|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Υπάρχει τρόπος να ελέγχουμε τις γεννήσεις/πληθυσμό των red cherries;
Καλημέρα σε όλους
Ισως να ακουστεί χαζη η ερώτηση αλλα ήθελα να μαθω αν υπάρχει τρόπος να ελέγχουμε τις γεννήσεις των red cherries και γενικότερα τον πληθυσμο? Το ενυδρειο είναι κοινωνικο, με έναν μονομαχο και ένα κοπάδι cpd...φούλ φυτεμενο Παρατηρώ παρά πολλές αυγωμενες...και γενικά όταν ταιζω πλέον βλέπω παρά πολλές!!!! 'Ελεγχεται' αυτο με κάποιον τροπο; Εκτός φυσικά απο το χάρισμα...ως "τροπο'!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Δεν σου τσακιζουν το γονο τα cpd? Ο μονομαχος? Εντυπωση μου κανει.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οτι μπαίνει...γεννάει! Γέννησε το apple snail. Γεννουσαν τα guppies. Γεννανε οι γαριδες Μέχρι και Helena μικρό έχω δει! Γέννησε το ενήλικο που είχα Ο μονομάχος είναι 'νέος' στο ενυδρειο. Να 'ελπίζω' σ αυτόν;;;;
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Οι μονομαχοι ειναι οτι σου κατσει γενικως, οπως ξερεις. Πιθανο να τις δει ως μεζε. Αλλα και τα cpds ειναι ελπιδοφορα απ' οτι εχω ακουσει. Εχω βαλει προσφατα, αλλα δεν τα εχω με γαριδες για να σου πω προσωπικη εμπειρια, στο μελλον ισως.
|
||||
|
||||
Εγω αναφέρομαι κυρίως σε τροπο ελέγχου των γεννήσεων μέσω παραμέτρων νερού
Πχ θερμοκρασία, νιτρικα... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, εδώ είμαστε
|
||||
|
||||
για να μην γεννανε πρεπει να μην εχεις τις σωστες συνθηκες...
γιατι να το κανεις αυτο??? ασε που δυσκολο να δεις γονο αν εχεις μονομαχο μεσα |
|
||||
|
||||
Γιατι δεν ξέρω πόσο μπορει να 'φορτωθεί' το ενυδρειο εφόσον οι γεννήσεις είναι ανεξέλεγκτες
Ειλικρινά γεννανε τα πάντα εκεί μέσα! Τώρα, αν ο μονομάχος 'κάνει δουλεια',ίσως φανει σε λίγο καιρο Έχω παρά πολλές αυγωμενες. Επιπλέον μπαίνει το ερώτημα, πόσο συχνά ταιζω και πόσο, με τόσες γαρίδες. Πέφτει πολυ ξύλο σε κάθε ταισμα και δεν ξέρω μήπως υποσιτιζονται τόσες που ειναι ------------------------- Μπορει να κλειδώσει Συνδιασμος : συνεχίζω να χαρίζω...μειωνω το ταισμα...και βγάζω την καλτσα απο το φιλτρο... Και βλέπουμε! Ευχαριστω για τις απαντήσεις και για τα πμ
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 11-01-13 στις 13:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Τι ταιζεις?
|
|
||||
|
||||
Shrimp natural της sera
DIY γαριδοτροφή http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36231 Επίσης τσακίζουν και τα : A. Bloodworms της sera B. Formula One Flakes της Ocean Nutrition, τα οποία δίνω στα cpd!
|
||||
|
||||
καλε αστες να γενναναι και βαζε τακτικα αγγελιες, κακο ειναι να ζουν σε σωστες συνθηκες και να ειναι ευτυχισμενες?
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα ξεκινήσω να στήσω ένα 30λιτρο αποκλειστικά για γαρίδες, μόλις χαλαρώσω από άλλες υποχρεώσεις! Το μόνο που με προβληματίζει είναι πόσο καιρό θα μου πάρει μέχρι να τις μεταφέρω όλες, απ το ένα ενυδρείο...στο άλλο..και κυρίως το "πως"!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία με γεννήσεις... | domianos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 23-10-10 22:23 |
Μήπως υπάρχει πιο εύκολος τρόπος; | maria1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 12-03-10 21:09 |
Υπάρχει τρόπος; | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-03-08 14:36 |
Υπάρχει κίνδυνος για άλγες όταν έχουμε φως και λιπάσματα χωρίς co2? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-06-06 20:30 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |