|
||||
|
||||
Αναγνωριση [Poecilia latipinna]
Γειας και παλι παιδια.
μπορει καποιος να με βοηθησει με την ταυτοτητα του παρακατω φιλου? θελω να βρω πληροφοριες για αυτον. μεγιστο μεγεθος, διαχωρισμος φυλων κλπ. αλλα δεν ξερω την ονομασια του. |
|
|||
|
|||
Κανε μια αναζητηση στο google για Poecilia latipinna
|
|
||||
|
||||
αρχιζει το ψαξιμο. ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
Κοινως Μολυ - Molly το πρωτο ψαρι που πηρα, στο ξεκινημα! Θα το βρεις και στο πρωτο περιοδικο του συλλογου!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Και αυτό στη φωτό είναι αρσενικό. Το ξεχωρίζεις από το μεγαλύτερο πτερύγιο στη πλάτη και από ένα έξτρα πτερύγιο ( έτσι το λέμε τώρα ) που έχει στη μέση της κοιλιάς του.
|
|
|||
|
|||
Οπως σε ολα τα ζωοτοκα, στα αρσενικα το εδρικο πτερυγιο (της κοιλιας) εχει σχημα σωληνα ενω στα θηλυκα ειναι κανονικο. (Δεν ειναι εξτρα )
|
|
||||
|
||||
Thank u guys!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus - αναγνωριση φύλου | mikenuke | Tanganyika | 6 | 12-01-06 14:01 |
αναγνωριση φυτου | panos84 | Αναγνωρίσεις φυτών | 17 | 07-08-05 11:08 |
Αναγνωριση φυτου | mikenuke | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 21-05-05 17:36 |
αναγνωριση φυτων απο λιμνη | tolis_1234 | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 15-05-05 14:17 |
Αναγνωριση λαμπας φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-04-05 19:47 |