|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Χαζεύοντας στο φόρουμ μας αλλιώς :)
Η οθόνη έχει την δυνατότητα να γυριστεί κατά 90% και έτσι κάνω web browsing αλλιώς. Φοβερή η εμπειρία και ειδικά εδώ στο φόρουμ μας |
|
||||
|
||||
Tablet δηλαδη Γιάννη μου το pc 😊😊😊
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
καλό
|
|
|||
|
|||
Χαχαχαχα ωραίος!!!
|
|
||||
|
||||
Και εμένα το στηρίζει η οθόνη Γιάννη αλλά να πω την αλήθεια πλέον σχεδον αποκλειστικά Tapatalk στο κινητό .
|
||||
|
||||
Καλή φάση η οθόνη!
Το Tapatalk, το βλέπω συνέχεια... Τι φάση είναι; |
|
||||
|
||||
Είναι εφαρμογη του play store στα smartphone το κάνεις εγκατάσταση και παρακολουθείς τα φόρουμ που σε ενδιαφέρουν
|
||||
|
||||
Βολευει πολυ το tapatalk γενικα,αλλα αμα θελω να γραψω αρκετα το λαπτοπ δεν το αλλαζω
|
||||
|
||||
Να πω την αληθεια, στην αρχη μου φανηκε ωραιο το Tapatalk στο κινητο αλλα στην πορεια με κουρασε καπως και ετσι το γυρισα σε σκετο browsing, στον Opera Mini στο κινητο μου με βολευε και με βολευει πολυ. Οπως και στο Chrome στα κινητα ειναι καλο επισης. Το καλυτερο απο ολα βεβαια ειναι στο υπολογιστη οπως το βλεπετε εδω
|
|
||||
|
||||
Μάλιστα... Ευχαριστώ όλους.
Πάμε, λοιπόν, για οθόνες; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
reef δωματίου ή αλλιώς το πρώτο δεν είναι ποτέ αρκετό | Paschalpgr | Reef | 9 | 21-08-14 11:59 |
DIY Fluidized reactors ή αλλιώς δοχεία αντίδρασης υλικών | Samian | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 0 | 18-01-12 19:49 |
Alea jacta est ή αλλιώς ....... | vaska | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 10-08-11 11:01 |
¶λλαξε ο αστακός , κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς.... | tzimakos | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 3 | 04-05-10 00:28 |
Ερώτηση από αρχάριο...ή αλλιώς ...λάθος ξεκίνημα | vakol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 17-02-04 06:36 |