|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM"
Εκτελώ χρέη ανταποκρητή και σας παρουσιάζω το ενυδρείο με τον "ΛΟΥΘΕΡ" του μονομάχου της γυναίκας μου.
Πληροφορίες Διαστάσεις: 33πλ. x 20βα. x 28υψ. Όγκος:13 lt καθαρά Κατηγορία: Ενυδρείο Μονομάχου Φυτά: Hygrophila Roseberg,Cryptocoryne Ψάρια / ¶λλα είδη: BETTA CROWNTAIL Διακοσμητικά υλικά: Χαλίκι 2 χρωμάτων 1χλτ,ρίζα mopani (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: - Φωτισμός: 1 φωτιστικό γραφείου 7WATT Διάρκεια φωτισμού: 10 ΩΡΕΣ Φιλτράρισμα: Φίλτρο AZOO 60lt/hr Θερμοστάτης: EHEIM 25WATT Λίπανση: FLOURISH EXCEL 0.4ml ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, SPUREAL 2ml MIA ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ IOD 1.2ml ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH:7.2 Γενική σκληρότητα (GH): 6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 20 Αλλαγές νερού: ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 40% Θερμοκρασία: 25-26 __________________
|
|||
|
|||
πρωσοπικα σε μου αρεσει
1)το ψευτικο κοκκινο χαληκι 2)η τεραστια ριζα (κανει το ενυδρειο να δηχνει μικρο) 3) τα φυτα θα εβαζα περησσοτερα και να μην ειναι τοσο ζουγκλα αλλα το καλο ειναι το αν θες μπορεις να πειραματηστης πολλες φορες χωρης κανενα προβλημα και να φτασεις σε κατι τελειο |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ και εγώ.... .
|
||||
|
||||
Βάλε καπάκι...
Καμιά ημέρα θα τον βρεις στο πάτωμα.... Έχω μια μικρή ένσταση για το χαλίκι... Όλα τα άλλα είναι θέμα γούστου... Αν αρέσει σ'εσένα... το καλό πάντως είναι πως προσπαθείς να προσφέρεις στον ψαρή σου ένα ικανοποιητικό γι'αυτόν περιβάλλον.. Μ Π Ρ Α Β Ο |
|
||||
|
||||
βαλε οπωσδηποτε καπακι!!!!ειναι απολυτως απαραιτητο σε ενυδρεια με μονομαχους!ο μονομαχος κουκλος παντως μια πολυ καλη προσπαθεια για σωστη διαβιωση μονομαχου,μπραβο σου
|
||||
|
||||
και το κλασσικο σκουρο φοντο θα το βοηθησει πολυ!
|
|||
|
|||
πλεξυ γκλας το καλυτερο γιατι εχεις και φωτιστικο γραφειου
το ξεχασα συγγνωμη παντα ειναι θεμα γουστου μην ξεχνομαστε.......... αυτη την ριζα ασπουμε θα την εβαζα σε ενα 50αρι μονη τησ σε μια γωνια η στο κεντρο ειναι απλοι κανονες που στα φυτεμενα τουλαζιστον α τους εχουμε στο μυαλο μας γινονται θαυματα |
|
|||
|
|||
Απο που αγορασες το μονομαχο;
|
|
||||
|
||||
Εμένα μου αρέσει η ρίζα
Το χαλίκι ... δεν ... ΜΠΡΑΒΟ
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας παιδιά και να απαντήσω,
|
||||
|
||||
Τελικά δεν το γλύτωσες το σάλτο!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
ελπιζω να ειναι καλα ο μονομαχος .μπραβο σου για το ενυδρειο σου και ευχομαι οτι καλυτερο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χθεσινη "πτωση" του board | netblues | Greek Aquarist's Boards | 3 | 20-08-06 08:36 |
Προσθήκες στις "τροφές για ψάρια" του Pani | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-01-06 11:36 |
Το αγγουράκι και οι "εκκαθαριστικές" του συνέπειες | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-09-04 00:35 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |