|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κοινωνικό 2
Πληροφορίες
Διαστάσεις:85Χ35Χ45 (μείον 10Χ35Χ45 που εiναι το μiνι sub). Όγκος:130lt (120 καθαρά) Κατηγορία:Κοινωνικό Φυτά: Hygrophila (Difformis, Siamensis,Polysperma sunset), Sagitaria, Vallisneria, Ludwigia acuata,Ludwigia repens,Bacopa caroliniana, Stargrass, Rotala rotundifolia, Java moss, Pelia,Bolbitis heudelotii,egeria densa,cacoba caroliniana,lobelia cardinalis,Alternanthera reineckii,Anubias barteri . Ψάρια / ¶λλα είδη: 1 ζευγος Kribencis & 8 Rummy-nose terta,4 Ancistrus Chirrosus,2 apple snail. Διακοσμητικά υλικά: χαλαζιακή άμμος, άμμος θαλάσσης & πέτρες γρανίτη,καρύδα,ρίζες redwood, mopani & φυσικά κλαδιά ξεβρασμένα. Φόντο:είναι διαχωριστικό δωματίου,οπότε βλέπουν τρείς πλευρές. Φωτισμός:χαμηλού φωτισμού 1 OSRAM L18W/77 Διάρκεια φωτισμού:12 ώρες τη μέρα. Φιλτράρισμα:εσωτερικό sub φίλτρο βιολογικό (ελαφρόπετρα, biopur, πολυεστερικό βαμβάκι) Θερμοστάτης:100W Λίπανση:Flourish 1 φορά το μήνα. Παροχή CO2:όχι. Παράμετροι:μετρήσεις με υγρά τέστ της ΑΡΙ και της sera. pH:6,7 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30% την εβδομάδα,επεξεργασμένο με τύρφη σε δοχείο (η μίξη εξαρταται με τις τιμες που θα μου διξει το νερο της βρυσης). Θερμοκρασία:26 C ¶λλες πληροφορίες: |
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε παιδιά, κάνατε πολύ καλή δουλειά! Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργεί το "χώρισμα"! Οι επιζώντες από τη γέννα είναι αρκετοί; Σας ευχαριστούν οι συμπεριφορές;
|
||||
|
||||
οι επιζωντες απο τη γεννα ειναι 2.η κυρα εκανε παλι αυγα και ετσι οι γονεις τα εγκατελειψαν στη τυχη τους
|
|
||||
|
||||
Δεν πειράζει, χαλαρά για να μπορείτε και να τα δίνετε, μη γεμίσει ο τόπος!
|
||||
|
||||
αν γεμισει ο τοπος η λυση ειναι ενα ενυδρειο ακομα να μεταφερθουν οι ροδοστομοι και οι αγκιστροι .
|
|
||||
|
||||
Έχετε κακούς σκοπούς βλέπω!
|
||||
|
||||
Καλα ηταν να μην παρετε μπροστα!
Στησατε ενα πανεμορφο ενυδρειο! Βρε σεις τι τους ταιζετε τους βεντουζους και μεγαλωσαν ετσι; Μηπως επεσε κανενα κουτι red bull μεσα;
|
||||
|
||||
τι τους ταϊζω;
βγαινω στο μποστανι και κοβω λαχανικα. τα βαζω καταψυξη να σπασουν οι ινες. 2 μερες μετα τα ζεματιζω και τα βαζω στο μουλτι με γαριδα,μπανανα,σκορδο και παπρικα. μετα το βαζω σε σακουλακι και το παταω να γινει λεπτη στρωση. και μετα παλι καταψυξη. οταν σπαω κομματακια και τα ριχνω στα ενυδρεια γινεται κολαση......... Υ.Γ. το Stargrass ολα τα λεφτα φαντασου οτι αυτο που βλεπεις στη φωτο το ειναι 2 ριζουλες οι οποιες ειναι τοσο μεγαλες που τις εχω τυλιξει στο ξυλο. ωστε να κανει φυσικη κρυψωνα πανω απο την καρυδα των κριμπ. |
|
||||
|
||||
Ναι ειναι φυτο πασπαρτου!
Παντως Λεανδρε τα cirrhosus ειναι φυτοφαγα ψαρια κατα βαση. Πρεπει να τρεφονται με τροφες που περιεχουν σπιρουλινα. Την πρωτεινη (γαριδα) δεν ξερω αν μπορουν να την μεταβολισουν χωρις παρενεργειες...
|
||||
|
||||
οταν η τροφη κατεβαινει προς τα κατω διαλυεται.δεν προλαβαινει να πιασει πατο η γαριδα.την τσακιζουν τα τετρα.δεν ειναι εντελως νια νια η τροφη ειναι κομματακια μικρα απλα.σπιρουλινα πιστευω να γραφουν την αληθεια στο κουτι με τις ταμπλετες που λεει 50% περιεκτικοτητα.
Υ.Γ.ψαχνω για σπιρουλινα στα βιολογικα οχι μονο για τα ψαρια αλλα και για μας αλλα ειναι πανακριβη. ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 26-11-12 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καλα το ενυδρειο τα σπαει! Δεν σας ξεκουραζει οταν το βλεπετε;
|
||||
|
||||
φαντασου να εισαι αραχτος στο κρεβατι και να το χαζευεις....
φιλε εχουμε 3 καταπρασινα ενυδρεια και αυτο χαρη σε σενα και καποια αλλα παληκαρια απο το φορουμ. |
|
||||
|
||||
o.k. εγω σας εδωσα τα εργαλεια, την δουλεια ομως την κανατε εσεις.
Το αποτελεσμα με γεμιζει και εμενα ικανοποιηση!
|
||||
|
||||
παντως για τα κλαδεματα που σου ελεγα για το ενυδρειο για τα ανηψια μου, απ' οτι φαινεται μεχρι τον αλλο μηνα θα εχω προλαβει να κλαδεψω εγω τελικα και τα 3 ενυδρεια.
οποτε ολα καλα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το μονο που σιγουρα μπορω να εχω ειναι η stargrass, που κλαδευω καθε εβδομαδα απο το φυτεμενο, αντε ισως και siamensis.
|
||||
|
||||
μην σε απασχολει.
σε ενα μηνα που θα χρειαστω κλαδεματα απ' οτι βλεπω θα εχω μπολικη bacopa caroliniana,cacoba caroliniana,ludwigia repens, Hygrophila (Difformis,Polysperma sunset),egeria densa,java moss,sagitaria,lobelia cardinalis. πιστευω οτι με αυτα μπορουν μετα να το αυτοδιαχειριστουν με τα δικα τους κλαδεματα. |
|
||||
|
||||
πολύ όμορφο ενυδρείο!!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Μπράβο κι από μένα!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Απιθανα!
Πωωω! δεν τολμαει να πλησιασει ουτε κουνουπι!
|
||||
|
||||
ειδες πως πεταχτηκε απο το πουθενα;
|
|
||||
|
||||
Oυτε ο Μεσι να ηταν!
|
||||
|
||||
Μπραβο! Μ'αρεσει παρα πολυ!
|
|
||||
|
||||
μεγαλωνουμε σιγα σιγα http://www.youtube.com/watch?v=MMJ-_...ature=youtu.be
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
καταπληκτικοί γονείς! (ποιος απ τους δύο είναι?) ούτε θηλαστικά να ήταν. να τα χαίρεστε
|
|
||||
|
||||
εχετε παρει φορα με τις γεννες εε!? πολυ ομορφο το ενυδρειο σαν διαχωριστικο!
|
|
||||
|
||||
πλεον το ενυδρειο δεν ειναι κοινωνικο.τα χριστουγεννα που λειπαμε ξεκληριστηκε .γυρισαμε σπιτι και ο θερμοστατης ηταν εκτος ρευματος.μαλον το παιδι που ερχοταν να ταϊζει παρεσυρε το καλωδιο με το ποδι....
ετσι ξεκινησαμε απο την αρχη.το ζευγαρακι αυτο μπηκε μεσα χωρις συγκατοικους και σημερα που ειχαμε τα γεννητουρια μετρα ακριβως 10 μερες απο τη μερα εισαγωγης στο ενυδρειο.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
νέο κοινωνικό | mitsos1975 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 14-10-10 12:45 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |
Κοινωνικό ενυδρείο. | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-01-08 01:04 |
Στρώσιμο (για κοινωνικό) | Filippos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-01-08 15:17 |