|
||||
|
||||
UV λαμπα????
γεια σας ειμαι σ δειλημα να αγωρασο αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1182 μου χρειαζετε?που θα βοηθειση??
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
ναι για αφρηκανικο το σκεφτομε μου ειπαν οτι καταστρεφη κ τα παρασητα κ δεν μεταδηδη ασθενειες
|
|
||||
|
||||
¶σε καλύτερα φίλε. Το αφρικάνικο δεν χρίζει τέτοιας υποστήριξης.Τα mbuna είναι δυνατά ψάρια και όταν τους παρέχουμε τα βασικά ζουν και αναπαράγονται σαν βασιλιάδες.
|
||||
|
||||
η uv λενε οτι ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι απο την μια αποστηρωνει το νερο απο την αλλη ομως ενας οργανισμος δημιουργει αντισωματα οταν εχει στο χωρο που ζει καποιους οργανισμους που το ''ενοχλουν'' οταν δεν υπαρχουν αυτοι η αμηνα του οργανισμου θα πεσει σε αδρανεια οποτε εαν περασει κατι στο ενυδρειο θα θερισει τα παντα
αυτες ειναι γενικες πληροφοριες που δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν απλα στις λεω για να ψαξεις και εσυ. |
|
||||
|
||||
μαληστα καταλαβα τη μου λετε κ μαλλον με καλυψατε!! ευχαρηστω δεν θα παρω
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΑΜΠΑ | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-10-10 14:18 |
Λαμπα | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-01-10 21:55 |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
τι λαμπα για 100 λ | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-07-08 13:20 |
λαμπα UV | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-01-08 14:58 |