|
||||
|
||||
Triturus karelinii
Αν κάτι μου αρεσει πιο πολύ απο τα ψάρια είναι οι τρίτωνες Σήμερα πέτυχα 1 θηλυκό. Προσπαθησα με το κινητο μου να βγάλω μερικες φώτο και την επέστρεψα στην λίμνη.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Όμορφο!!!!
Και τα νύχια υπερπαραγωγή |
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο...
Ειναι ωραια φαση οι λιμνες... |
|
||||
|
||||
Χαχαχαχαχαχα άτιμο κινητό αντι να εστιάζει στον τρίτωνα, εστιάζε στου κουτρούλη τον γάμο ευχαριστώ !
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Πάνο κάνε και εσύ μία , δεν είναι τίποτα ...
|
||||
|
||||
Ασε κι εχω και τον χωρο και το εχω σκεφτει ηδη...
Αλλα εχω αλλα project ανοιχτα τωρα... |
|
||||
|
||||
Πολυ ωραια φιλεναδα!
|
||||
|
||||
Κουκλίτσα είναι Δημήτρη Αν πιάσω άλλη θα βγάλω καλύτερες φωτό έχω και άλλα χρώματα .
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία Αρτεμησία !!! Οι Τρίτωνες είναι πολύ ενδιαφέροντες, ειδικά όταν έχουν και τόσο ωραία σχέδια!
Υ.Γ.: Είσαι καλλιτέχνης
|
||||
|
||||
τριτωνες φοβερα !!! θελωωω τριτωνες ,θυμασε Αρτεμησια το ειχαμε συζητησει. ειναι μονιμοι κατοικοι της λιμνης σου η περιοδικοι? τα ψαρια τους ενοχλουν? οι τριτωνες τρωνε τα μικρα ψαρακια? αν τους βαλεις σε μια λιμνουλα θα μεινουν εκει η θα φυγουν? θα εφτιαχνα ανετα μια λιμνουλα μονο και μονο για τριτωνες.
|
|
||||
|
||||
Τους αγαπώ και εγω τους χάζευα παλιά με τις ώρες ειδικά την περίοδο αναπαραγωγής , είναι όλα τα λεφτά .
Θα σου πώ λίγα πράγματα βρήκα γι αυτούς . Δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι της λίμνης έρχονται μόνο να περάσουν τον χειμώνα και πρίν την άνοιξη φεύγουν . Πιθανολογώ ότι γεννιούνται στην λίμνη και αφου ενηλικιωθούν φεύγουν . Δεν αντέχουν καθόλου σε θερμοκρασίες >25 βαθμούς . Δεν πειράζουν τίποτα απο ψαρια αλλά ουτε τα ψάρια ενδιαφέρονται γι αυτούς , υποθέτω ότι μπορεί να εκκρίνουν κάποια ουσία απο το δέρμα , πάντα όταν τους πιάνω είναι γεμάτοι απο γλίτσα . Τρώνε γεωσκώληκες στανταρ τους αρέσουν πολύ . Ζούνε πάνω απο 8 χρόνια και φτάνουν 18 εκατοστά . Οι αρσενικοί κάνουν ραχιαίο μεγάλο μοιάζουν με δράκοι Για να ζευγαρώσουν πρέπει να πέσει κάτω απο 10 βαθμούς και γύρω στους 15 ξεκινάνε τις ερωτοτροπίες . Βρήκα link https://www.caudata.org/cc/species/T...turus_sp.shtml Τα αγαπώ αυτά τα τερατάκια !!! και εγω θα ήθελα να έχω και να φροντίζω ένα ζευγάρι αλλά το θεωρώ αδύνατο χωρίς chiller
|
||||
|
||||
Μπραβο βρε Αρτεμησια ευχαριστω για τις πληροφοριες. καλως τα δεχτηκες υπεροχα πλασματακια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|