|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
New Update.Σημερα...
...Εκανα δοκιμαστικο γεμισμα του sumb και επισης κολλησα και τις κατω κοντρες(οι οποιες για ασφαλεια μπηκαν διπλες) καθως και τον θαλαμο υπερχειλησης.
Παρακατω Φωτο. Το crash test του σαμπ(ολα στεγανα) Οι κατω κοντρες τοποθετημενες.Διακρινεται και ο θαλαμος υπερχειλησης! Η αποχετευση του ενυδρειου που οδηγει το νερο στο σαμπ.(λειπουν οι γωνιες που θα οδηγουν το νερο στα 2 ακριανα διαμερισματα) Οι πατουρες απο φελιζολ τοποθετημενες και ετοιμες να υποδεχτουν τις επανω κοντρες...Επειδη τελειωσε η κολλα σημερα (5 σωληναρια) αυριο η συνεχεια! (η κοντρα στην φωτο δεν ειναι κολλημενη ακομα.Εχει μπει δοκιμαστικα και "εκατσε" ακριβως) Και μια γενικη οψη... Δεν εχω ακομα βρει καποιο τροπο ωστε να κρυψω τον θαλαμο υπερχειλησης.Σκεφτομαι ή συρταρωτα με καποιο καναλακι να βαλω μαυρα πλεξι απο εξω ή να κολλησω απο πανω καμια αμμοβολη τζαμι λεπτο (4χιλ)..Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη! |
|
||||
|
||||
Χαρά στο κουράγιο σου!!!! Κούκλα έγινε!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
BEβαια τωρα ειναι αργα αλλα αν εβαζες μαυρο φοντο πισω(αφισα χαρτονι κτλ) θα μπορουσες να κανεις τον πυργο με μαυρο τζαμι και δεν θα φαινοταν τιποτα. επισης αυτα τα τζαμια που κολησες θα μπορουσαν να γινουν αμοβολη πριν κοληθουν. ειχα σκεφτει να στο γραψω πριν αλλα το ξεχασα παντως ειναι φοβερη ολη η κατασκευη...... μπραβο και παλι
|
||||
|
||||
Φιμε τζαμι μπορει να βαλω απο πανω κολλητο,με σιλικονη.Δεν ξερω αν εχει προβλημα με την παροδο του χρονου το νερο ομως.Αλλιως ετσι θα το κανω μαλλον....
|
|
||||
|
||||
Πολυ καλο και παρα πολυ καλη δουλεια...αντε και καλη συνεχεια...
|
|
||||
|
||||
Επιτελους...
|
|
||||
|
||||
Αντε με το καλο...Για τι ψαρια το βλεπεις?
|
|
||||
|
||||
Πρωτα θα βρω τα φυτα οπου θελω να βαλω και μετα βλεπουμε για ψαρια...μαλλον θα κινηθω σε δισκους.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εξαιρετική δουλειά ... αναμένουμε την συνέχεια. Caverman. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σας ευχαριστω ολους για τις παρατηρησεις σας...συνεχιζουμε ακαθεκτοι.Νεες φωτο συντομα... |
|
||||
|
||||
Γεμισε γεμισε...
|
|
||||
|
||||
Μια χαρα. ΘΑ ηταν απιθανο να υπηρχαν διαορρες..
|
|
||||
|
||||
εεμμ 10 σωληναρια σιλικονη ειναι αυτα
|
|
||||
|
||||
Και τωρα θα το ξαναδιασεις?Πως θα πάει τοίχο?
|
|
||||
|
||||
Eννοειται φιλε μου ΑXEL, αντε σπρωξε εσυ κοντα 700 κιλα |
|
||||
|
||||
Update.Μπηκαν σημερα...
|
|
|||
|
|||
Απ τις γωνιες περναει ψαρι παντως
|
|
||||
|
||||
εκει θα βαλω κανενα μικρο κομματι πλαστικη σιτα.Πιστεψε το ηταν πολυ δυσκολο να τους εξηγησω το πως θελω να γινει οσο απλο και αν μας φαινεται εμας.Οποτε εχω μεινει ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα για τα δεδομενα των εδω μαγαζιων.
|
|
|||
|
|||
Καταπληκτική δουλειά, η καλύτερη που έχω δει μέχρι τώρα. Το φαντάζομαι με δίσκους και φυτεμένο, και με απλά λόγια ζηλέυω . Δεν θα μπω στην διαδικασία να το σκεφτώ reef... Μπράβο και πάλι, κολοσσιαίο δημιούργημα. Περιμένουμε νέα και φώτος, μονο κανε κάτι με τον θάλαμο υπερχείλησης γιατί θα είναι κρίμα να φαίνεται άσχημα, τόσος κόπος χρήμα και χρόνος που διέθεσες.
|
|
||||
|
||||
Update...
Μπηκε μαυρο φοντο και επισης μπηκε και αμμοβολη τζαμι στον θαλαμο υπερχειλησης.Επισης ηρθε και ο μαραγκος και μονταρε την βαση.Η βαση ειναι απο οξυα,περασμενη με λουστρο θαλασσης σαν τελευταιο χερι.Το ενυδρειο ειναι σχεδον ετοιμο.Το μονο που εμεινε ειναι να μπουν οι φασες γυρω γυρω που θα κρυβουν τις κοντρες (πανω κατω).Ενα σοβαρο προβληματακι που αντιμετωπισαμε ειναι οτι σπασαμε τουλαχιστον 3-4 τρυπανια για να τρυπησουμε τους κοιλοδοκους για να μπουν τα ξυλα!
Πραγματικα τωρα που ντυθηκε η βαση ,αλλη αισθηση πηρε το ολο συνολο (σε συνδιασμο με την μαυρη αφισα βεβαια).Ανυπομονω να ρθουν και οι φασες για να κρυψω πανω κατω τις κοντρες. |
|
||||
|
||||
Πανέμορφο έδειξε Νικόλα....
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
|||
|
|||
φαίνεται πραγματικά όμορφη δουλειά! τα αμμοβολημένα γιαλία στην υπερχείληση είναι αφαιρούμενα?
|
|
||||
|
||||
Αχ και να ειχα και εγω των χωρο... Full planted discus!!! Με το καλο, ειμαι σηγουρος το τελικο αποτελεσμα θα ειναι wow!
|
||||
|
||||
Θα γινει τελειο οσο παει και ομοφενει!!!!
|
|
||||
|
||||
Νίκο μάπα το καρπούζι ,ούτε κοκορέτσι ούτε αρνί .
Σούπερ αγόρι μου σούπερ αντε και καλό γέμισμα κάνω και δάνεια . |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Τα τζαμακια τις αμμοβολης ειναι κολλημενα σιλικονη ωστε να μην περνει νερο αναμεσα απο τα τζαμακια και τα κυριως τζαμια της υπερχειλησης διοτι ετσι χανει το εφε της η αμμοβολη.Οποιος δοκιμασε να βρεξει με νερο αμμοβολη τζαμι θα διαπιστωσει οτι το νερο πανω στην αμμοβολη την κανει πληρως διαφανη (ελπιζω να εξηγησα τι θελω να πω)
Αυτα προς το παρον...Συνεχεια με το στησιμο του φωτιστικου ,του σαμπ και φυσικα το Aquascape |
|
||||
|
||||
Βλεπω εχεις πιασει το νοιμα...
|
|
||||
|
||||
Πανέμορφο γίνεται,μπράβο!!! Το πρώτο γέμισμα πάντα είναι απολαυστικό έτσι;
Στο sump απότι κατάλαβα η αντλεία θα είναι στο κέντρο εε;Trickle θα το κάνεις;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Oχι δεν θα το κανω trickle,ειναι περιττο πιστευω.Το νερο θα πλυμμηριζει ολα τα διαμερισματα.Οι αντλιες θα ειναι οντως στο κεντρο. φιλε Κωστα.Οσο για το πρωτο γεμισμα ειναι οντως σουπερ.Και οταν δεις οτι δεν σταζει οιυθενα ολοκληρο γομαρι νιωθεις αοεραντη ικανοποιηση. Παρακληση σε οποιον ξερει: Που θα βρω eggcrate στην θεσσαλονικη??? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Καπακι | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-08-06 08:50 |
Επιδιορθωση 15 Λιτρου Απο Σπασιμο. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-11-05 16:50 |
Aqua Medic Riff 500 | niar71 | Φίλτρανση | 2 | 20-11-05 23:26 |
Στρώσιμο 50 λιτρου | oscar | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 05-04-04 23:04 |
Filtration schematic for my 500 lt planted aquarium | pavlos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 05-06-03 12:17 |