|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
100 l φυτεμένο
Πληροφορίες
Διαστάσεις:95x36x36 Όγκος: Κατηγορία:φυτεμένο Φυτά: Echinodorus uruguayensis, Echinodorus ozelot, crinum thaianum, Hydrocotyle leycocephala, Limnobium leavigatum, Java moss, riccia fluitans, Hygrophila polysperma rosanervig, Alternanthera reineckii, cryptocoryne,anubia nana, anubia congensis Ψάρια / ¶λλα είδη: 6 Melanotaenia Praecox, 3 Apple snails, 6 Amano Shrimp, 4 Cherry shrimp Διακοσμητικά υλικά:2 ξυλα, χαλικι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μαύρο Φωτισμός:3 x 18W Διάρκεια φωτισμού:10h Φιλτράρισμα:Αμβούργου + Eheim 2010 Θερμοστάτης:150w Λίπανση:Seachem Flourish, Aquamedic Floreal, Tetra plant crypto Παροχή CO2 ΔIY Παράμετροι: pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):2.5 Αλλαγές νερού:Kάθε 10 με 15 μέρες Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Μόνο η πρώτη είναι πρόσφατη, οι άλλες είναι απο διάφορες φάσεις |
|
||||
|
||||
Επιτέλους!!!
Καταπληκτικό φίλε μου!!! Και το χαλί με την πατεντούλα σου είναι πανέμορφο!!! |
|
|||
|
|||
Συγχαρητηρια ! ειναι πολυ ομορφο.
|
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε Θεόφιλε, πολύ καλή δουλειά!Το άνθος στην τελευταία φωτό απο ποιό είναι?Και το γρασιδάκι στην 4η?Πανέμορφα όλα!
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο μπράβο σου!!!!
|
|
||||
|
||||
μπραβο φιλε, πολυ ομορφο
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ πολύ
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραιο, μπράβο!
Για μενα όλα τα λεφτά, τα σαλιγκάρια στη σειρά!
|
||||
|
||||
Ως νέος, βλέπω όλα αυτά τα πανέμορφα ενυδρεία στις παρουσιάσεις, και αισθάνομαι ότι δε δικαιούμαι καν να σχολιάσω! Πραγματικά πανέμορφο.. Αλήθεια, μετά από πόσο καιρό κατάφερες να δώσεις αυτή τη μορφή?
Υ.Γ. Το χαλί σου είναι φανταστικό.. Θα γίνω ζηλιάρης στο τέλος! Ετοιμάζομαι να κάνω κι εγώ κάτι αντίστοιχο, προβληματίζομαι ανάμεσα σε moss και riccia, και μάλλον θα πάω κι εγώ για κάτι ανάμικτο.. Απλά τα έχεις μπερδέψει, εε? Πώς σου φαίνεται το αποτέλεσμα? Επιμένεις στη "μίξη", ή, τώρα, εκ των υστέρων θα προτιμούσες μόνο το ένα από τα δύο? Λεπτό πλαστικό πλέγμα χρησιμοποίησες κι εσύ, έτσι? Πώς στο στερέωσες στο βυθό για να μην επιπλέει? (πολλές ερωτήσεις, συγνώμη, κανονικά το post είναι μόνο για συγχαρητήρια και όχι για να σε παιδεύουμε με ερωτήσεις...)
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο!!! Το άνθος όμως έκλεψε την παράσταση!!!!!!!!!!!
Αλήθεια πως έβαλες τα σαλιγκάρια στην σειρά;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Εξαιρετικη προσπαθεια.Μπραβο σου!
|
|
||||
|
||||
πάρα πολύ ωραίο
ειδικά το γρασιδάκι ..... |
|
|||
|
|||
Εχει προοπτικες. Πρεπει να μεγαλωσουν λιγο τα φυτα ακομα, και να μπουν λιγο πιο μαζι τα ομοια.
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο! Μπράβο σου
Καλή συνέχεια
|
||||
|
||||
Πολυ καλο! Οταν μεγαλωσουν λιγο τα φυτα θα ειναι φτου φτου!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σαν πατέντα νομίζω οτι βολεύει (αν και η riccia μόνη της είναι ποιό ωραία κατα την γνώμη μου) η java "χονεύει" το κάτω μέρος της riccia και την κρατάει στην θέση της. Να πω επίσης οτι τα φυτά είχαν παραφουντώσει και έφαγαν όλα γερό κλάδεμα την περασμένη εβδομάδα , αφού είχε σκοτεινιάσει πολύ. Tolis σε ποιά φυτά θα άλαζες θέση? |
|
|||
|
|||
Θα ηθελα την H. polysperma σε πιο πυκνο ματσο κι οχι 3 κομματια οπως βλεπω τοωρα, διπλα την Althernanthera ολη μαζι κι οχι χωρισμενηστα δυο.
Και σε ολο το δεξι πισω μερος τα φυτα εχουν μπλεξει το ενα με το αλλο και θελουν συγυρισμα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
update,
μετά από καιρό το ενυδρείο έχει γίνει πολύ χαμηλών απαιτήσεων και κάπως έτσι |
|
||||
|
||||
κριμα γιατι πριν ηταν κουκλακι
|
|
||||
|
||||
Η πρωτη φωτο φανταστικη.. (τι φυτο ηταν αυτο με το κοκκινο λουλουδακι) ??
αλλα και τωρα πολυ ομορφο ειναι.. μπρζβο σου..!!!
|
||||
|
||||
ομορφο, αλλα θελει κλαδεματακι!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕLITE EF 100 | maikl | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 21 | 30-09-08 08:48 |
Tιγράκια σε 100 L | CHRISTOS222 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-05-07 18:48 |
100 Ενυδρείο | Nrgman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 30-05-06 07:19 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |
Μεσογειακό 100 λίτρων | ΑΡΤΕΜΗΣ | Μεσογειακό | 11 | 17-01-05 18:50 |