|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπορω να βαλω και αλλα ψαρια?
καλημερα παιδια,εχω το παρακατω ενυδρειο 100 λιτρων με 5 αφρικανες μεσα μπορω να βαλω και καποιο αλλο ψαρι μεσα?επισης αν μπορει να μου και καποιος ποιες αφρικανεσ ειναι αυτες,αν δεν φαινονται καλα στην φωτο πειτε να βγαλω αλλη.ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες!
Οι αφρικάνες που έχεις για mbuna Malawi μου φαίνονται (όσο μπορώ να δω) και θέλουν τα τριπλάσια λίτρα Η πρόταση μου είναι να τις δώσεις και αν σ' αρέσουν οι κιχλίδες της Αφρικής να προσανατολιστείς για κοχυλόψαρα ή πετρόψαρα της Τανγκανίκα ή κάποιο ποταμίσιο είδος. |
|
|||
|
|||
τα τριπλασια??και εμενα μου φαινονται πολλα!!!!σε ευχαριστω παντως.
|
|
||||
|
||||
Το προβλημα του μεσου χομπυστα ειναι πως βλεπει καποια ενυδρεια που στηνονται για καποιες παρουσιασεις και νομιζει πως αυτα ειναι προτυπα ενυδρειων χωρις να γνωριζει πως στην πραγματικοτητα αυτα στηθηκαν για μια μερα.
5 ψαρια αυτου του μεγεθους σε 100 λιτρακια, ε ειναι οντως παρα πολλα. Οι Αφρικανοι μπορουν να σε κατατοπισουν περισσοτερο σχετικα με τις αναγκες τους, αλλα με μια ματια στο μεγεθος τους, και δεδομενου οτι αναγκαστικα εχουμε να κανουμε με μη φυτεμενο ενυδρειο (με ολα τα προβληματα που αυτο συνεπαγεται) υποθετω πως θελαν τουλαχιστο καμια 250ρια -300ρια λιτρα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποτε μπορω να βαλω ψαρια? | andronikos | Θαλάσσια Βιολογία | 7 | 13-11-11 01:34 |
ποσα ψαρια μπορω να βαλω??? | losage | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-03-11 09:05 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε ενυδρειο 80λιτρα? | @@nikos@@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-05-09 17:06 |
Τι ψαρια-φυτα μπορω να βαλω? | sarevock | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-10-08 11:27 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε 180 λιτρα? | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-11-07 17:42 |