|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010
ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΠΣΦΕ ΚΑΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΙΛΩΝ-ΧΟΜΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγραμμα συναντήσεων μελών και φίλων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου 2010 Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 (Μεταφέρεται λόγω των Φώτων στις 6 του μηνός) Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 Κυριακή 11 Απριλίου 2010 (Μεταφέρεται λόγω του Αγίου Πάσχα στις 4 του μηνός) Κυριακή 9 Μαϊου 2010 (Μεταφέρεται λόγω Πρωτομαγιάς) Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 Κυριακή 1 Αυγοίστου 2010 Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010 Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 Οι συναντήσεις μας θα γίνονται στις 12:00 το μεσημέρι στο : Les Amis Τομπάζη 15, Εμπορικό κέντρο Μακεδονία, CARREFOUR, Θεσσαλονίκη http://www.les-amis.gr/ Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι στην συνάντηση είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλοι του ενυδρείου χωρίς να είναι απαραίτητη η προϋπόθεση να ανήκουν στο Σύλλογο. Το κλιμάκιο Βόρειου Ελλάδος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου και τα μέλη του, σας περιμένουν.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 21-11-10 στις 12:53 |
|
||||
|
||||
Έλα ο κόραξ να ΄ρχίσει να παίρνει παρουσίες
|
||||
|
||||
ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!!! Για το Κοραξ!
Παρόν για τη συνάντηση!
|
||||
|
||||
σε καποια απο τις κοντινες θα κοιταξω να ανεβω κι εγω....
για να σας γνωρισω και να γραφτω κι ολας....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μη ξεχάσεις τις χαλβαδοπιτάκια! Πετάς μια, τρέχει να την πιάσει ο bokostas κι εσύ τρέχεις με όλη σου τη δύναμη από την αντίθετη πλευρά..... Εμείς αυτό το κάνουμε με κλαδέματα (moss καταπροτίμηση που μαζεύεται και δύσκολα) , κεφίρ, ψάρια, ασπόνδυλα, ότι έχουμε τελος πάντων...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Ε ρε κλωτσιές που θέλετε, παρατσουκλοβγάλτες και λασπολόγοι !!!
Συνάντηση λοιπόν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στο γνωστό καφέ Bennigan’s, απέναντι από το ΙΚΕΑ. Alex_Salonica....... (θα τα πούμε για το "κόραξ"...από κοντά) panos1972 .......... (δεν γλυτώνουμε απ' αυτόν, πάλι θα έρθει) bokostas ............ (μην ξεχάσετε τα ... χαλβαδοπιτάκια) Άντε βρε, δηλώστε συμμετοχή. Θανάση σε περιμένουμε, όποτε μπορέσεις, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε. Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο γνωστός κοχλιοπαραγωγός Ηλίας, που στέλνει κι άλλα σαλιγκαράκια από Μυτιλήνη, για όσους δεν πήραν από την πρώτη παρτίδα. |
|
||||
|
||||
Κι εγώ παρόν.....μη μείνω απο απουσίες
|
|
|||
|
|||
Άν απουσιάσω και αυτή τη φορά ο απουσιολόγος θα μου κόψει πρόστιμο. Άσε που θα μου πάρει πίσω τα paradise fish.
Παρών λοιπόν και εγώ. |
|
|||
|
|||
Βλέπω ότι το κλίμα τρομοκρατίας και η απειλή των απουσιών, κάνουν δουλειά.
Alex_Salonica panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 |
|
||||
|
||||
Μέσα και εγώ !
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
Καλημέρα σε όλους! Θα έρθω και εγώ την Κυριακή. Αν δε βρέχει Πέμπτη - Παρασκευή θα μαζέψω και ξερά φύλλα βελανιδιάς από την περιοχή Αρναίας - Χαλκιδικής να φέρω για όσους θέλουν.
|
|
||||
|
||||
Δε μαζεύεις και καμιά σούβλα.....
|
|||
|
|||
Εννοείται πως θα έρθω . Απουσιολόγε, βάλε με παρών σε λέω βρε καρντάσι.
|
|
|||
|
|||
Bρε κοιλιόδουλε, πάλι γουρουνόπουλα ονειρεύεσαι? Για ψαράκια και φυτά είπαμε να συζητήσουμε (πάντως εγώ είμαι μέσα να το συνεχίσουμε σε ψησταριά)
Alex_Salonica panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 theodor72 Thrillos drbig |
|
||||
|
||||
αααααααααααααααααααααααα ωραια θαναση πολυ ωραιαα
|
|||
|
|||
Προσθέτω 5 φίλους που μου είπαν ότι θα έρθουν, kwnstantina εσύ?
Alex_Salonica panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 theodor72 Thrillos drbig paraskevi gr aquaman zipo repanas6 kingrim Δηλώστε γρήγορα συμμετοχή, κολλήσαμε στο 13 και είναι γρουσουζιά |
|
||||
|
||||
Εν ανάγκη μην έρχεσαι!!!!
|
|||
|
|||
Να βρε χαμένε, προσθέτω τον Στρατηγό, που θα έρθει σίγουρα και ξεκολλήσαμε από το 13.
Ωραία λύση βρήκες εσύ, άκου "Εν ανάγκη μην έρχεσαι" και σε θεωρούσα φίλο, όφι κολοβέ !! Alex_Salonica panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 theodor72 Thrillos drbig paraskevi gr aquaman zipo repanas6 kingrim Τσιόνογλου Σταύρος |
|
||||
|
||||
Bάλε Paco- Mάκης the algae grower
|
|
||||
|
||||
για τον paco ειμαι σιγουρος για τον μακη δεν ξερω...... βαλτε και εμενα εκτος απροοπτου
|
|||
|
|||
Alex_Salonica
panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 theodor72 Thrillos drbig paraskevi gr aquaman zipo repanas6 kingrim Τσιόνογλου Σταύρος paco chemical mak chris129 lion |
|
||||
|
||||
Θα έρθει για να πάρει την cuba του. Όπως και ο Λέων.
|
|
|||
|
|||
κωστα λεω να ερθω.
|
|
|||
|
|||
Και γω θα έρθω και αν περισέψει κανένα φυτό από τον Σταύρο ενδιαφέρομαι.
|
|
|||
|
|||
Alex_Salonica
panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 theodor72 Thrillos drbig paraskevi gr aquaman zipo repanas6 kingrim Τσιόνογλου Σταύρος paco chemical mak chris129 lion Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. kalaxan 20 άτομα κι ακόμη είναι Τετάρτη, πάμε για ρεκόρ ή μου φαίνεται? |
|
|||
|
|||
...αμα μου "κατσει" μαλλον θα εθω και 'γω...
|
||||
|
||||
Κι εγώ εκτος απροόπτου
|
|||
|
|||
Alex_Salonica
panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 theodor72 Thrillos drbig paraskevi gr aquaman zipo repanas6 kingrim Τσιόνογλου Σταύρος paco chemical mak chris129 lion Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. kalaxan lmaikl Kotsos Kαι η Βέροια και η Κατερίνη, δεν βλέπω Δράμα ... |
|
||||
|
||||
Αν κάποιος "αφρικάνος" θέλει τα ψαράκια που έχω στην αγγελία να το πεί,να τα φέρω.
Παιδιά θέλω κάνα κομματάκι κερατόφυλλο ή λίγη πίστια(κρατήστε μη τα προλάβει ο Κώστας) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |