|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
αυτοκόλλητο παντός αν θέλετε πείτε μου διάσταση να πάω να πάρω.
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Μαζεύτηκε σιγα σιγα και ο εξοπλισμός που περίμενα για την ολοκλήρωση της φραγκερας,πλεων ειναι έτοιμη! |
|
||||
|
||||
Φτου φτου μη τη ματιάσουμε! Μπήκε κ φωτιστικο με μαγνήτη
|
|
||||
|
||||
Πολύ πρωτη
|
||||
|
||||
τι φραγκερα μας λες εδω μιλαμε για πολυτελεια!!!χαχαχα μπραβο μπραβο αντε να γεμιζει καθε φωρα ευχομαι!!!!
|
|
||||
|
||||
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
βρε Νικο έλα να σου φτιάξω ένα μπράτσο να βάζεις το φως πάνω από τη φραγκιέρα και να το βγάζεις όποτε θες
|
|||
|
|||
Τάκη θα χρειαστεί το μπράτσο δεν δουλεύει έτσι σωστά.
Είναι πολύ χαμηλά. |
|
||||
|
||||
Ε δεν τα λέτε από την αρχή Σάκη
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τακη το σκεφτόμουνα εχθές αλλά δεν προλάβαινα λογο υποχρεώσεων! όπως και ο κυκλοφορητής που πήρα είναι μεγάλος,αλλα θα τον κανω σκατζα με ένα που εχω σε βαρέλι! |
|
||||
|
||||
ευχαριστω Δημητρη να είσαι καλα φιλαράκι!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
χαχααχαχαχχα......ευχαριστώ λεων μου!
|
|
||||
|
||||
Κατι τέτοιο πως μας φαίνεται ;
|
|
|||
|
|||
Όχι Νίκο κάτι πιό διακριτικό.
τι μέγεθος έχει η βεντουζα ; |
|
||||
|
||||
Κουκλα η φραγκιερα αλλα αν ειναι να μπουν φραγκ σαν αυτα που κοβει ο Νικος το υψος ειναι οριακο
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν θέλεις περισσότερο ύψος να το κάναμε 12 χ 6 cm για μεγαλύτερη διάχυση! Πιο διακριτικό απο αυτο; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχαριστω φιλαρακι να εισαι καλα και χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή! |
|
||||
|
||||
Να σαι καλα Νικο και εσυ και η οικογενεια σου οτι επιθυμεις φιλε μου Χρονια Πολλα!!!
|
|
|||
|
|||
Νικόλα άμα μπορείς άναψε το και σήκωσε το να δεις σε πιο ύψος έχει πλήρη διάχυση σε όλο το ενυδρείο.
Δεν θέλουμε δύναμη αλλά να πιάνει όλα τα φραγκ που θα μπαίνουν. |
|
||||
|
||||
παιδιά,
μπορούν να κολληθούν υποδοχές στο πλάι , και μπαίνουν μπράτσα συρταρωτά στο τελευταίο μπορεί να φτιαχτεί μία απλή μπάρα και να μπει μια μπλε λεντοταινία, δεν θέλει κάτι σπουδαίο γιατί δε θα δουλεύει για πολλές ώρες
|
|||
|
|||
Τάκη το φωτιστικό είναι καλό δεν υπολογίσαμε ότι δεν έχει βάση.
Οπότε απλά ένα πλεξι κάθετο πίσω στο κέντρο με το ύψος που θα μας πει ο Νίκος μόλις το μέτρηση θα μας είναι υπέρ αρκετό. Φυσικά άμα μπαίνει συρτάροτα θα βοηθούσε για την μεταφορά. |
|
||||
|
||||
Σάκη τα πράγμα έτσι είναι πολύ πιο εύκολα,
κολλάμε στο πλάι υποδοχές να μπαίνει συρταρωτά ένα πηχάκι, και πάνω σε αυτό με τη βεντούζα ή τον μαγνήτη μπαίνει το φωτιστικό, μετά η αυξομείωση του ύψους είναι γελοία, όπου θέλετε βάζετε το φωτιστικό, μόνο δείτε που είναι καλύτερα να μπει , στο πλάι κατά μήκος ή κατά πλάτος ; δηλαδή 1ο ή 2ο σχήμα
|
||||
|
||||
καλησπερα σε όλους!
σήμερα θα μετρήσω την διάχυση του φωτός στο φωτιστικό για να δούμε σε τι ύψος πρέπει να μπει! έχω την εντύπωση ότι εάν αντί για 6cm ύψος δώσουμε 12cm θα είμαστε κομπλε! |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Πιστεύω με 10 cm στο ύψος θα ειναι μια χαρά η διάχυση του φωτός! Οποτε βάση σχεδίου #23 post αντί για 6cm ύψος, το παμε στο 10cm. |
|
||||
|
||||
Ωραία Νίκο! Ποτε θα κάνουμε τα εγκαίνια- συνάντηση να το δούμε κ γεμάτο;
|
|
||||
|
||||
Νίκο, έλα το άλλο Σ/Κ να το φτιάξουμε, δεν θα μας πάρει πάνω από 15 λεπτα
|
|||
|
|||
Δημήτρη πρέπει να την γεμίσουμε για να κάνουν μεγαλύτερη ο Νικόλας με τον Τάκη!
|
|
||||
|
||||
Σάκη , θα το δω από κοντά , και θα προσπαθήσω να έχει μεταβλητό ύψος,
έτσι θα το βάζετε όπου είναι καλύτερα
|
|||
|
|||
Τάκη είμαι σίγουρος ότι θα βγει τέλειο οπότε το αφήνω στους μάστερ του πλεξι.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες εβδομαδιαίων συναντήσεων ΠΣΦΕ - Αττική | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 28 | 03-01-07 05:00 |
Πρόγραμμα συναντήσεων Βορείου Ελλάδος 2006 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-04-06 22:03 |