|
||||
|
||||
ΚΟΝΤΡΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;
Κάποια στιγμή μέσα στο πολύ και τρελό διάβασμα που έχω ρίξει (σε λίγο θα γίνω βιολόγος, ή στην χειρότερη θα φτιάχνω ενυδρία μόνος μου με τόσο διάβασμα) , άνοιξα και το θέμα "κόντρες"! Δεν έχω καταλάβει όμως τι ακριβώς παίζει! Είναι κομμάτια γυαλιού που κολλάνε στις επιφάνειες! Πως όμως τοποθετούνται; είναι "όρθιες" οι "ξαπλωτές"; Ενώνουν τις μεγάλες επιφάνειες ή τις μικρές; Αν καποιος έχει φοτο να μου δείξει, θα με βοηθούσε πάρα πολύ! Το δικό μου είναι 213lt, 95x45x50 cm. Θα χρειαστούν άραγε κόντρες;
|
|
|||
|
|||
Δες εδω
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ataskEnydr.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...taskEnydr2.htm
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Η δική μου γνώμη είναι να βάλεις κόντρες για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και τώρα που είναι εύκολο.Σκέψου να τρέχει το ενυδρείο για κάμποσο καιρό και να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα άντε μετά να ξεστήνεις κ.λ.π.Δεν λέει...Και τι πάχος τζαμιού έχεις χρησιμοποιήσει?
Και επίσης να τα εκατοστήσεις και πολύχρονος.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κατ' αρχάς σ' ευχαριστώ! Πως το ξερεις όμως; Αλλά δεν ειναι αυτό το θέμα μας! Δεν ξέρω τι τζάμι εχω! την τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου το ενυδρίο! Πάντως κάτι υποψιάζομαι για.....8άρι! |
|
||||
|
||||
Ισχυει αυτο και για τα "εργοστασιακα" ενυδρεια? Με αγχωσες τωρα
|
|
||||
|
||||
oχι για diy μιλαμε πολλα εργοστασιακα οπως τα juwel εχουν και απο μονα τους τα αλλα δεν χρειαζονται!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοντρες στο ενυδρειο. | johnpalavos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 27-11-07 13:45 |
Κοντρες | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 04-11-07 22:01 |
κοντρες ναι η ου? | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 14-10-07 14:35 |
κοντρες | s-vitzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 13-09-07 01:46 |
ΚΟΝΤΡΕΣ | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 05-05-07 11:41 |