματα μας...ειτε ειναι το κλεισιμο ενος συλλογου..ειτε η οικονομικη μας και κυριως η ηθικη μας κριση.....
μαλλον θελουμε περισσοτερα απο αυτα που μας αξιζουν..... στην υγεια μας βρε παιδια!
|
||||
|
||||
Για να μην ξεχνιομαστε αυριο Σαββατο 4/12 5:30 ειναι η ΓΣ. Οσοι περισσοτεροι ειμαστε τοσο το καλυτερο. Για οσους δεν εχουν μεταφορικο μεσο,δεν ξερουν το γραφειο ή οτιδήποτε αλλο, διατειθομαι να τους μεταφερω απο το μετρο Αιγαλεω.
|
|
||||
|
||||
δυστηχως δεν μπορεσα να παρευρεθω!!!
|
|
||||
|
||||
Χθές μου ήρθαν και τα βινλία του συλλόγου είναι εκπληκτικά μολις το πρώτο διάβασα και έμαθα πολλά και ουσιαστικά πράγματα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα γραφεία μας ξανάνοιξαν! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 14-11-09 15:53 |
Κλείσιμο φίλτρου | greg84 | Malawi | 2 | 24-01-09 13:11 |
Διάθεση Νιτρικού Καλίου (ΚΝΟ3) από τα γραφεία του συλλόγου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 27-03-06 15:21 |
Κλείσιμο CO2 το βράδυ | Christodoulos Diamantidis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-12-04 09:47 |