|
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 Διαγωνισμός Φυτεμένων Ενυδρείων |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ψηφοφορία Κοινού: Μεγάλη κατηγορία φυτεμένων | |||
#3 - Night of the living roots | 34 | 36,56% | |
#6 - Harmony | 33 | 35,48% | |
#7 - Guppies Land | 7 | 7,53% | |
#8 - Green Canyon | 16 | 17,20% | |
#9 - ''Choose your side'' | 58 | 62,37% | |
#12 - Μια μικρή ζούγκλα | 8 | 8,60% | |
#13 - Ο παράδεισος των endler | 12 | 12,90% | |
#15 - windwept bonsai | 36 | 38,71% | |
#16 - betta fun park | 13 | 13,98% | |
#20 - 50 shades of algae | 21 | 22,58% | |
Multiple Choice Poll. Ψήφισαν: 93. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ψηφοφορία κοινού: Μεγάλη κατηγορία φυτεμένων
Εδώ ψηφίζεται τα αγαπημένα σας ενυδρεία για την Μεγάλη κατηγορία φυτεμένων ενυδρείων
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93064 Καλή επιτυχία σε όλους!
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 06-11-16 στις 13:22 |
|
|||
|
|||
Καλησπερα και καλη τυχη σε ολους, μια ψηφος για το #9
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Μπορείτε να ψηφίζετε από ένα έως και όλα τα ενυδρεία της προτίμησης σας
τσεκάροντας τα αντίστοιχα κουτάκια. Ψηφίζετε μόνο μία φορά. Καλό βόλι |
|
||||
|
||||
Πολυ όμορφα όλα!!!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
|
||||
|
||||
Γιατί δεν τα βλέπω όλα τα ενυδρεία για ψήφο; Βλέποντας τις συμμετοχές στάμπαρα 4 που μου άρεσαν αλλά στον πίνακα ψήφου βλέπω μόνο τα 2.
|
||||
|
||||
μήπως αυτά που δεν βλέπεις είναι στη μικρομεσαία κατηγορία?
|
|
||||
|
||||
Είναι χωρισμένες οι κατηγορίες, μικρή-μεσαία και μεγάλη.
|
|
||||
|
||||
Οκ παιδια δεν ειχα ιδεα οτι θα χαμε κατηγοριες και επειδη παντα μου συμβαινει κατι στον υπολογιστη νομιζα οτι ηταν τεχνικο το θεμα, ευχαριστω.
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
|
||||
|
||||
Παιδιά κάτι συμβαίνει με το παρόν νήμα, συνέχεια μου το βγάζει ότι έχει καινούρια απάντηση αλλά μόνο η τελευταία η δική μου είναι κι αυτό συμβαίνει όχι μόνο στον υπολογιστή αλλά και στο κινητό απ το tapatalk οπότε κάτι με την πλατφόρμα εδώ εντοπίζω το πρόβλημα.
|
||||
|
||||
Σου βγαζει την ανανεωση οποτε ψηφιζει καποιος, οπως σε καθε δημοψηφισμα του φορουμ
Αν σε ενοχλει, πηγαινεις "εργαλεια θεματων" -> "ακυρωση παρακολουθησης θεματος".
|
||||
|
||||
Α οκ σ ευχαριστώ γιατί προς το παρόν ανησύχησα, όλα τα κουφά σε μένα συμβαίνουν.
|
||||
|
||||
Καλή επιτυχία σε όλους!! Όμορφο να βλέπεις σε τέτοιους καιρούς να υπάρχουν τέτοιοι μερακλήδες!
|
|
||||
|
||||
Καλο μηνα σε ολους.
Τι εγινε με τον διαγωνισμο ειχαμε καμια εξελιξη???
|
||||
|
||||
Υπομονή. Αναμένεται και η βαθμολογία του George Farmer και θα βγουν τα αποτελέσματα
|
|
||||
|
||||
Εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο???
πολυ δουλεια επεσε στα χωραφοα του farmer φαινεται Αχαχαχαχ
|
||||
|
||||
Κι εγω αυτο σκεφτομουν σημερα τι γινεται με τα αποτελεσματα η μηπως με τον καινουριο χρονο;😃😃
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Δεν κάνουμε τον διαγωνισμό χωρίς τον farmer?
δεν βλέπω να ψιφιζει. τα αποτελέσματα θα βγουν με τον διαγωνισμό του 2017 έτσι όπως πάει.
|
||||
|
||||
Τα αποτελεσματα του διαγωνισμου θα τα μαθουμε του χρονου
Χαχαχαχαχαχχαχα Καλη χρονια και χρονια πολλα.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψηφοφορία κοινού: Μικρή(Nano) & Μεσσαία κατηγορία φυτεμένων | Kostas G. | 3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | 5 | 19-11-16 19:00 |
Ψηφοφορία κοινού - 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 77 | 01-08-16 08:16 |
Ψηφοφορία Κοινού για το Διαγωνισμό Aquascaping GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 105 | 30-06-13 21:18 |
Αποτελέσματα: Μεγάλη Κατηγορία Υποβρύχιων Κήπων | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 2 | 30-06-13 19:53 |
Διαγωνισμός Aquascaping – Ψηφοφορία κοινού | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 65 | 05-10-08 00:14 |