|
|||
|
|||
Φίλτρο πλάτης
Γειά σε όλους. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το φίλτρο που είχε μανάτο το ενυδρείο μου και εγώ ο μλκς πήγα και το ξεκόλησα? Ξέρετε αυτό με τα χωρίσματα. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
για ποιο ενυδρειο ενδιαφερεσαι εχω ενα 240 ριο και ενα 400 ριο
|
|||
|
|||
Θέλω μόνο την πλάτη με τα χωρίσματα που λειτουργεί ως φίλτρο. Αν ξέρει κανείς που μπορώ να την βρώ. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
Ναι, αλλά ποιο είναι το ενυδρείο σου; Καλά το ξεκόλλησες, το πέταξες κιόλας; Τι τρέλα σε έπιασε;!
|
|
|||
|
|||
Έλα μου ντέ... Τί ήθελα και το πέταξα. Τελοσπάντων 80λτρ είναι το ενυδρείο μου και το φτιάχνω απο την αρχή τώρα. Ας μου πεί κάποιος που να βρώ αυτό το φίλτρο. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
Το ενυδρειο σου ειναι απο τα καρφουρ?
Αν ναι το εχω το φιλτρο πλατης, αν το θες ,για να μην αγοραζεις.(αν και νομιζω πως δεν πωλειται ξεχωριστα) |
|
|||
|
|||
Όχι δεν είναι απο καρφουρ αλλα δεν θα κάνει λές? Θα μετρήσω και θα σου πω διαστάσεις.
------------------------- Ήταν περίπου 25Χ25. Το δικό σου πόσο είναι? Βρήκα το manual του εδώ : Προβολή Να και πως ήταν : Φωτογραφία ------------------------- Φίλε tsilojohn μάλλον έφυγες για διακοπές... Λοιπόν καλά να περάσεις και κάνε και μια βουτιά και για μένα γιατί με μωρό 6 μηνών και χωρίς δουλειά και εγώ και η γυναίκα μου μας βλέπω του παραχρόνου για διακοπές. Τα λέμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnyp : 12-08-10 στις 13:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
...αν δεν εχεις βρει ακομη εχω ενα φιλτροκουτι απο ενα Rena.Βεβαια θα χρειαστεις κυκλοφορητη και θερμαντηρα.Μου δινεις στοιχεια με π.μ και στο στελνω δωρεαν με εξοδα παραληπτη
υ.γ...και ενα ξεσκονοπανο.....
|
|||
|
|||
Φίλε Μιχάλη τι διαστάσεις έχει?
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Φίλε Μιχάλη όλα καλά αλλά το ύψος δεν με παίρνει. Λες να μπορώ να το κόψω λίγο απο πάνω? Στείλτο μου και με την πρώτη ευκαιρεία θα σου στείλω και εγώ ένα δωράκι. Μόλις τελειώσω την κατασκευή μου για αυτόματο φωτισμό , τάισμα και ενεργοποίηση φίλτρου ( βάση καθαρότητας νερού ) . Σου στέλνω τα στοιχεία μου με pm.
Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση εσωτερικό φίλτρο πλάτης από ακρυλικό. | Dream Waters | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 25-11-15 11:16 |
φίλτρο | supermanx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 15-12-08 00:39 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-05-08 13:57 |
Φίλτρο σε 5-10L ή όχι??? | Maverick | Bettas | 13 | 17-05-07 22:09 |