|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
help!! Κατασκευή ενυδρείου
Έχω μια προθήκη στον τοίχο και σκαφτόμουν να φτιάξω ένα ενυδρείο… το θέμα μου όμως είναι οι διαστάσεις..
Οι διαστάσεις του ενυδρείου εάν τελικά φτιαχτεί θα πρέπει να είναι 1,10cm μήκος 0,20cm Πλάτος και 0,60cm ύψος. Υπόψη ότι το ενυδρείο θα είναι τροπικών ψαριών. Την γνώμη σας και τα φώτα σας παρακαλώ διότι ακούω διάφορα!! |
|
||||
|
||||
ειναι στενο πολυ αλλα αμα βαλεις πολυ μικρα ψαρακια δε νομιζω να εχεις προβλημα πχ εντλερακια και ευκολα και ομορφα και μικρα
|
|||
|
|||
Mόνο για μικρά ψάρια σκέπτομαι.. για φίλτρο τι λες? διότι δεν νομίζω να έχω χώρο για εξωτερικό
|
|
||||
|
||||
χιλιες φορες εξωτερικο ασε που το εσωτερικο θα ποιανει χωρο και θα φενεται πανασχημο
|
|||
|
|||
...κανε τους 10 ποντους (απο το 1,10 μηκος) εσωτερικο φιλτρο,με διαμερισματα και με ενα κυκλοφορητη και θα εισαι τζαμι.
Το παχος των 10 ποντων για να μη φαινονται τα βιολογικα υλικα,κυκλοφορητης,θερμαντηρας ,καλυψε το με γυψοσανιδα π.χ Ετσι θα εχεις μια οθονη 1,0 χ 0,60 μ (χ0,20=100 λιτρα περιπου καθαρα)
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 03-06-10 20:11 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |