|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κι εγώ να ευχαριστήσω τους υπόλοιπους που έφεραν τα φυτάκια(αλήθεια, ποιος είχε φέρει την pelia; )... Επίσης να ευχαριστήσω τον exelix που έκανε τον ταρίφα και που δεν έκανε κανένα λάθος, να 'ναι καλά το GPS(ο Butterfly δηλαδή...) |
|
||||
|
||||
Και εγω περασα πολυ καλα χαρηκα που ειδα καινουργιες και παλιες φατσουλες(με μαγουλα η χωρις!)και να ευχαριστησω και εγω τα παιδια που πηραν τα φυτα μου!ΧοχοΕλπιζω να πιασουν τοπο.
------------------------- Παράθεση:
αν δεν ειναι καλη να τη παρω πισω!
Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν! Δημητρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 04-03-12 στις 22:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Στέλιο την στροφή να μην χάσεις... |
|
||||
|
||||
Αναγκάζομαι να απαντήσω σε μικροπρεπή σχόλια και δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου, αλλά πρέπει να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Είναι λοιπόν προφανές ότι με αυτό τον τρόπο ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ την κίνηση και τα δηλητηριώδη ρακούν που μαστίζουν την περιοχή!
Από εκεί και πέρα έχουμε: dimis1978-dinos99-rotbea nikos2004-Butterfly (καλά δε σκέφτηκα να τον τραβήξω όταν δεν κρατούσε φωτογραφική;;;;;) krispie-η κοπέλα της παρέας μας (νομίζω Μαρία και δε θέλω αντιρρήσεις)-Bambacha-dimis1978 (πάλι και ναι... χαμογελάει) AQUA PURA-φίλος του Ντίνου (σόριαααα)-golf4470 ΜΟΝΤΕΛΟ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Ειναι...Αγκαλιτσας ο ατιμος...
|
||||
|
||||
Καλά είπε ο Δημήτρης (dimis197) για τον ευρυγώνιο φακό…. πως κάνει μάγουλα δεν είναι η μουράκλα μου έτσι .... Στέλιο πέτα την φωτογραφική + ΒΑΝ…. Καλά στην τελευταία πάντως δεν πρόλαβα να ρουφήξω και μάγουλο το παραδέχομαι…
Υ.Γ. αααα ξέχασα το σημαντικότερο απο αύριο δίαιτα
|
|||
|
|||
Την επόμενη φορά... θα σε τραβήξω εγώ...
|
|
||||
|
||||
Μπραβο σας για την συναντηση.Επρεπε να παιρνατε και τον Στελιο μια ποζα....
|
||||
|
||||
Γιαννακη που ησουνα?
|
||||
|
||||
Aφου πηγες εσυ Δημητρη,εγω εμεινα να φυλαω τα Μεγαρα..Περα απο την πλακα,Παρασκευη βγηκε η γυναικα μου απο το νοσοκομειο(εγινα μπαμπας για δευτερη φορα)και οπως καταλαβαινεις,τις πρωτες μερες χρειαζεται βοηθεια(ειδικα με τον μεγαλο).Δεν πειραζει,την επομενη φορα(θα κανονισουμε να παμε μαζι ).
|
||||
|
||||
Να σου ζησει ρε φιλε!!!!!!
Παντα Υγεια!
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ Δημητρη.
|
||||
|
||||
Ετοιμάζουμε οταν ανοιξει για τα καλα -σε κανα μηνα- ο καιρος ΚΑΦΕΔΑΡΑ με πολυπλυθεστατη συμμετοχη και γυφτοπαζαρο με φυτα και τετοια...
Μεινε συντονισμενος Γιαννη...
|
||||
|
||||
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους που ηρθατε.Τα περασαμε υπεροχα! Ελπιζω συντομα στην επομενη συναντηση κ εγω πλεον να βρισκομαι Αθηνα.
Να χαιρεσαι το νεο μελος Γιαννη και συντομα να σε δουμε απο κοντα. |
|
||||
|
||||
Περασαμε παρα πολυ ωραια.
Αν και καθυστερημενα (χτες γυρισα) να ευχαριστησω και εγω ολους οσους εφεραν φυτα αλλα και το Στελιο για τη μεταφορα,χωρις gps παρακαλω. Ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω και στην επομενη. |
|
||||
|
||||
που θα παει .... θα σε ....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μονο 1 μηνα αργησα.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |