|
|||
|
|||
TESTS ΤΗΣ TETRA
Αγαπητοί φίλοι και φίλες , οσο αφορά τα tests έχω να πω τα παρακάτω :
έχω ένα τεστ για αμμωνία τησ tetra και άλλο ένα 5 σε 1 τησ tetra επίσης . Αυτό της αμμωνίας φένεται οκ , μου δείχνει 0 . Το άλλο όμως είναι κάτι ταινίες που έχουν κάτι κουτάκια και εκεί μετράμε ph, gh , kh , no2 no3 . Σε ότι αφορά τα no2 kai no3 ,φένεται οκ ,αλλά στο kg kai gh όπως επίσης και στο ph μου έχει βγάλει την πίστη . Για το gh kai to kh ; έχει ΄συνδυασμό από 3 κουτάκια που σχεδόν ποτέ δεν παίρνουν χρώμα που να μπορώ να καταλάβω άν ειναι κόκινο ή πράσινο και στο κουτάκι για το ph γίνεται πανικός . Αυτό το κόκινο χρώμα σχεδόν ποτέ δεν είναι κόκκινο , πέφτει το ένα χρώμα μέσα στο άλλο και φένεται μόνο μια μικρή κουκίδα που μου δείχνει Ph 8-8,5. Ποιά η άποψή σας για αυτά τα tests ?? ευχαριστώ . |
|
||||
|
||||
Τα Multistick δεν τα ειχα ποτέ σε υπόληψη
Αν ηταν καλά τα Multistick δεν θα αγόραζαν όσοι ασχολούνται σοβαρά με το χόμπι υγρά τεστ κίτς. Ρίξε μια ματιά εδώ. http://studio.aaquaria.com/board/vie...highlight=test Εχουν γραφτεί κιάλλα κατά διαστήματα με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|