|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.aquarist.gr/mambo/index.p...shop&Itemid=50
|
||||
|
||||
Στην Αμερική να έμενα ρε παιδιά τόσο καιρό, θα το είχα λάβει. Απο το ταχυδρεμείο, που ρώτησα μου είπαν μέχρι 4 μέρες εντός Ελλάδος μπορεί να καθυστερήσει μια αποστολή...
|
|
||||
|
||||
Μιας και ανοιχτηκε αυτο το ποστ θα ηθελα εντελως καλοπροοερετα να πω το εξης.Εχω γινει υποτιθετε μελος του συλογου απο τον Οκτωβριο οπου πληρωσα κανονικα την συνδρομη στο ΚΒΕ.Δηλωσα διευθυνσεις κλπ κλπ.Απο τοτε δεν εχει ερθει περιοδικο ουτε σε μινιατουρα.Δεν ξερω ποιος μπορει η τι να φταιει,και πιστεψτε με δεν γκρινιαζω για τα 30 ευρω αλλα για το γεγονος οτι περιμενα εστω μερικα απο τα τευχη π[ου δικαιουνται τα μελη αυτου του συλογου.
Ευχαριστω.Φιλικα Νικος... |
|
||||
|
||||
Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό.
Στείλε και ένα μειλ στο info@aquarist.gr Έχεις έρθει σε κάποια από τις μηνιαίες συναντήσεις μας ; Θα μπορούσαμε να στα δίναμε εμείς |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οταν έστελνα τα στοιχεία μου για την εγγραφή μου στον σύλλογο ολα τα εμαιλ γυρνούσαν πίσω ...Τελικά έστελνα τα στοιχεια στον giorgos και έτσι γράφτηκα. Πριν λίγες ημέρες έστειλα πάλι κάτι σε αυτό το εμαιλ και πάλι λάθος μου έβγαλέ. Ετσι αποφάσισα να στέλνω οτι θέλω στο προσωπικό εμαιλ των παιδιών του συλλόγου. Μήπως κάνω κάτι λάθος;;;;;;;;
|
||||
|
||||
Έτσι κάνει αυτό !!
Αλλά τα μέιλ τα λαμβάνουν κανονικά. Αν θέλεις...στέλνεις και εδώ : http://www.aquarist.gr/mambo/index.p...d=14&Itemid=34 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αν όλα είναι εντάξει έλα στην επόμενη μας συνάντηση για να σου δώσει τα περιοδικά ο Μιχάλης.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
1 λεπτό βρε παιδιά γιατί θα τρελαθούμε!!! Γραφτήκαμε στον σύλλογο και μας είπαν οτι θα λαμβάνουμε το περιοδικό στο σπίτι ταχυδρομικώς. Τώρα ακούω οτι για να το λάβω πρέπει να έρθω στις συναντήσεις? Αυτός δηλαδή είναι ο λόγος που δεν το έχω λάβει ακόμα? Κάποιος απο τους υπεύθυνους δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα??? |
|
||||
|
||||
Η αποστολη των νεων τευχων γινεται ταχυδρομικα για ολους τους παραληπτες.
Για προηγουμενα τευχη, η καθε περιπτωση διαφερει. Επισης αν χαθει το περιδικο στο ταχυδρομειο, τοτε πρεπει να ξανασταλει. Ενας ευκολος τροπος ειναι οι συναντησεις. Ουτε ο μονος τροπος ομως, ουτε υποχρεωτικος. Στειλε ενα mail στο info@aquarist.gr εξηγωντας ακριβως πιο ειναι το προβλημα και θα λυθει το θεμα. |
|
|||
|
|||
Ενημερωτικά, το περιοδικό στέλνεται σε όλα τα οικονομικά εντάξει μέλη (για το τρέχον έτος) μέσω ταχυδρομείου. Ο Γιώργος (george) αναφέρθηκε στις συναντήσεις εννοώντας ότι είναι από τους ευκολότερους (και χωρίς αναμονή) τρόπους να παραλάβει κανείς το περιοδικό του.
Τώρα αν κάποια μέλη για κάποιον ή κάποιους λόγους δεν έχουν λάβει ακόμη ένα ή περισσότερα περιοδικά που τους οφείλει ο ΠΣΦΕ, δεν έχουν παρά να μας στείλουν ένα email στο info@aquarist.gr ώστε να τακτοποιηθεί το θέμα. |
|
|||
|
|||
Επισης η αποστολη του 11 γινεται σε δυο μερη - μονο το πρωτο μερος εχει αποσταλει. Τα μελη που γραφτηκαν - ανανεωσαν στη θεσ/νικη στην εκθεση, και καποια μελη που γραφτηκαν τελευταια στην Αθηνα δεν ειχαν περαστει ακομα στη λιστα και θα περιμενουν λιγο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αντε σιδερένιος και μακρυά απο υγρασίες τσιγάρα κτλ
|
||||
|
||||
σε αυτούς είμαι και εγώ οπότε θα περιμένω
|
|
||||
|
||||
Ακριβώς έτσι. Γράφτηκα στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης, οπώτε θα περιμένω κι αν δεν έρθει, τότε θα στήλω το e-mail εκεί που μου είπαν τα παιδιά.
|
|
||||
|
||||
Θα ηθελα απλα να υπενθυμισω σε ολους, οτι οταν στελνετε email στο info@aquarist.gr ειτε για καθυστερηση του περιοδικου ειτε για αλλο λογο, να βαζετε και τα πραγματικα σας στοιχεια γιατι μας ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να "ανακαλυπτουμε" για ποιο μελος προκειται (προσπαθωντας ειτε απο το email ειτε απο το nick).
Επισης η αυτοματη απαντηση/ειδοποιηση που σας ερχεται μετα την αποστολη και που αναφερει οτι "..θα ειδοποιηθουν κλπ" δεν σημαινει οτι υπηρξε προβλημα. Τα emails λαμβανονται κανονικα (για οσους εχουν απορια για το θεμα).
50 € το χρονο - ειναι οδηγια απο ΔΝΤ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη annivas2000 : 01-04-07 στις 22:26 |
|
|||
|
|||
Αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί και να μην φαίνεται σαν αποτυχημένο μήνυμα?
|
||||
|
||||
εστειλα μυνημα στο μαιλ που δωσατε αλλα τιποτα ακομα.δεν εχει ερθει
|
||||
|
||||
Εγώ δεν στέλνω email αλλά περιμένω να μου έρθει μαζί με το 12 για οικονομία στα έξοδα του συλλόγου
|
||||
|
||||
Annivas2000 εκτός του ότι περιμένω για το 8έμα με το χαλίκι :ΡΡΡΡΡΡ
Ρε γιατί καθυστερεί τόσο πολύ? μήπως να αλλάζαμε καμία εταιρία ? |
|
||||
|
||||
Στελιο ειδικα σε εσενα εχει σταλει κανονικα......Θα κοιταξουμε να το τακτοποιησουμε παντως....Οσο για το χαλικι τα'χουμε πει
|
||||
|
||||
Χμμμ έχει σταλεί? Δεν ήρθε καμμία ειδοποίηση... οπότε περιμένω
:* thank youuu |
|
||||
|
||||
Περιοδικό δεν εχω λάβει κανένα!
|
|
||||
|
||||
Πιαδια το περιοδικο (Νο 11) σταλθηκε στα περισσοτερα μελη εδω και πολλες μερες. Μεσα στις επομενες θα φυγει μια καθυστερημενη "παρτιδα" που αφορα μελη κυριως της Β. Ελλαδος και κυριως αυτους που γραφτηκαν προσφατα. Λογω ποικιλων αιτιων καθυστερησε η συγκεκριμενη αποστολη. Λιγη υπομονη (ακομα) και κατανοηση.
|
||||
|
||||
παιδιά το περιοδικό μόλις το παρέλαβα.
|
|
||||
|
||||
Εγω παντω ακομα το περιμενω
|
|||
|
|||
ξαναλεμε αν δεν στειλετε οσοι δεν το πηραν μαιλ στο info@aquarist.gr με τα στοιχεια σας δεν μπορουμε να το τσεκαρουμε μαντευοντας ποιο μελος ειναι απ τα ψευδωνυμα...
|
|
||||
|
||||
ΗΡΘΕΕΕΕ ουφ ησύχασα
αντε διάβασμα τώρα
|
||||
|
||||
και γω το πηρααααααααααααααααααααααααααα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιοδικό "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 06-11-04 14:12 |
Περιοδικά | harris | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 11-03-03 07:04 |
Περιοδικά κλπ | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 11-12-02 03:56 |