|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
"γνωριμια" το ονομα μου ειναι hemianthus callitrichoides
γεια σας και απο μενα.
για οσους δεν με γνωριζουν το ονομα μου ειναι hemianthus callitrichoides η αλλιως για συντομια cuba και ειμαι χαρουμενη που εγκατασταθικα και σε αυτο το ενυδρειο. οπως βλεπετε ειμαι σε φορμα και δεν εχασε την ευκαιρια ο καινουργιος μου ιδιοκτητης να με αποθανατισει..... σας αρεσω ??????? σας ευχομαι καλες γιορτες,χρονια πολλα και παντα ετσι να μας φροντιζετε. |
|
|||
|
|||
Γειά σου Κούμπα του Γιώργου, μια χαρά μου φαίνεσαι.
|
|
||||
|
||||
Μας αρέσετε κυρία κούμπα....Τώρα τις γιορτές σας εύχομαι να δεκαπλασιαστείτε!!!!
|
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω για της ευχες σας και ευχομαι μολις γεμισω το ενυδρειο του φιλου σας να ερθω να εγκατασταθω και στα δικα σας ενυδρεια αγορια.....
με θελετε????? |
|
||||
|
||||
μανταμ Κουμπα, μουρλια εισαι μεσ' τα πρασινα...φορεσες και τις περλες σου....ποιος σε πιανει!!
αν βαρεθεις εκει....σαλτα και κατα δω μερια..κατι θα κανουν και τα δικα μου χερια για την καλοπεραση σου.
|
||||
|
||||
ενταξη ........να με περιμενεις συντομα.
ps: τα χερια σου ειναι βελουδινα??? |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα κυρία Cuba...
είμαι η κυρία Τριχοειδής ¶λγη. Θέλεις να έρθω αύριο για ένα καφεδάκι...να γνωριστούμε καλύτερα !!!
|
||||
|
||||
ομορφιες
|
|
||||
|
||||
σκετο βελουδο...
μηπως εχουμε γινει.... 3 ευρω/15 δευτερολεπτα?? ξεραθηκα!!!
|
||||
|
||||
Θέλεις να έρθω αύριο για ένα καφεδάκι...να γνωριστούμε καλύτερα !!!
εσενα τρελο αγορι θα σου στηλω την ξαδερφη μου...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |