|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
550 litra malawi
Διαστάσεις:200-50-70
Όγκος:550καθαρα Κατηγορία:malawi Φυτά:οχι ακομα Ψάρια / ¶λλα είδη3)labidochromis yellow Διακοσμητικά υλικά:130 κιλα πετρες.120 κιλα αμμο θαλλασης(αμμολοφους) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:αφισα με πετρες Φωτισμός:μια λαμπα απλη 28watt Διάρκεια φωτισμού:6 ωρες Φιλτράρισμα:2 φιλτρα dophin 1000 k 1600λιτρα την ωρα Θερμοστάτης:2 απο 150watt Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:8.5 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):9 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:20%καθε βδομαδα Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:ευχαριστω πολυ τους.κλεοβουλος george Dimmyf pano-alex/poli κ αλλους πολλους που με βαηθησαν με τις γνωσεις τους για να καταφερω να κανω αυτο που βλεπεται κ σιγουρα εχει λαθη δικα μου που θα διορθωθουνε!!θα μπουνε κ αλλα ψαρια(pseudotropheus acei) αλλα μετα απο λιγο καιρο κ κανενα φυτο. Φωτογραφία |
|
||||
|
||||
δεν ξερω τι θα σου πουν οι αλλοι εμενα μου αραισει παρα πολυ!
|
||||
|
||||
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟειναι παρα πολυ ομορφο να το χαιρεσε.
|
||||
|
||||
.
σας ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο μπράβο!!
|
||||
|
||||
ξερουμε τι πετρες εχεις χρησιμοποιησει? ..ειναι πολυ εντυπωσιακες!
|
||||
|
||||
.
μου ειπαν ξυλοπετρες αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος αν ειναι!παντος ασβεστολιθικες δεν ειναι
|
|
||||
|
||||
Θα μας πουν αυριο το πρωι τα παιδια μην ανχωνεσαι ..φιλε μου!
|
||||
|
||||
Πάρα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό!
Ναι οι πέτρες είναι ξυλόπετρες και δεν είναι σβεστολιθικές, αυτό που πρέπει να προσέξεις μόνο σε αυτές τις πέτρες είναι οι άκρες τους που μπορεί να είναι πολύ κοφτερές Να το χαίρεσαι..
|
||||
|
||||
.
να σαι καλα φιλε
|
|
||||
|
||||
Φανταστικό, όταν ανέβω Ορεστιάδα θέλω να το δώ και από κοντά !!!
|
|
||||
|
||||
έγινε πολύ όμορφο φίλε να το χαίρεσαι.
Μου θυμίζει εξωγήινο τοπίο έτσι που τοποθέτησες τις πέτρες.Με λίγα φυτά(προτίμησε βαλισνέριες ή ανούμπιες που είναι ανθεκτικές)θα γίνει ακόμη πιο ωραίο. |
|
||||
|
||||
.
φυσικα κ να ερθεις να το δεις gplatakis.κλεοβουλε θα μπουνε φυτα αλλα λιγο αργοτερα κ αν βρω θελω να τα βαλω σε γιγας αυτα τα φυτα!!
|
|
||||
|
||||
Αν σε ενδιαφέρει και έρθεις ποτέ Θεσσαλονίκη έχω μια ανούμπια γίγας!(την είχα πάρει με 3 φύλα και την μεγάλωσα) Τώρα είναι περίπου 50 εκατοστά ύψος και πλάτος έχει περίπου 40 εκατοστά(και συνεχίζε!ι, σε λίγο θα βγει μάλλον έξω από το ενυδρείο!) μαζί με ένα κομάτι ξύλο που ήταν αρχικά δεμένη( έχει γίνει μια μάζα τώρα)
Μου έχει πιάσει όλη την δεξιά πλευρά του trigon μου 190 λίτρων, στο δικό σου νομίζω θα είναι μια χαρά Δεν χρειάζεται χρήματα, αν έχεις κάτι για ανταλλαγή μου κάνει.
|
||||
|
||||
.
φυσικα!!!!!!σημερα παω σαλονικα αλλα δεν θα καθησωαλλα πηγαινω κ εγω κ μια φιλη μου ανεβαινει συχνα επανω!αν γινεται θα το κανονισουμε φυσικα κ την θελω!πες κ τιμουλα κ αν θελει κατι ιδιαιτερο(φως κτλ)ευχαριστω πολυ παντος αλεχ.θα τα ξαναπουμε μετα απο μια βδομαδα γιατι θα λειπω(διακοπες)
------------------------- ανταλαγη τι κανενα ξυλο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 10-07-09 στις 14:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
συνεννοούμαστε αν είναι μέσω π.μ.
|
||||
|
||||
φανταστικό, μπραβο!!!!!!!!!!!!!1
|
|
||||
|
||||
Και έτσι να το αφήσεις,είναι απίστευτα όμορφο!!
Μπράβο σου φίλε μου!! |
|
||||
|
||||
ειναι απο τις περιπτωσεις που λες
''το μεγεθος μετραει'' αν και λιτο ειναι πολυ ωραιο και με πολυ προσεχτικο στησημο. φαινεται οτι ειναι μελετημενο γνωμη μου να δοκιμασεις να ρισκαρεις να βαλεις και κατι στο κεντρο αλλα οχι ψηλο.κατι πολυ χαμηλο. καλη σου επιτυχια
|
||||
|
||||
kostaskich
πολυ καλο.εξαιρετικο θα ελεγα.η γνωμη μου ειναι να το αφησεις οπως ειναι χωρις φυτα.παντως μπραβο σου.
|
||||
|
||||
Πω-πω...τέλειο...
|
|
||||
|
||||
Πολυ ορεο ενυδρειο μπραβω......
απο Ορεστιαδα τελικα η απο Ιταλια????
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο και πρωτότυπο!!!
Μπράβο σου!! Με πρόλαβε ο Κλεόβουλος Και εγώ είμαι υπέρ λίγων φυτών σε ενυδρείο με Malawi (μόνο βαλισνέριες και ανούμπιες). Αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα να βάλεις από τώρα τα φυτά πριν σου μεγαλώσουν τα ψάρια...
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!!
μια συμβουλη με προθεση να γινει ακομη καλυτερο.. αναπαριστας τη φυση...σκεψου οτι εχεις 2 ογκους με πετρες....αυτες δεν ειναι καστρα...δε "φυτρωσαν" ..για να δειξει λοιπον ακομη πιο φυσικο βαλε μερικα "συντριμια" γυρω γυρω..δηλαδη με τον καιρο οι "λοφοι" δεν εμειναν τοσο ακεραιοι...αλλα οι κατολισθησεις, τα ρευματα του νερου και γενικα οι φυσικες παραμετροι "εριξαν" καποιες πετρες γυρω γυρω..αν εχεις κι αλλες ξυλοπετρες λοιπον δοκιμασε με μερικες σε διαφορετικα μεγεθη στη βαση των λοφων σου να σβηνουν το περιγραμμα μεσα στην αμμο... αν καταλαβαινεις τι εννοω... κι ετσι παντως μου αρεσε πολυ!!
|
||||
|
||||
.
σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!!!!ναι πανο θα γινει κ αυτο απλος τελειωσαν οι πετρεςαυριο μεθαυριο θα μπουν κ αλλα ψαρακια...
|
|
||||
|
||||
Να ρωτησω? μεχρι ποσα ψαρακια μπορυν να μπουν σε τοσα λιτρα και κατι αλλο ποσα ψαρακια μπορουμε να βαλουμε ωστε να γινονται αλλαγες κατα 50% η και λιγοτερο ανα δυο βδομαδες? ..για να μην παρεξηγιθω θελω αυτο το λεω για την εξικονομιση νερου ..μπορουν οι αλλαγες νερου να επιβραδυνθουν ανα 2 βδομαδες?
|
||||
|
||||
.
φιλε εγω δεν ξερω!!!θα απαντησουν παντος αυτοι που ξερουν καλα!!!εγω θα βαλω συνολο 12 το πολυ
------------------------- τις ανουμπιες κ τις βαλισνεριες πως τις βαζουμε?σε πετρες επανω με λαστιχακι?κανονικες η γιγας?κ αν ξερει καποιος το μεγεθος στις κανονικες?σας ευχαριστω πολυ γιατι σκεφτομαι να βαλω αυριο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 20-07-09 στις 15:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιαννη οι ανουμπιες δενονται με μεπτονια πανω σε πετρες (καλυτερα μην τις φυτεψεις) ειναι πολυ ανθεκτικο φυτο και σιγουρα θα σου αραισει! ...απλα δεν ξερω αν υπαρχουν συγκεκριμενα ειδη ανουμπιας? για να μην ''χαλασεις την βιοτοπικοτητα''
|
||||
|
||||
Πάρα πολύ ωραίο, μπράβο !!!!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω yannis!
------------------------- υπαρχουν πολλα ειδη ανουμπιας δλδ?????????τι πρεπει να παρω?κ τις βαλισνεριες με τον ιδιο τροπο τις βαζεις?ευχαριστω krisos Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 20-07-09 στις 21:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |
120 litra φυτεμενο | ΠΟΠΟ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 28-03-07 09:51 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |