|
||||
|
||||
Jbl co2/ph control 12v το εχει αγοράσει καποιος
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...AzvZOEVYeIb7zc
Το ζαχαρωνω εδω και πολυ καιρο , το εχει παρει κανεις να μου πει εντυπώσεις ?? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Γι'αυτο ρωτάω γιατι αν δεν τα αξίζει τα Λεφτα του θα παρω το γνωστό κινέζικο με αλλο ηλεκτροδιο
------------------------- Δεν το εχει αγοράσει κανένας ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos_discus : 28-12-13 στις 17:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ρώτα προς Εκάλη μεριά...
|
||||
|
||||
Ολα τα επώνυμα πανω κατω στην ιδια τιμη ειναι , εκτός απο tunze που εκει αστα
|
|
||||
|
||||
Καλό φαίνεται δεν λέω αλλά ακόμη και να τα κάνει όλα αυτά που λέει, σωστά και χωρίς προβλήματα (λάθος, αποκλίσεις κτλ), είναι πολλά τα χρήματα ρε αδερφέ... Ξέρω και 'γω... Αν το αντέχει το πορτοφόλι σου...
|
||||
|
||||
Μαλλον θα παω για το γνωστό κινέζικο με τα μισά λεφτα γιατι από Φεβρουάριο εχουμε νεο project
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΥΓ. Θέλει μια τυπική μόνωση (με σιλικόνη - ενυδρειακή) στο επάνω μέρος του. Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο. Έτσι με συμβούλεψαν και το έπραξα. Δεν ξέρω αν είχε συμβεί κάτι αν δεν το είχα κάνει. Αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 30-12-13 στις 20:19 Αιτία: links |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απ΄οτι κατάλαβα το jbl δεν πρεπει να το εχει παρει κανένας και δεν θελω να ειμαι εγω ο πρώτος |
|
||||
|
||||
Πάρτο βρε να μας πεις τι λέει για να ξέρουμε....
|
||||
|
||||
Δυστυχως οι καιροί ειναι δύσκολοι για πειράματα και να πω την αλήθεια αυτο που με κρατάει ειναι οτι εχει ενσωματωμένη την ηλεκτρομαγνητική , δεν ειναι με πριζακι , και αν χαλάσει τι γινεται πετάμε 200+¤ . Δεν βρήκα κάπου να το δίνουν σαν ανταλλακτικό και αυτο με χάλασε .
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές σου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου έχοντας αγοράσει ψάρι | GeorgeSam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 06-09-11 20:09 |
algae control? | Singha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 05-08-10 23:40 |
Εχει κανεις αγοράσει τα παρακατω moonlight? | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-12-07 01:35 |