|
||||
|
||||
Παρουσίαση Θαλασσινό -Το Χαμόγελο του Παιδιού
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
Δοσομετρική αντλία(Οχι):
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ (συμπληρώστε τις τιμές και με τι τεστ μετράτε και πόσο συχνά)
Άλλες πληροφορίες για το σύστημα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: |
|
|||
|
|||
aptaisia park...
|
|
||||
|
||||
αυτο ειναι το 2ο ενυδρειο????????????
|
||||
|
||||
Ναι Τρύφωνα και δυστηχώς δεν έχω ιδέα από θαλασσινό οπότε και έκανα ότι μπορούσα από περιγραφή και τα υπόλοιπα
|
|
||||
|
||||
πως επιβιωσαν τα κλοουνακια???????ΗΡΩ ΕΣ!
|
||||
|
||||
καλιεργεια απταιζιας ειναι εκει μεσα θελει δουλεια καργα και υπομονη παιδες
|
|
|||
|
|||
Τους αρκούν τα χομόγελα των παιδιών...και δεν έχουν απαιτήσεις... αλλα πέρα από την πλάκα...θέλουν βοήθεια και αυτά..και θα γίνει κουκλί το ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
Παιδιά τονίζω κάτι και ας γίνομαι κουραστικός Δεν γνωρίζω κάτι από θαλασσινό ενυδρείο και πρέπει να προσφερθουν άτομα για να συντονίσουν και γενικά να βοηθήσουν στο οτιδήποτε σχετικά με αυτό το ενυδρείο .Εγω πέραν αυτής της επίσκεψης ,της περιγραφής και των φωτογραφιών δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα άλλο
|
|
||||
|
||||
Μπραβο σου και μονο που πηγες και εκανες ολο αυτο!Μια χαρα βοηθεια ηταν και αυτη!
Αντε οι θαλασσινοι να κανουν κατι τωρα!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Λογικα οι αποριες του θα ειναι για τον εξοπλισμο και για το καθαρισμα και την συντηρηση του!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φίλε stahis σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και τη βοήθεια !!! Δυστηχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο για να μάθω ... (Αν και θα με ενδιέφερε ... και το αλάτι μύριζε φανταστικά ρε παιδί μου !!! ) Λέω όμως το εξής: Έριξα μια ματιά στο statistics του GAB και λέει : Μέλη: 7.948,Active Members: 2.709 Kαι το 0,1% από τα ενεργά μέλη να θέλει και να μπορεί να βοηθήσει μιλάμε μάνι , μάνι για 3 άτομα !!!! Ξέρετε τι μπορούμε να κάνουμε με 3 άτομα ? |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως είμαι στο Μαρούσι,ότι βοήθεια θέλετε χτυπήστε.....
Ειδικά για τα παιδιά αυτά αξίζει να κάνεις τα πάντα.... Τα βλέπω κάθε μέρα διότι περνάω από το σπίτι τους που είναι πολύ κοντά σε μένα και κάθε βοήθεια έστω και ενυδρειακή αξίζει!!
|
||||
|
||||
Μπορείτε πάντως με λίγα έξοδα, και λίγη πληροφόρηση περι θαλασσινού ενυδρείου να φτιάξετε κάτι απλό και ωραίο!
|
|
||||
|
||||
παιδια ενα σκιμμερ κρεμαστο χρειαζονται επειγοντος!!
Κοραλια δεν προκειται να βαλουν οποτε οι απταιζιες μια χαρα ειναι
|
||||
|
||||
Για να μην μπλεξουν με σκιμερ που θελει και περισσοτερα διαθεσιμα χρηματα,μπορουν αν δεν βαλουν κοραλια με εβδομαδιαιες αλλαγες και ενα καλο αλατι να κανουν μια ωραια εικονα στον χωρο.Αλλα ψαρακια εννοειται πως δεν βαζουν μεσα.Που και που λιγα βακτηρια μονο καλο θα κανουν
|
|
||||
|
||||
Πιστεύω ένα σκιμεράκι θα ήταν σωτήριο. Τα λεφτά που θα πέσουν για τις συνεχείς αλλαγές νερού θα μπορεί να πάρει ένα σκίμερ. Απο κοράλια μπορεί να βάλει εύκολα κοράλια όπως μανιτάρια και πολύποδες που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις.
|
|
||||
|
||||
Καλή συνέχεια στα παιδιά που ανέλαβαν να συνεχίσουν τη προσπάθεια :
http://www.openreef.gr/phpbb2/viewto...=unread#unread |
|
||||
|
||||
Μπράβο σε όλους!!
|
Tags |
βοηθεια, αρχαριος, πρόβλημα, ενυδρειο, ενυδρείο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Χαμόγελο του παιδιού - Κεντρικά Γραφεία | samgr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 12-06-13 15:34 |
Παρουσίαση 250l θαλασσινό ενυδρείο, μέσα από τα μάτια ενός ερασιτέχνη | pitsfitili | Reef | 39 | 20-03-11 21:39 |