|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αντλία χωρίς ρεύμα !!!!
Και εκεί που σερφάριζα .... βρήκα αυτό
Τώρα το μόνο που χρειάζομαι είναι κάποιον να την γυρίζει σαν την σούβλα .... Πλάκα κάνω εντάξει Καλά όμως φανταστική και πολύ δυνατή !!! Και πάνω απο όλα χωρίς κατανάλωση !!!
|
|||
|
|||
και τρελή ασφάλεια οι τυπάδες... τα καλώδια μέσα στα νερά...
(το χωρίς ρεύμα βέβαια δεν το κατάλαβα :P :P) |
|
|||
|
|||
Εχει καταναλωση και πολυ μεγαλη κιολας!!!
|
|
||||
|
||||
Στο 1:32 βρε παιδιά, βάζει μανιβέλα .
Με αυτό το τρόπο κάνεις και ποντικια. πας για Bodybuilder
|
||||
|
||||
Τάκη μόνο εσύ το κατάλαβες εδώ φαίνεται η μανιβέλα , τα μοτέρ που γυρίζουν τις σούβλες τι κατανάλωση έχουν άραγε???
|
||||
|
||||
Κατανάλωση θα έχουν μόνο σε σουβλάκια για να εχουν δυναμεις , αντε και κανα μπουκαλι κρασί
|
||||
|
||||
χα χάχα και μετά το κρασί θα την γυρίζω μόνη την σούβλα. ..
|
||||
|
||||
κουμπωνεις στην αντλια ενα τετοιο https://www.youtube.com/watch?v=cw2KWor9Ua4 και εχεις ξεκουραστο αποτελεσμα
|
|
||||
|
||||
Κάντε και λίγο ποδήλατο βρε
|
||||
|
||||
χάχα χάχα το χαμστερ Σουμαχερ
------------------------- Nα μου λείπει ,χαχαχαχα αρκετή γυμναστική κάνω με 1 στρέμα αυλή γκαζόν και λουλούδια ....
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 03-12-15 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εύκολη αλλαγή νερού χωρίς έξτρα αντλία και θερμοστάτη. | alexandertm8 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 02-12-13 15:14 |
Ρεύμα και Ενυδρεία !!! | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 24-02-13 09:47 |
Φως χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα... | KenJiNx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 16-03-12 07:22 |
Πρόβλημα με το ρεύμα! | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-11-06 13:06 |
Ρεύμα για ανεμιστηράκια | neon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 07-03-05 22:49 |